Η παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 (2021-22). Ποιες σειρές και ριάλιτι θα βγάλει;

15

Ο γενικός διευθυντής προγράμματος, Τζώρτζης Ποφάντης ανέφερε σήμερα το μεσημέρι αναλυτικά όλα τα νέα προγράμματα στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του σταθμού.

Από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος της σειράς Ήλιος με νέα πρόσωπα αλλά και τα τηλεπαιχνίδια Rouk Zouk και 5x5 . Στην prime time μετά τον Ήλιο, σκυτάλη στις 21.00 παίρνει ο νέο σόου μαγειρικής «Game Of Chefs».

Πρεμιέρα την ίδια ημέρα θα κάνει και ο Νίκος Χαζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στις 27 Σεπτεμβρίου στις 22.00 θα κάνει πρεμιέρα η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Αμέσως μετά τις Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη επιστρέφει το The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ κάθε Πέμπτη θα προβάλλεται η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω».

Το Ελλάδα έχεις ταλέντο επιστρέφει στο πρόγραμμα του  ΑΝΤ1 λίγο αργότερα μαζί με το νέο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». 

Το Σαββατοκύριακο θα έχουν την τιμητική τους οι Ελληνικές ταινίες ενώ φέτος ο ΑΝΤ1 επενδύει και στο Ελληνικό σύγχρονο σινεμά. Το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» αλλά και της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Όσον αφορά στο κομμάτι της δημοσιογραφικής έρευνας οι εκπομπές Special Report και Vice θα προβάλλονται πλέον μια φορά το μήνα με μεγαλύτερη διάρκεια και βάθος στην έρευνα.

ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 2022
Αμέσως μετά τις γιορτές θα δούμε δυο νέες σειρές. Πρόκειται για τη νέα κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο «Μάμα… τσίτα», που γυρίζεται μπροστά σε τηλεοπτικό κοινό και δίνει τη δυνατότητα στον ηθοποιό να εξαντλήσει τι χιούμορ του. Σκοπός του καναλιού είναι να βγει στις οθόνες μας κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο.

Επίσης, ο ΑΝΤ1 έχει αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς «42ο c», και θα προβληθεί σε δεύτερη προβολή.

Η νέα σειρά έκπληξη έχει  τίτλο «Ντέρτι» των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη. Η σειρά αυτή, όπως ανέφερε είναι σε φάση προπαραγωγής. Μια σειρά μυστηρίου και έρωτα κατά τη δεκαετία του ’80.

NΕΑ ΡΙΑΛΙΤΙ 2022
Το 2022 ο ΑΝΤ1  θα φέρει στις οθόνες μας το νέο ριάλιτι «I'm a Celebrity… Get Me Out of Here», το «Shark Tank»,το «Married at First Sight» αλλά και το «Ninja Warrior Greece».

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ανυπομονώ για το Β μισό του ΑΝΤ1. Οι αγαπημένες ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ θα τον σώσουν στο Α μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5 ριάλιτι (μαζί και η Φάρμα), νέα σειρά και μέλισσες; που θα μπουν όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην βγει το «I'm a Celebrity… Get Me Out of Here», το «Shark Tank»,το «Married at First Sight» και το «Ninja Warrior Greece».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ριάλιτι Φάρμα, I’m a celebrity και Shark Tank θα βγάλουν στο β μισό. Το Ninja Warrior θα δίνει lead in στο Mundial είπε ο Ποφαντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανυπομονώ για το Ντέρτι. Ακούγεται τέλεια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ φτωχομπινέδικο πρόγραμμα για το α'μισό. Με ένα game of chef θεωρεί θα πάρει την παρτίδα? Μόνο με μέλισσες δε σώζεται. Επίσης το σουκου θα είναι μόνο με παλιές ελληνικές ταινίες? Κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Ντέρτι ακούγεται πολύ καλό. Νόμιζα ότι θα πήγαινε βέβαια για τη σεζόν 2022-2023, όχι για αυτήν. Επίσης, δεν διάβασα κάτι για τις Σέρρες, την νέα ενημερωτική εκπομπή του σκ, τους αρβύλα, το celebrity Ρουκ Ζουκ, που υποτίθεται θα ήταν σταθερά στο πρόγραμμα, όπως ούτε και για τη φάρμα 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα βγει το συνδρομητικό τελικά; Βλέπω οι σειρές που ετοίμαζε εκεί να βγαίνουν στον ΑΝΤ1tv.
    Το Ντέρτι πράγματι ακούγεται δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πείτε μας επιτέλους τι θα κάνει ο Αντ1 με το Μακεδονία TV; Νομίζω θα παίζουν full ξένες σειρές,και τύπου Netflix αλλά ποτέ θα αλλάξουν όνομα; Μήπως από τη νέα χρονιά; Μάθετε σας παρακαλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλά ριαλιτυ λίγες σειρές σε μία σεζόν που το κοινό έχει επιστρέφει στην μυθοπλασία και άδειο Σαββατοκύριακο. Νομίζω πως στον ΑΝΤ1 δεν σταθμισαν σωστά τα πράγματα. Δεν είδαν ότι φέτος το MEGA έχει γεμάτο πρόγραμμα όπως και ο ΆΛΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το ΣΚ μάλλον προορίζουν το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Αν θα βγαίνουν 2 επεισόδια την εβδομάδα λογικά θα παίζει το ΣΚ στις 21:00, αν θα βγαίνει 1 την εβδομάδα μάλλον μόνο την Κυριακή (Αντέννας είναι αυτός, η "άπλα" του προγράμματος δεν είναι το φόρτε του, σε αντίθεση με τον Acun). Ο Εκατομμυριούχος μάλλον το ΣΚ στις 20:00 όταν αποφασίσουν να το βγάλουν διότι μπορεί να περάσουν και μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τον Κανακη τι γινεται?Δεν τον βλεπω να παει ant1 τελικα,αφου δεν αναφερθηκε τιποτα σχετικο στην παρουσιαση προγραμματος και το καναλι εχει ηδη στησει το προγραμμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς ο αντ1 επενδύει σε σκουπίδια. Κρίμα. Δυο μόνο σειρές (μέλισσες-ήλιος) και αυτές περσινές στο α’ μισό και μετά ΙΣΩΣ άλλες 1-2 νέες εκ των οποίων η μία β’ προβολή. Τα σαββατοκύριακα χιλιοπαιγμένες ελληνικές ταινίες, για ξένες α’ προβολής ή έστω δυνατές ούτε λόγος. Εντωμεταξύ τα ριάλιτι αμέτρητα. Φέτος μόνο μέγκα, άλφα και ΕΡΤ για σειρές. Αντέννα bye-bye.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή το game of chefs θα πάει άπατο καλά θα κάνουν στην θέση του (21:00) να βάλουν τον εκατομμυριούχο (δεν παίζει άλλο τηλεπαιχνίδι αυτήν την ώρα) και αμέσως μετά στις 22:00 μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ριάλιτι μαγειρικής πολύ φοβάμαι πως θα συναγωνίζεται αυτό το ΣΚΑΙ για το ποιο θα κάνει τα χαμηλότερα νούμερα. Τί τους ήρθε τώρα να χαλάσουν τη συνήθεια που είχαν χτίσει με κωμικές σειρές στις 9 και τις Μέλισσες μετά;; Επειδή δεν του πήγαιναν τόσο καλά; Και πραγματικά τώρα πιστεύουν πως το ριάλιτι αυτό θα πάει καλύτερα; Το έχουν παλέψει τόσες φορές με ριάλιτι μαγειρικής και πήγαν όλα άπατα. Για μένα είναι λάθος η κίνηση αυτή. Το Β μισό φαίνεται σίγουρα πολύ καλύτερο του πρώτου μισού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !