Στην 1η θέση το Πρωινό! Δείτε τα 15' στα ψυχαγωγικά προγράμματα...

25

 


Στην μάχη με την τηλεθέαση μπήκε τα ψυχαγωγικά προγράμματα  Τόσο ο ΑΝΤ1 και το MEGA, όσο και  ο ALPHA  το OPEN  αλλά και το STAR με την  εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα που έκανε χθες πρεμιέρα , θα παλέψουν για να πάρουν  την πρωτιά. Από τη συγκεκριμένη ζώνη ωστόσο λείπει η νέα εκπομπή του STAR στις 9πμ, που αναμένεται να ανακατέψει κι άλλο τη ζώνη αυτή.


Αναλυτικά χθες

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 17,8

SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 15,7

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ (10:45) 14,1

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 4,1

LOVE IT 7,7

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 12,3



Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα λέγαμε και χθες οτι το Πρωινό έχει πολύ δυνατη εκπομπή και γρηγορη. Το αξιζουν φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτου κ απ την αρχή... Ωραία πράγματα φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω έτσι θα πάει φέτος, μια ο ένας μια ο άλλος. Μέγιστη σημασία πλέον στις εκπομπές δεν έχει ο παρουσιαστής αλλα η σκαλέτα και τα θέματα κάθε εκπομπης. Όποιος έχει πιο δυνατή σκαλέτα αυτός και θα κερδίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eχθές ήταν και μια ιδιαίτερη ημέρα. Όλες οι εκπομπές ασχολήθηκαν με την υπόθεση της Ιωάννας και διέκοπταν συνεχώς για να συνδεθούν με το δικαστήριο. Από κει και πέρα, εφόσον το θέμα ήταν κοινό, κατά τη γνώμη μου σε ενδιαφέρει και μια σωστή διαχείρισή του. Πχ. εγώ που παρακολουθώ περισσότερο Καινούργιου, εκνευρίστηκα σε κάποια φάση, διότι πεταγόταν η ίδια την ώρα που μιλούσαν οι δημοσιογράφοι με λινκ, για να πει κι αυτή κάτι χωρίς να προσφέρει τίποτα. Ίσα ίσα που δημιουργούσε μια σύγχυση όλο αυτό σε μένα. Οπότε, το γύρισα στον Ant1 διότι τόσο ο Λιάγκας όσο και ο Τεργιάκης ήξεραν και να το παρουσιάσουν σωστά και να κάνουν εύστοχα σχόλια. Εν ολίγοις, συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο ότι είναι θέμα σκαλέτας αλλά παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες. Όταν ένα θέμα ταιριάζει στον παρουσιαστή, αυτός το απογειώνει και στον άλλο φαίνεται λίγο ξένο. Το ίδιο συνέβη και στη Δανάη. Πάσαρε το θέμα χωρίς να μπορεί να πει κάτι άλλο. Και η υπόθεση κάλυψε μεγάλο χρόνο των εκπομπών. τους έβγαλε δηλαδή από την προγραμματισμένη σκαλέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχαχαχαχα γελάω. Τι πάει να πει η επικαιρότητα. Το πρωινό είναι ενημερωτικό; Χαλαρώστε το κορμάκι σας μερικοί. Σας ενοχλεί τόσο πολύ που είχε την πρώτη θέση το πρωινό που ψάχνετε δικαιολογίες από το πουθενά. Για γελιαυ και για κλάματα είστε μερικοί. Είναι ξεκάθαρο ότι η Καινούργιου δεν θα φτάσει τα νούμερα α που έκανε στο όπεν. Άλλωστε δεν ταιριάζει στον Alpha. Πολύ δεύτερη για ένα τέτοιο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Πρωινό του ΑΝΤ1 μου αρέσει φέτος πολύ. Κι εγώ πιστεύω ότι θα είναι μια ο ένας μια ο άλλος στη πρώτη θέση. Η Καινούργιου πήγε στον Alpha σαν βασίλισσα και τελικά καθαιρέθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η επικαιρότητα λέει ο άλλος αχαχαχαχαχαχαχα Μάλλον πρέπει να πόνεσε που ήταν το Πρωινό πρώτο κι όχι το Πάμε Δανάη. Άλλωστε το πρωινό πολεμά η Καινούργιου ως γνωστόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλά, χαλαρώστε λίγο. Δείτε την ποσοστιαία διαφορά μεταξύ Καινούργιου και Σκορδολιαγκέων πρώτα την Τρίτη και έπειτα την Τετάρτη και ηρεμήστε. Η Καινούργιου τους θέρισε προχθές. Χθες ήταν μικρή η διαφορά τους. Κι επίσης όλα αλλάζουν από μέρα σε μέρα και θα φανεί στη σούμα. Οπότε, cool babies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.21 μάλλον δεν το περίμενες ότι θα πάει μπροστά σήμερα το πρωινό. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε δικαιολογίες και από περασμένους μήνες. Μια ο ένας μια ο άλλος θα είναι φέτος, είναι ξεκάθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μικρή δεν τη λες τη διαφορά πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε καλα με τα κλάματα του μπάκα με τα κλάματα της παίκτριας του game of chefs που της κάναν δώρα και με όλη την υπόθεση με το βιτριόλι συγνώμη κιόλας αλλά αν δεν έβγαινε πρώτο το πρωινό χθες θα ταν αποτυχημένη η όλη η προσπάθεια που κάναν.. υπομονή παιδιά..αύριο θα ξανά αλλάξουν τα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΡΙΤΗ

    SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 19,7

    ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 14,3


    ΤΕΤΑΡΤΗ

    ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 17,8

    SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 15,7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο άλλος κάνει σύγκριση την περασμένη μέρα με την σημερινή αχαχαχαχαχαχαχαχα
    Δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι πέρασε το πρωινό μπροστά σήμερα κι άφησε πίσω την Καινούργιου αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηρεμήστε λίγο. Οποίος έχει υπομονή και δυνατή σκαλετα αυτός θα κερδίσει στο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ. Ωστόσο η εκπομπή του Alpha είναι η μόνη που πήγε με αέρα.καο τελικά τον έκοψαν οι τηλεθεατές. Δεν μου αρέσει καθόλου το πάνελ και η Καινούργιου θέλει συμπαρουσιαστή επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όπως υπάρχουν εδώ πολλοί που δεν χωνεύουν τη πρωτιά Λιάγκα-Σκορδά, έτσι και ο φίλτατος Γουμενίδης που ξαφνικά θυμήθηκε τις γυναίκες στις οποίες προηγήθηκε η Καινούργιου. Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσο εσείς σκοτώνεστε, η μόνη κερδισμένη -μέχρι τώρα- είναι η Δανάη, διότι τα ποσοστά που κάνει φέτος δεν τα έβλεπε ούτε με το κιάλι, πέρυσι. Επομένως, Καινούργιου-Σκορδά μπορούν ελεύθερα να βγάλει η μία τις τρέσες τις άλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με τα χθεσινά νουμερα που έκανε γενικά το MEGA χθες μάλλον σταμάτησε το ενδιαφέρον του τηλεθεατη απο το πρωι μεχρι το βραδυ (αν και δεν ειχε την ελια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9:37 π.μ.
    Πραγματικά συμφωνώ. Η κοπέλα δεν μπορεί μόνη. Θέλει βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελεονώρα... Αυτό μόνο. Ελεονώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η πρωινή ζώνη του μεγκα έσωσε και την Δαναη φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φέτος στα πρωινά θα γίνει μάχη για την πρωτιά δύσκολα εκπομπή θα περάσει το 20αρι. Η Ζήνα πιστεύω θα ανέβει πολλοί δεν ήξεραν καν ότι είχε πρεμιέρα χθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κι εμένα δεν μου αρέσει η Κατερίνα Καινούργιου. Ο Γκουνταρας λείπει πολύ από την εκπομπή. Όλοι οι αλλοιυ είναι αδιάφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για μένα η μεγαλυτερη επιτυχία είναι της Δαναης είναι ή δεν είναι πρώτη κι αυτό επειδή η εκπομπή έχει συνειδητά την πιο "αντιεμπορική" και χαλαρη θεματολογία, χωρίς αναπαραγωγή ριαλιτυ, κουτσομπολιά και ίντριγκες. Οποιαδήποτε άλλη πρωινή εκπομπή από τις υπάρχουσες επιχειρούσε να κάνει το ίδιο θα είχε καταποντιστει. Εδώ σφάζονται μεταξυ τους για τα αποκλειστικά και πάλι υπάρχουν μέρες που η Δαναη παίρνει κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !