Η Γη της Ελίας ισοπέδωσε το BIG BROTHER... Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

14

 


Πρεμιέρα έκανε χθες η πρώτη σειρά της φετινής χρονιά και ήταν στο Mega. Αναφέρομαι στη νέα καθημερινή σειρά με τίτλο η "ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ" . Τα νούμερα τηλεθέασης για την ώρα κλίνονται άκρος ικανοποιητικά, αν και μοναδικό νέο ανταγωνιστικό πρόγραμμα ήταν το ριάλιτι του ΣΚΑΙ "BIG BROTHER".

Τι κι αν οι ερμηνείες κυρίως από τους νέους ηθοποιούς , ήταν λες και βλέπεις ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ..., η σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό με 20,6% έναντι του Big Brother που αρκέστηκε στο 13,2%.

Αναλυτικά τα 15'



Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όταν μπει στον χορό το star κι ο αντ1 αυτά τα δυο θα εξαφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι μπράβο! Ο κόσμος να παρακολουθεί ποιοτικά προγράμματα και όχι εκπομπές τηλεσκουπίδια. Καιρός να ξυπνήσουν εκεί στον ΣΚΑΊ και να καταλάβουν ότι τα ριάλιτι κάνουν ζημιά στο πρεστίζ του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που η σειρά πέρασε το BB, αλλά σορρυ, δεν βλέπετε ούτε αυτό. Πράγματι οι ερμηνείες απ' τους νεότερους ήταν πολύ παράξενες. Ήθελα να ήξερα πως τους βάζουν σε αυτή τη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηταν και η Εθνική Ελλάδος απέναντι θες εμένα μου άρεσε ειδικά προς το τέλος έδειξε πολύ δυναμισμό οντως ο πρωταγωνιστής ηταν χάλια η Αφροδίτη όμως ήταν πολύ καλή φενεται οτι θα έχει πολλές ίντριγκες στα επόμενα επεισόδια οπότε δεν νομίζω να εξαφανιστεί θα τα πάει καλά Εδώ έχει οκτώ λέξεις που ήταν ότι χειρότερο και έκαναν 20% στο σύνολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν βλέπεται ούτε το bb, ούτε η γη της ελιάς, ούτε η Εθνική Ελλάδος. Οι πιτσιρικάδες στην ελιά πρέπει να είναι όλοι από μοντελάδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΒΕΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ: 12.4
    Αναλυτικά τα 15':
    10,6
    12,9
    14,7
    9,1
    9,9
    13,8
    14,6
    13,3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεταξύ των τυφλών επικρατεί ο μονόφθαλμος. Κι εγώ προτιμώ οι σειρές να πηγαίνουν καλύτερα από τα ριάλιτι αλλά η γη της ελιάς με απογοήτευσε. Δεν μου άρεσε καθόλου όμως. Δεν είμαι ηθοποιός για να το βλέπω συντεχνιακά, σειρά να'ναι κι ότι να'ναι. Δεν μπορεί οι επόμενες σειρές να είναι τόσο χαλιά, οπότε βλέπω η γη της ελιάς να ισοπεδώνει το μπιγκ μπράδερ και οι σειρές που έρχονται να ισοπεδώνουν τη γη της ελιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Big Brother ολοκληρώθηκε στις 23:00. Στο τέταρτο 23:00 - 23:15, ο ΣΚΑΪ έπαιζε διαφημίσεις και για το λόγο αυτό έπεσε σε μονοψήφια νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορει να "ισοπέδωσε" με αυτά τα νούμερα η σειρά του Γεωργίου τον Big Brother άλλωστε ήταν η πρεμιέρα, αλλά δεν νομίζω να κρατηθεί στον νέο ανταγωνισμό που θα έχει από Δευτέρα με Top Chef, Μουρμούρα και άλλες σειρές.

    Ο Γεωργίου και η ομάδα του προσλαμβάνουν από το Instagram ωραία πρόσωπα για να γίνει φθηνή η παραγωγή. Στο κοινό άνω των 60 μπορεί να έχει επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εγώ τη σειρά του Γεωργίου είδα αλλά θα συμφωνήσω μαζί σας. Οι ερμηνείες κάνουν τη σειρά να μην βλέπεται. Το σενάριο που έχει εμένα δεν με απωθεί αλλά δεν γίνεται πιστευτό με τους νέους ηθοποιούς. Δεν θα τη συνεχίσω. Μέχρι να αρχίσουν τα άλλα προγράμματα θα βλέπω ταινίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στις προηγούμενες σειρές του Γεωργίου δεν κατάφερνα να δω πάνω απο το μισό 1ο επεισόδιο. Χθες για πρώτη φορά το είδα όλο και θα καθίσω και σήμερα να δω την συνέχεια. Ενδιαφέρουσα πλοκή, καλή φωτογραφία, καλούτσικη σκηνοθεσία, απράδεκτο styling (στο γάμο τα ρούχα ακόμα και το νυφικό ήταν άθλια, νόμιζες ότι ήμασταν στο 1920). Η Αφροδίτη μία κούκλα και ερμηνευτικά αξιοπρεπής, ο συμπρωταγωνιστής της ωραίος αλλά ερμηνευτικά δεν βλέπαται, δεν αντέχεται ούτε λεπτό. Οι υπόλοιποι και ιδιαίτερα οι παλιοί πολύ καλοί. Για αρχή καλά ήταν. Το μέλλον θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εντωμεταξύ χθες μαζί με τη γη της ελιάς στο τουρίστες τρένταρε και ο σασμός πριν καν αρχίσει. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη προσμονή για τον σασμό. Και εγώ αυτόν περιμένω, πιστεύω πως θα σκίσει. Το τρέιλερ τους ενθουσίασε όλους. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι προσδοκίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο τουίτερ τρένταρε ο σασμός, όχι στους τουρίστες. Χαχααααααααα! Άμα τρεντάρει και στους τουρίστες θα μιλάμε για την επιτυχία του αιώνα. Sorry για το λάθος. Άτιμος κορέκτορας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άθλιες ερμηνείες, ωραίες εικόνες. Απορώ γιατί κάθισα και είδα Γεωργίου αφού ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν θα βλέπεται. θα Περιμένω και γω Σασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !