Απρόσμενη έκρηξη του Βαγγέλη Περρή σε Γκουντάρα - Κάκκαβα για την επιλογή του τίτλου «Όλα γκουντ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

 


Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο Big Brother και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον τίτλο της εκπομπής «Όλα Γκουντ» που παρουσιάζουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα το σαββατοκύριακο. 

 «Το παρακολούθησα το Big Brother. Είναι μια εκπομπή που είναι άρτζι μπούρτζι και λουλάς. Αναπτύσσεται με τρελούς ρυθμούς», ήταν ανάμεσα στα όσα σχολίασε για το Big Brother. Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε στον τίτλο της εκπομπής «Όλα Γκουντ»… «Να πω κάτι που έχει σχέση με τους παρουσιαστές, στους οποίους ευχόμαστε τα καλύτερα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί τους. Εγώ δεν είμαι ο φύλακας του ιερού δισκοπότηρου του “Όλα”. 

Το “Όλα” με τον Θέμο έχει γράψει την ιστορία του. Μου φαίνεται πάρα πολύ άκομψο, μου φαίνεται ότι λείπει η ευαισθησία να παίρνεις το όνομα μια εκπομπής που έχει γράψει τη δική της ιστορία, ενός ανθρώπου που δε βρίσκεται ανάμεσά μας και να χρησιμοποιείς το “Όλα”. Το “Όλα” είχε πάντα δίπλα του και κάτι συμπληρωματικό και όταν κάνει μια εκπομπή “Όλα Γκουντ”…Τους προτείνω να πάνε στο Μαρούσι, στον τρίτο όροφο συγκεκριμένου κτιρίου, υπάρχει ένα γραφείο με μια θέση άδεια, να πουν ότι κάνουν μια εκπομπή με τίτλο “Όλα Γκουντ” και θα εισπράξουν την απάντηση. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της τηλεοπτικής ιστορίας και ο τρόπος που σεβόμαστε αυτό που έχει συμβεί. Θα έπρεπε να υπάρξει μια δεύτερη σκέψη και μακάρι να την κάνουν. Ποτέ δεν είναι αργά», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής φανερά ενοχλημένος. 

 Ωστόσο, η Φαίη επισήμανε ότι κατά τη γνώμη της δεν υπήρχε πρόθεση και πως πρόκειται για ένα παιχνίδι με το όνομα Γκουντάρας.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το πετ του θεμουλογικά θα απαγορέψει την χρήση της λέξης «όλα»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει γίνει ο ορισμός του γραφικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ το είδα το ξέσπασμα και το καταλαβαίνω. Είναι ένας άνθρωπος που την μισή του ζωή την έχει περάσει με το Όλα και τον Θέμο που τώρα έχει πεθάνει. Απλά δεν νομίζω πως έγινε επίτηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το είδα κι εγώ το ξέσπασμα.
    Ο Τίτλος σαν σκέτος βασικά η λέξη όλα θυμίζει την εκπομπή του Θέμου,το όλα γκουντ όμως αν το κάνεις στα αγγλικά all good σημαίνει όλα καλά και πάλι Θέμο θυμίζει; Αν ήταν σκέτος τίτλος ΝΑΙ θα μας τον θύμιζε όμως για τον Περρή το όλα (ασχέτως που ήταν διπλό σε κάποιες χρονιές ,βασικά στις τελευταίες εκπομπές) πέρα από την εκπομπή και το Θέμο του θυμίζει κι άλλα πολλά και έχει χίλια δίκια σε αυτά που είπε και είναι δικαιολογημένο το ξέσπασμα του.Στην θέση του όλοι μας το ίδιο θα αντιδρούσαμε.
    Πέρα από όλα αυτά ο τίτλος είναι κατοχυρωμένος; υπάρχουν χαρτιά; Αν ναι τότε κακώς που το Σκάι τον έβαλε αν όχι τότε οκ και δεν μπορεί κανένας να πει στο κανάλι αν τον έχει η όχι και ας θυμίζει όπως είπαμε Θέμο το όλα.

    Η θέση μου είναι:Για σεβασμό και μόνο δεν έπρεπε να βάλουν το ΌΛΑ και μπορούσαν να το κάνουν ας πούμε Πολύ γκουντ (καλά) η Πάντα γκουντ (καλά) μιας που σημαίνει το good καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !