Από τους «ΚουΚου» στην «Ελένη»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Με μία πολύ δυνατή ομάδα τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες ξεκινάει φέτος η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια επέλεξε με πολύ προσοχή τους συνεργάτες της και εκτός από παλιούς, έχει και πολλούς καινούργιους.

 Ανάμεσά τους είναι και η Δήμητρα Καλφούτζου που τα τελευταία τέσσερα χρόνια βλέπαμε στην «Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής του Star η δημοσιογράφος έδωσε τα χέρια με την εκπομπή της Μενεγάκη και έτσι θα βρίσκεται στην «Ελένη». Θυμίζουμε ότι στην εκπομπή της Ελένης επιστρέφουν και η Κάλλια Καστάνη με τον Αλέξανδρο Πρίφτη που πέρσι ήταν στο “Έλα Χαμογέλα” με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Open. Όσο για την ομάδα που θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής, αυτή απαρτίζεται από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Σάββα Πούμπουρα, τον Γιάννη Μούτσο που θα ασχολείται με τα θέματα της επικαιρότητας και τους παλιούς Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και Ελιάνα Χρυσικοπούλου. 

 Αξίζει να σημειωθεί ότι τη στήλη της μαγειρικής θα αναλάβει ο Νικόλας Σακελλαρίου, ο οποίος έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο πλατό της Ελένης. Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι επίσης ένας από τους πρώτους καλεσμένους και θα μιλήσει για πρώτη φορά, όχι μόνο για τη «Γη της Ελιάς», αλλά και για το παρασκήνιο της μεταγραφής του από τον ΣΚΑΪ. Επίσης, κρούση για να δώσει στην «Ελένη» την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη” έχει δεχτεί και η Μιμή Ντενίση. 

 Πηγή:znews

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !