Στην 3η θέση η SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ! Δείτε τα 15' στα ψυχαγωγικά προγράμματα...

29

Στην μάχη με την τηλεθέαση μπήκε χθες και η Super ΚΑΤΕΡΙΝΑ στον ALPHA.  Τόσο ο ΑΝΤ1 και το MEGA, όσο και  ο ALPHA  με το OPEN , θα παλέψουν για να πάρουν  την πρωτιά. Από τη συγκεκριμένη ζώνη ωστόσο λείπει η νέα εκπομπή του STAR , που αναμένεται να ανακατέψει κι άλλο τη ζώνη αυτή.

Αναλυτικά χθες

SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 12.4

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 15.7

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ (10:45) 18,0

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 4,6



Δημοσίευση σχολίου

29Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αρχή είναι ακόμα αλλά νομίζω ότι η Δανάη φαινεται να κάνει την έκπληξη φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το περίμενα αυτό ούτε από το MEGA ούτε τον ALPHA. Το πρωινό έκανε σχεδόν τα υψηλότερα ποσοστά του, δεδομένου του υψηλότερου ανταγωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα νούμερα σε αυτή τη ζώνη αλλάζουν καθημερινά. Πάντως σίγουρα ο άλφα δεν έκανε μια τέτοια πολυδάπανη και πολυδιαφημισμένη μεταγραφή για 12%, και ειδικά σε πρεμιέρα. Στην Μπάρκα δούλεψε πολύ το lead-in και η μικρή διάρκεια, η Σκορδά ανεβασμένη και σταθερή σε σχέση με πέρυσι, άρα μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηταν που θα σαρωνε αχαχαχα
    Καποιοι μάλλον πάγωσαν σημερα με τα μονοψηφια. Την αλήθεια τη λέγαμε χθες, οτι κουρασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι που ανεβάσατε τα τέταρτα για να φανεί η δυναμική της κάθε εκπομπής. Ο κόσμος γνώριζε ότι η Καινούργιου είχε νέα εκπομπή και αυτό φαίνεται από το πρώτο της τέταρτο. Μάλλον όμως δεν ήθελε να συνεχίσει να την παρακολουθεί αν κρίνω από τα επόμενα μονοψήφια τέταρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεωρώ πως στην περίπτωση της Καινούργιου ο κόσμος περίμενε να δει κάποια μεγάλη αλλαγή και τελικά είδε μια από τα ίδια. Εμένα βέβαια δε με χαλάει. Οι στήλες με τα τηλεοπτικά και το lifestyle μου αρέσουν από πέρυσι. Έχουν ωραία ρεπορτάζ, εύστοχα σχόλια, απλώς θα πρέπει να καταλαγιάσει λίγο ο αέρας που έχουν πάρει.΄Αν βγαίνεις εξαρχής με αέρα νικητή, τρως την κατραπακιά κι άντε μετά να συνέλθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον θα τους έμειναν στο χέρι οι σαμπάνιες στην Barking Well που θα άνοιγαν για την φερόμενη πρωτιά της Καινούργιου χθες, αλλά η Nielsen είχε άλλα σχέδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάμε Δανάηηηηηηη!!!!! Έσκισε χθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πιο έξυπνη κίνηση του ΜΕΓΚΑ είναι η εκπομπή της Ελεονόρας. Κίνηση ματ. Φτιάχνει και την πρωινή ψυχαγωγικό και την πρωινή ενημερωτική ζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Μαλέσκου "έδιωξε" πέρσι την αρχισυντάκτριά της, η οποία πήγε στη Δανάη και της δίνει πρωτιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Δαναη πρωτη, η Σκορδα κολλησε στο 15,η Καινουργιου 13%, τι περιμενε με Τουνη και Αλεξανδρου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. maria13, μήπως η Μελέτη ήθελε κάτι παρόμοιο και στον ALPHA, αλλά δεν της βγήκε (ή δεν την άφησαν) ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Δαναη ειναι τυχαιρη γιατι εχει την Μελέτη να παιρνιε μια πολύ δυνατη πάσα. Η Μελέτη επίσης καιειτα θέματα απο πριν. Δυνατο και το Πρωινό πάντως. Η ΚΑΤΚΕΝ δεν αντεχει πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Nομίζω ότι είναι δεδομένο πως η Μελέτη ήθελε κάτι ανάλογο στον ALPHA, διότι αυτό το κόνσεπτ της ταιριάζει και η ίδια το υποστηρίζει απόλυτα. Αλλά πώς να την αφήσουν, εφόσον υπάρχει η Σταματίνα που κάνει παρόμοια εκπομπή; Και στο mega έχουν μαζευτεί τόσοι αλλά κάνουν ό,τι μπορούν για να διαφοροποιηθούν ο ένας από τον άλλον. Με Μελέτη και Τσιμτσιλή θα υπήρχε θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Μελέτη κάνει αντίστοιχη εκπομπή με την Πρωινή Μελέτη που παρουσίαζε στο star και έσκιζε. Ξεκινάει και πριν τις 7:50 για να προλάβει την έναρξη της τσιμτσιλή. Κάτι μου λεει πως το happy day θα αρχίζει από τις 7:30 οσονούπω ώστε και αφενός να ξεκινά πιο νωρίς και αφετέρου μετά η καινούριου να αρχίζει και αυτή 09.50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν τα πήγε κι άσχημα αλλά σίγουρα στην πρεμιέρα και μετά από μια πολυδιαφημισμένη μεταγραφή περιμέναμε κάτι καλύτερο. Η έκπληξη είναι η Δανάη, όχι ότι δεν το αξίζει. Φέτος είναι πολύ καλύτερη καθώς και η εκπομπή της. Πάντως και εγώ πιστεύω πως σε αυτήν την ζώνη θα έχουμε συχνές αλλαγές στα νούμερα και στη σειρά κατάταξης. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα μπορούμε να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη ματιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο στη Δανάη! Δεν της το είχα με τίποτα να κάνει την ανατροπή φέτος. Είναι νωρίς ακόμα φυσικά αλλά ξεκάθαρα δείχνει δυναμική φέτος!

    Όσο για την Καινούργιου, ποτέ δεν βρήκα τίποτα θετικό στην τηλεοπτική της παρουσία κι ούτε πρόκειται. Άχρωμη, άγευστη, με τουπέ χωρίς λόγο.

    Σκορδαλιάγκας βαριέμαι... Κρίμα μόνο για την Μαγγίρα που σαν παρουσιάστρια είναι καταπληκτική, πάνω από όλες τις υπόλοιπες της ζωνης αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πρωινό έχει δυνατή εκπομπή φέτος. Την Καινούργιου δεν την μπορώ . Δεν μου αρέσει καθόλου το πάνελ φέτος. Πήγε με τον αέρα ότι θα πάρει την πρωτιά και την πάτησε. Μια χρονιά κουκλίτσα μου πήρες πρώτη θέση, χαλάρωσε το κορμάκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάτωσε η Super Κατερίνα. Ήταν που θα έβγαινε και πρώτη. Γελάνε και οι πέτρες. Αχ κάποιες υπερεκτιμημένες που υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρέπει να πόνεσε αυτό. Πρεμιέρα και ήταν 3η η Καινούργιου. Τελικά αυτοί που έλεγαν ότι μόλις ανοίξουν τα σχολεία θα αλλάξουν τα νούμερα , φάνηκε. Η Δανάη και το Πρωινό στην κοινή ώρα είναι με διαφορά μονάδας σχεδόν. Θα γίνει μάχη εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για αυτούς που λένε ότι η Δανάη κάνει αυτά τα νούμερα λόγω lead in από τη μελέτη να πούμε ότι και η Σταματίνα χθες υψηλά ποσοστά είχε και αυτό φάνηκε και από το πρώτο τέταρτο της Κατερίνας Καινούργιου που ξεκίνησε με 20% και μετά έπεσε ενώ η Δανάη ξεκίνησε με 16 και στη συνέχεια ανέβηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η μελέτη παίζει από τις 8 και τελειώνει 10.45. Άλλες ώρες. Προλαβαίνει τους πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Δανάη θα επανέλθει πιστεύω σε ποσοστά του 12%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δυνατη σφαλιαρα στην Καινουργιου. Πρεμιέρα κιολας. Πρεπει να πόνεσε πολύ σημερα το ραβασακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα χαμε πει για Κατκεν. Έκανε νούμερα στο Οπεν με τη συγκεκριμένη εκπομπή που είχε, τους συγκεκριμένους σχολιαστές, πάνελ κλπ. Δεν έκανε νούμερα λόγω παρουσιάστριας... Δεν είναι δυνατόν το κοινό να ακολουθεί μια παρουσιάστρια τόσο νέα και με πολλές αποτυχίες πίσω ως κεντρική... Πότε πρόλαβε να την ακολουθήσει; Το κοινό βλέπει εκπομπές κι όχι παρουσιαστές. Αν έσκασαν ένα σωρό λεφτά για αυτήν, ας πρόσεχαν. Ας άφηναν την Τατιάνα όπως ήταν πρωί. Ο κόσμος θέλει πληροφορία να βλέπει. Κάτσε να πέσουν βροχή τα 10αρια φέτος και θα δούμε πόσες παρουσιάστριες θα μείνουν στα αζήτητα του χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Α σαν κανάλι έχει μία κόκκινη γραμμή και μία διαφορετική προσέγγιση στις εκπομπές του που δεν τραβάνε όπως θα περίμενε κανείς.Από την άλλη ο Κοκλώνης είναι πίσω και πρέπει για να χτυπήσει πρωτιές πρέπει να αλλάξουν πράγματα από τώρα.

    ΣΗΜ.Το στήσιμο των εκπομπών και η ομάδα είναι ότι είναι και αυτά ανεβάζουν τα νούμερα και όχι η ίδια παρουσιάστρια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τελικά δεν είναι και πολύ Super η Κατερίνα. Βαρέθηκα σήμερα την εκπομπή. Είδα Μαγγίρα. Αρχίζει να μου αρέσει περισσότερο τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. η ΚατΚεν από το 20 πήγε στο 12 σε ένα τέταρτο... τόσο μπόρεσε να τους κρατήσει... κρίμα... κλείσε εισιτήρια στην air fast tickets και φυγε... τι θες να πεις οτι χρεωκοπησε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κάποιος έγραψε ότι ίσως έπρεπε να αφήσουν τη τατιάνια το πρωί και να μη δώσουν λεφτά για τη καινουργιου. Ποια τατιάνα φίλε; Το alpha παντού να άφηναν. Τα ίδια νούμερα έκανε πάνω κάτω με τη (εδώ γελάμε) πολυανενόμενη πρεμιέρα της καινούργιου. Τζάμπα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !