ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Απόψε στις 22:00 η μεγάλη πρεμιέρα!

0

Οι «Άγριες Μέλισσες», η Νο 1 σειρά των δύο τελευταίων χρόνων, έρχονται τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, στον ΑΝΤ1, και γράφουν τη συνέχεια της ιστορίας τους, που αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο καμία άλλη.

Ο Α’ και ο Β’ κύκλος καθήλωσαν με τη σαρωτική πλοκή, τις εξαιρετικές ερμηνείες και την κινηματογραφικής αισθητικής σκηνοθεσία τους.

Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή.

Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.



Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 1

21 Απριλίου 1967, η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα 7 χρόνια…

Πέντε μήνες μετά, η Δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουν σκεπάσει όλη τη χώρα. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν, περιμένοντας ένα θαύμα - όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου. Κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ’ τη φυλακή, έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης. Στο πλευρό του, ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν νέες δουλειές, νέες ζωές, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά και να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων.

Ο εκδότης Πέτρος Ορφανίδης και ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης είναι τα πρόσωπα που θα συνδεθούν άρρηκτα με τις ζωές των αδελφών Σταμίρη και θα τους ξυπνήσουν μνήμες απ’ το παρελθόν ή θα τους προσφέρουν μια έξοδο διαφυγής από το ζοφερό μέλλον που απλώνεται μπροστά τους. Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν, ίσως, το ισχυρότερο πλήγμα απ’ τα παιδιά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος θα βρεθούν ξαφνικά στη δίνη μιας νέας Οδύσσειας. Θα καταφέρουν, και αυτή τη φορά, να βγουν αλώβητοι;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !