Έκανε πρεμιέρα το «Ολα γκουτ»

4

Πρεμιέρα έκανε το «Ολα Γκουτ» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα. Στο πλευρό τους θα είναι η  Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Δημήτρη Σταρόβα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, στον ΣΚΑΪ και που θα κάνουμε αυτό το ταξίδι τα Σαββατοκύριακα μας από εδώ και μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί. Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο της εκπομπής, το «Όλα Γκουντ» δεν είναι τυχαίο. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την εκπομπή να δούμε τη θετική πλευρά της ζωής, να περνάμε καλά, να χαμογελάμε, να λέμε και τα άλλα αλλά κυρίως να περνάμε καλά. Αυτός είναι ο στόχος μας»,είπε ο Γρηγόρης Γκουνταρας.

«Θέλω να μας συγχωρέσετε λίγο το τρακ, το άγχος, αν γίνουν κάποια λάθη αλλά έτσι είναι η ζωή. Υπάρχουν και αυτά μέσα» τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Γιατί είμαστε πραγματικοί άνθρωποι, Γρηγόρη μου. Όλα είναι μέρος της ζωής. Θέλω να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που αυτό το όμορφο τηλεοπτικό ταξίδι ξεκινάει για εμάς σήμερα. Φυσικά και έχουμε άγχος όμως, πιστέψτε με, το βασικό είναι ότι έχουμε χαρά και σας ανοίγουμε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά ώστε κάθε Σαββατοκύριακο τα μεσημέρια να μας κάνετε παρέα, να έρχεστε στο σπιτικό μας και να περνάτε καλά μαζί μας» πρόσθεσε με χαμόγελο η Νάταλι Κάκκαβα.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ta idia k ta idia k ta idia.
    To plato opos ola ta alla. I kalimeres k i „kali diathesi“ copy paste se kathe ekpompi!
    Themata mes tin baremara k ola auta me ufos k cara les k mas parousiazoun kati prwtotypo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικός για θέματα Τηλεόρασης και Διαδικτύου4 Σεπτεμβρίου 2021 στις 7:44 μ.μ.

    Eξαιρετική εκπομπή. Προσωπικά με μάγεψαν. Απιστευτη χημεία μεταξύ των παρουσιαστών , φοβερά αποκλειστικά, ωραία παρέα, νομίζω μια εκπομπή που τα έχει ολα. Πιστεύω θα ειναι η επιτυχία της χρονιάς χωρις αμφιβολία. Ηρθαν για να μείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρά το άγχος της πρεμιέρας, τους βρήκα καλούς και την εκπομπή καλά δομημένη. Ο Σταρόβας εξαιρετικός. Καλός χειρισμός των θεμάτων χωρίς να πλατειάζουν. Ελάχιστη αναφορά σε BB, τόσο όσο με την αποχωρήσασα. Κλασικό πρωινό μαγκαζίνο που τα έχει όλα. Δυνατοί παίκτες για το Σκ. Τους έβλεπα άνετα και καθημερινό. Αν έλειπαν και τα εμπορικά με τον Σφυράκη και τις παντόφλες θα ήταν όλα υπέροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβαρά τώρα αν κάνουν τα νούμερα που έκαναν οι βαρθακούρηδες θα είναι θαύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !