Η «Ελένη» έκανε πρεμιέρα... Δείτε το Video!

7

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας ανανεωμένης εκπομπης,της Ελένης Μενεγάκη έγινε. Η «Ελένη» επεστεψα ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη.

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά ζεστή με τη φωνή της κουμπάρας μου από κάτω γιατί όλες αυτές οι στιγμές μας και όλες αυτές τις στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής, τις έχω συνδυάσει μαζί της.

Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε και προσπαθούμε να στήσουμε αυτή την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν το φινάλε, δηλαδή την αρχή, δηλαδή αυτήν εδώ τη στιγμή και αυτήν εδώ τη στιγμή δεν ξέρω τι να σας πω.Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα είμαστε ξανά μαζί, που θα σας έχω στη ζωή μου, στη δικιά μου ζωή. Κι εσείς μη νομίζετε, θα τρυπώνω στα σπίτια σας όπως πάντα.


Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Τόσο νωρίς σπάνια συμβαίνει αυτό. Όλοι λοιπόν έχουμε βάλει τα καλά μας και θέλουμε να σας υποδεχτούμε, να σας υποσχεθούμε όλα αυτά που σχεδιάζουμε και θέλουμε να σας παρουσιάσουμε. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς, το ίδιο κάνω κι εγώ μαζί με τους συνεργάτες μας, αλλά το ίδιο κάνει και όλο το κανάλι μας, το Mega. Το Mega το καλό που μαζί με τα δικά μου σχέδια έβλεπα και τα σχέδια τα δικά του», τόνισε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είτε σου αρέσει είτε όχι ένα είναι το σίγουρο, είναι ΣΤΑΡ η γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2.24 βλακειες ποτε πραγματικα δεν ηταν σταρ αλλα ειχε πολυ καλα κονε που προωθουσαν κατι τετοιο. Σε νουμερο ηταν συνεχως 3-4η , με καποιες εξαιρεσεις προς τα παω η ακομα κ προς τα κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τριτο τεταρτο ειναι το σχολιο σου ανωνυμε να ταν η ζηλια ψωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας πονάει η Μενεγάκη που δεν χρειάζεται τα νούμερα γιατί πολύ απλά τα φέρνει. Είτε σου αρέσει είτε όχι δεν μπορείς να αμφιβάλλεις για την αξία της. Είναι το δυνατότερο brand name της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις wannabe Μενεγάκη δηλαδή Σκορδά, Καινούργιου, Μαλέσκου να σχολιάζουν πόσες καρύδες έφαγαν στο survivor. Αυτή η διαφορά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαρετή όσο δεν πάει. Αυτή νομίζει ότι είναι στην δεκαετία του 90'. Άλλαξε consept κοπελιά γιατί βλέπω το Mega να μετανιώνει που έβγαλε τςε επαναλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μέσα σε αυτό το σκουπιδαριό ευτυχώς υπάρχει και η ελενη Πάρα πολύ ωραία η εκπομπή. Και μην μασάτε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια τα γράφουν κάτι πικραμένες δημοσιογραφες, εκδότριες και τρασοκαναλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !