Τι νούμερα έκαναν οι σειρές και τα ριάλιτι ; Αναλυτικά τα 15'

28

 


Σταθερή η τηλεθέαση του «Σασμού» στον ALPHA που φαίνεται πως κερδίζει τις εντυπώσεις, αν και στο slot 20.00-21.00 δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τίποτα στον ανταγωνισμό. Η «Γη της Ελιάς» συνεχίζει τη δυναμική της τηλεθέαση σε ποσοστά άνω του 20%, ενώ τα νούμερα  του δεύτερου κύκλου του «Bachelor» είναι πεσμένα σε σχέση με την πρεμιέρα. 
Στον ΣΚΑΙ, επικρατεί τεράστιος πονοκέφαλο το με «Top Chef»  όσο και με το «Big Brother» . 


Αναλυτικά

ΣΑΣΜΟΣ 33.5

ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 21,8

THE BACHELOR 14,1

TOP CΗEF 7,0

BIG BROTHER 12,3

*Mη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης



Δημοσίευση σχολίου

28Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και σύντομα έρχονται τα μονοψήφια για το Bachelor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνω μια ερώτηση; Ο Σασμος μόνο σε εμένα δεν αρέσει; Βλέπω κάνει μεγάλα νούμερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι λάθος να αλλάξουν ώρα τον Σασμο φαίνεται να χτίζει κοινό σ αυτή τη ζώνη. Δεν νομίζω να κάνει τα ίδια νούμερα αν το πάνε στις 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πως και ο σασμός και η γη της ελιάς πρέπει να κοπούν. Σιγά τα νούμερα που κάνουν. (Μόνο αυτά δεν διαβάσαμε ακόμα εδώ μέσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπιδοφόρα τα πρώτα σημάδια της σεζόν για τις σειρές που επικρατούν των ριάλιτι, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και όταν μπουν και τα υπόλοιπα ριάλιτι. Μακάρι εξίσου καλά να τα πάνε και οι σειρές της ΕΡΤ που φαίνονται πολλά υποσχόμενες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί που πρεπει να φοβηθούν σίγουρα δεν ειναι ουτε ο Σασμος ουτε η Γη της ελιάς αλλα οι άλλοι ..
    με τέτοια ποσοστά και με ενα χτισμένο κοινό δύσκολα θα πέσουν κατω απο 20-25%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σασμός παίζει χωρις κανένα αντίπαλο αυτή τη στιγμή. Απο Δευτέρα που επιστρέφει για 2η σαιζόν ο ΗΛΙΟΣ που έχει χτίσει το δικό του κοινό στη ζώνη των 8 τα πράγματα θα ήταν δύσκολα, αρα μάλλον είναι καλή κίνηση να πάει στις 9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεχνάτε ότι από Δευτέρα έρχονται νέα προγράμματα που μπορούν να εξελιχθούν, να γίνουν πιο σκληρά να έχουν ίντριγκα. Επίσης τα πρωιναδικα ψωφανε για αυτά. Οι σειρές δυστυχώς πάλι θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επίσης οι δύο κωμωδίες (Μουρμούρα, Άσε μας ρε μαμά) δεν μπορούν να αντέξουν τον ανταγωνισμό των 9, άρα ορθώς πάνε αυτές στις 8 και ο Σασμός στις 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγά τον ήλιο που θα έρθει και θα σαρώσει. Πέρυσι τον κέρδιζαν άνετα οι αρβύλες. Πάνω από 15-17 συνήθως δεν έκανε. Σίγουρα θα κόψει από τον σασμό αλλά να τον κερδίσει αποκλείεται. Μπορεί μάλιστα πολλοί από το κοινό του ήλιου να τον βαρέθηκαν ή να τους αρέσει περισσότερο ο σασμός και να μην επιστρέψουν στον ήλιο. Ο ήλιος φοβάται τον σασμό και όχι ο σασμός τον ήλιο. Εκτός αν πιστεύετε ότι ο ήλιος φέτος ξαφνικά θα κάνει 30ρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μερικοί θέλουν να φύγει ο σασμός για να παίζει μόνος ο ήλιος μήπως κάνει και αυτός 30. Αν βέβαια δεν παίζουν απέναντι οι αρβύλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @10¨15
    Ο Ηλιος προς το τέλος της σαιζόν έκανε σταθερά 20ρια και είχε σχεδόν πιάσει τους Αρβύλα. Αλλα ας δεχτούμε οτι θα είναι στο 17. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό για το Σασμό αν έμενε στις 8 ? Το ΜΙΣΟ ποσοστό του και τα μισά διαφημιστικά έσοδα. Δεν χρειάζεται να κάνει 30ρια για να κάνει μεγάλη ζημιά, κοινή λογική είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσωπικά πάντως εγώ δεν βαρέθηκα τον ήλιο κι αν έμενε στις 8 ο σασμός θα προτιμούσα τη σειρά του ΑΝΤ1 επίσης για τον φίλο που λέει ότι τα ριάλιτι που θα έρθουν μπορεί να προσφέρουν μεγαλύτερη ίντριγκα σε ποια αναφέρεται στο Game of chef που φαίνεται πόσο βαρετό θα είναι η στο gntm που κούρασε από πέρσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ήλιος είναι η καλύτερη σειρά. Ο Σασμος είναι μια από τα ίδια. καλύτερα που αλλάζει ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ήλιος ήταν πρώτος στη ζώνη την περασμένη χρονιά, μην λέτε ανυπόστατα πράγματα για εντυπώσεις και μόνο. Ειδικά από τον Ιανουάριο και μετά η σειρά έφτιαξε παρά πολύ . Κόλλησα με αυτή περισσότερο από τις μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10:15 π.μ.
    Αφού δεν θα παίζουν απέναντι οι δύο σειρές, γιατί τις συγκρίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Γη της ελιάς ήταν η σειρά που δεν ήθελε να γυρίσει ο Σκαι; Και τώρα σαρώνει ενώ το τοπ σεφ κατρακυλάει. Θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο οι άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πέρυσι όταν έπαιζαν μαζί αρβύλες και ήλιος, οι αρβύλες κέρδιζαν με διαφορά( εκτός ίσως από 1-2 φορές προς το τέλος). Μόνο το διάστημα που ο ήλιος έπαιζε μόνος του τερμάτιζε πρώτος και με ποσοστά κάτω από 20. Σε αντίθεση με το σασμό που συγκεντρώνει σταθερά πάνω από 30. Οι διαφοράς δυναμικής ανάμεσα στις δυο σειρές είναι τεράστια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λογικό να θέλετε να αλλάξει ώρα ο σασμός. Γιατί αν δεν αλλάξει και παίζει με τον ήλιο τότε ο ήλιος θα σβήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Big Brother ξεκίνησε μετά τις 23:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφού είναι μια από τα ίδια ο σασμός γιατί να αλλάξει ώρα; Τι φοβάται ο ήλιος; Τελικά μεγάλο τρόμο προκαλεί η τεράστια επιτυχία του σασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φόβο γιατί προκαλεί ο Σαμσος; Μια από τα ίδια είναι. Τα ίδια έγιναν και με το έρωτας μετά και με την Αγγελική. Να δω τι άλλο θα πείτε όταν θα δείτε αν τα 14αρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το οτι συγκρίνετε μια σειρα που παίζει ενα χρόνο και μπαίνει στη δεύτερη, με μια σειρά που έχει παίξει ΤΡΙΑ επεισόδια και βγάζετε και συμπεράσματα για όλη τη σαιζόν κιόλας, με ξεπερνάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11.34
    Ο έρωτας μετα και η Αγγελική ξεκίνησαν με 17% και αμέσως βυθίστηκαν ο Σασμος ξεκίνησε σταθερά με 30αρια και έχει τεράστια δυναμική ! Άτυχης σύγκριση το λιγότερο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11:37 π.μ.
    Τεσσάρα επεισόδια. Τη Δευτέρα είχε διπλό επεισόδιο ο Σασμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην λέτε ότι θέλετε.Ο Ήλιος στο γενικό συνολο τους περνούσε ολους(και τους Αρβυλα).Επισης σαν σειρα επειδή είναι πολυεπίπεδη(όπως και η γη της ελιας)και δεν ασχολείται μόνο με ένα θεμα(όπως ο Σασμος)έχει περισσότερο ενδιαφέρον.Το "ασε μας ρε μαμά" δεν το βάζω καν στον ανταγωνισμό...μια πατάτα φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Σασμος στο γενικό σύνολο είναι πολύ κοντά με τη Γη της ελιας οπότε ηρεμήστε λίγο.Και η Αγγελική έτσι ξεκίνησε και κατέληξε σε μονοψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !