UPDATE (καθαρά ποσοστά) - Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στα πρωινά ψυχαγωγικά! (13/9/2021)

9

 

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ. 
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

SUPER KATEΡINA ΠΡΕΜΙΕΡΑ 13.0
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 15,7
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ (10:45) 18,1
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 4,8
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 10,3
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ  9,2
LOVE IT 8,3
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 4,9

 ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ότι ξαφνικά όλοι οι θεατές λάτρεψαν την ουρανοκατέβατη Δανάη μετά από μια χρονιά που δεν ήθελαν ούτε να τη δουν; Ο προηγούμενος μάγειρας με τον οποίο πέρασαν όλο το καλοκαίρι γυρίζοντας οδοιπορικά τι απέγινε αλήθεια;
    Καινούργιου και Λιάγκας-Σκορδά έχουν φάει τα σ@@τά τους τόσα χρόνια, δεν τους φοβάμαι. Αντέχουν καλές και κακές μέρες, καλές και κακές χρονιές.
    Η Μπέττυ ταλαντούχα αλλά το κοινό θεωρεί -δικαίως ή αδίκως- πως δεν παλεύεται σε μεγάλες δόσεις.
    Η Μαλέσκου αν δεν βγάλει προς τα έξω μια περσόνα -καλή ή κακή- είναι καταδικασμένη να υποδύεται αιωνίως την εκφωνήτρια της ΥΕΝΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλαγή του πάνελ επειγόντως στην Καινούργιου. Δεν τραβάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αισθητή η απουσία του Γκουντάρα.... Ο Αλέξανδρου και ο Λεμπιδάκης κάνουν μόνο για καλεσμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδικός για θέματα Τηλεόρασης και Διαδικτύου14 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:39 μ.μ.

    Μπράβο Δανάη. Το αξίζεις. Επιτέλους ο κόσμος στηρίζει νέα πρόσωπα. Και μπράβο και στο mega που την κράτησε παρότι πέρυσι δεν πήγε και τόσο καλά . Και η Καινούριου να θυμίσουμε απο 3% ξεκίνησε και έφτασε στην κορυφη πέρυσι. Ποιος ξέρει;; Μπορεί να επαναληφθεί αυτο το φαινόμενο. Θα χε φάση βασικά να γινει αυτό, την ώρα που όλοι ποντάρουν σε Σκορδά- Καινούριου για την πρωτιά και έχουν ξεγραμμένους ολους τους υπόλοιπους.
    Μιας που είπαμε για την Καινούριου. Eκπληξη τα χαμηλά νούμερα της για πρεμιέρα ειδικά. Για να δούμε πως θα πάει ολη την εβδομάδα για να χουμε μια εικονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το MEGA παρόλο που δεν πήγε όπως θα έπρεπε την προηγούμενη σαιζόν,όχι μόνο κράτησε την Δανάη την πίστεψε,την μεταμόρφωσε και δικαιώνεται μέχρι στιγμής.
    Άλλο κανάλι δεν θα το έκανε στην θέση του και θα έκοβε την εκπομπή όπως το Α με την Παπαγεωργίου που την έκοψε ασχέτως που την έβαλε να κάνει κάτι άλλο την νέα σαιζόν.
    Απλά μπράβο του!

    Να πούμε και για Σκάι ότι πρέπει αλλάξει στάση διότι θα βρεθεί 5ο στους μέσους όρους όλων των σταθμών έτσι όπως πάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Δανάη δεν βλέπετε. Είναι απλά τυχερή και σε αυτό φταίει η Μελέτη ξεκάθαρα. Μπράβο, αλλά δε πιστεύω ότι θα τελειώσει έτσι. Το Πρωινό και η Κατ Κεν δεν θα το αφήσουν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνω με αρκετα σχολια..η δαναη δεν ειναι καλυτερη φετος.ειναι τουλαχιστον στασιμη.τα νουμερα εχουν να κανουν καθαρα με τον προγραμματισμο (η μελετε που δινε καλο lead in, η μικροτερη διαρκεια της εκπομπης) και η συνολικη δυναμικη του μεγκα σε σχεση με περυσι..τωρα που ανακαλυψε η γκολεμα τη βελτιωση ειναι αστειο..απλα ολοι οι τηλεκριτικοι ειναι τυχαρπαστοι και προσαρμοζουν την κριτικη τους στα νουμερα..
    ΠΡΩΙΝΟ: απορω με τη δυναμικη τους .στοιχηματιζα οτι η κιτρινιλα του λιαγκα κουρασε ..τα νουμερα με διαψευδουν
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: εκανε νουμερα λογω survivor. θα δυσκολευτει γιατι φετος κανενα ριαλιτι δεν εχει δυναμικη ωστε να φερνει νουμερα σε σχολιαστικες εκπομπες
    ΜΑΛΕΣΚΟΥ : στημενη φουλ με ενα γιαννοπουλο που δεν τον χωνευει τηλεθεατης..απορω πως περιμεναν νουμερα
    ΜΑΓΓΙΡΑ : Το δυνατο της σημειο ειναι το χιουμορ και η προζα..απορω πως πιστευυν οτι θα κανουν νουμερα με σχολιασμο κιτρινων θεματων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας αρέσει η όχι η Δανάη είναι κορυφή και το αποδυκνυει ..τόσες μέρες λέγατε κάτσε να ξεκινήσει η Καινούργιου ...ωραία ξεκίνησε ...και;;; Δεν τα είδατε τα χθεσινά νούμερα ;;; Τι άλλο θέτε ; Αν δεν κάνει σε πρεμιέρα νούμερα πότε θα κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρωινο έχει πολύ δυνατή εκπομπη φέτος. Όσο για την δαναη είναι ευχάριστη αλλά μέχρι εκεί. Είναι άλλο να έχεις 3 ώρες εκπομπη και άλλο ούτε 2 ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !