«Σασμός»: Αυτός ο ηθοποιός είχε δεχθεί πρόταση για τον ρόλο του «Ορφέα»

2

Ο «Σασμός» ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από λίγες μέρες στον Αlpha, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ωστόσο, το κάστινγκ των ηθοποιών ξεκίνησε ένα χρόνο πριν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική σκέψη του σκηνοθέτη για τον ρόλο του Αστέρη Σταματάκη, που τώρα ενσαρκώνει με επιτυχία ο Ορφέας Αυγουστίδης, ήταν να υποδυθεί ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Η πρόταση έγινε και οι δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν έρθει πολύ κοντά στην συμφωνία για να συνεργαστούν. Ωστόσο στην πορεία, από την πλευρά της παραγωγής, τα πράγματα άλλαξαν με τον Θανάση Πατριαρχέα να παραμένει στο καστ των ηθοποιών, ως Άγγελος Σωτηρόπουλος και να υποδύεται έναν νέο γιατρό που φτάνει στο χωριό.



Τελικά τον ρόλο πήρε ο Ορφέας Αυγουστίδης. Οι σκηνές με την πραγματική του μητέρα, Μαρία Τσομπανάκη καθηλώνουν τον τηλεθεατή. Δύο ρόλοι καθοριστικοί, γεμάτοι αγωνία, πόνο και αγανάκτηση για όλο αυτό που βιώνουν με τους δύο ηθοποιούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ερμηνευτικά.

Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας παθιασμένος που ταράζει τις οικογενειακές ισορροπίες, ξεσηκώνει αντιδράσεις και φορτίζει ακόμη περισσότερο την ιστορία που διαδραματίζεται στην Κρήτη.





Πηγή: okmagazine

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Προφανώς για να εκμεταλλευτούν (πολύ σωστά) υπέρ της συζήτησης γύρω από τη σειρά την πραγματική σχέση Αυγουστίδη - Τζομπανάκη. Έξυπνη στρατηγική κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως γίνεται στο 5ο επεισόδιο ο Στεφανης να φερνει στο σπιτι του ενα OPEL INSIGNIA, κσι στην επομενη σκηνη που συναντα τον Πέτρο στο δρόμο να οδηγα άλλη μαρκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !