Δεν άντεξε η Μαγγίρα και το Πάμε Δανάη... Στην 1η θέση το Πρωινό - Δείτε τα νούμερα στα πρωινά ψυχαγωγικά. Αναλυτικά τα15'

17

 


2η ημέρα στον αέρα για τα πρωινά ψυχαγωγικά. Τόσο ο ΑΝΤ1 και το MEGA, όσο και το OPEN , μπήκαν στην αρένα για να παλέψουν με την πρωτιά. Η συγκεκριμένη ώρα αναμένεται πολύ δύσκολή καθώς όλα τα κανάλια θα έχουν ψυχαγωγικό ή ενημερωτικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά χθες

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 14,7

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 12,7 (10:45)

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 4,1




Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χαμός στα πρωινά. Που και να μπει σταρ και αλφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που είσαι ακόμα. Μόλις αρχίσουν όλα τα πρωινά θα γίνει χαμουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4,1 , ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥ . Αυτή πάει για κόψιμο πριν καν ξεκινήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kατά τη γνώμη μου, στην περίπτωση της Δανάης δεν έχει τόσο σημασία η πρωτιά. Η εκπομπή της είναι πολύ καλή από πέρυσι. Πιο σφιχτή, με ρυθμό, ωραίες ενότητες και δεν τη βαριέσαι όπως πέρυσι που φαινόταν ότι είχε κρίση ταυτότητας. Φέτος είναι πιο κατασταλαγμένη. Μακάρι και μετά την έλευση της Καινούργιου να μπορέσει έστω να διατηρηθεί κοντά στο 10%, όχι για τίποτα άλλο, απλώς για να μην υπάρχουν γκρίνιες από το κανάλι. Από την άλλη, κρίμα για τη Μαγγίρα γιατί μου φαίνεται η πιο ζωντανή εκπομπή από όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκορδά Λιάγκας φέτος έχουν πολύ καλή εκπομπή. Πολύ δεμένη που σε κρατάει. Θα γινει μάχη οταν μπουν και τα νέα πρωινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαμός φέτος και αν σκεφτείς ότι δεν μπήκαν ακόμη οι εκπομπές που πέρσι τερμάτισαν πρώτες καινούργιου και Ζήνα θα δούμε πολλά σε αυτή τη ζώνη. Το πρωινό του σταρ το κόβω γύρω στο 10 μόνο από τα ριάλιτι που έχει το κανάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πρωινό του ΑΝΤ1 έχει φέτος περισσότερο ρυθμό και ενέργεια, με φουλ ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εμένα μου αρέσει το πρωινο φέτος. Για να δουμε ομως και την ΚατεΚαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσωπικά μου αρέσει η εκπομπή της Μπέτυς. Χρόνο θέλει η εκπομπή και ελπίζω να της τον δώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν αξίζει αυτά τα νούμερα η Μπέτυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι νωρίς ακόμα γιατί δεν έχουν ξεκινήσει όλοι και αυτή η ζώνη είναι ασανσέρ. Τη μία μέρα είσαι πρώτος και την άλλη τελευταίος. Αλλά νομίζω ήταν η σωστή η κίνηση του Mega με τις ώρες που ξεκινούν και τελειώνουν οι πρωινές εκπομπές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σοκ τα νούμερα της Μαγγίρα. Πανελλαδικό κανάλι να φτάσει να κάνει 1,4% είναι τραγωδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εν συνεχεία του σχολίου μου... Τελικά, κάνεις δεν είναι πρωινιάτικα, όχι τουλάχιστον στη συχνότητα του Open. Η συνέχεια θα δείξει αν και έρχονται αλλά δύο πρωινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κρίμα για την Μαγγίρα γιατί νομίζω ότι το έχει δουλέψει και το ήθελε πολύ. Εγώ ίσως εντοπίζω θέμα στην ομάδα. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Εννοείται βέβαια ότι ακόμα είναι αρχή. Και η καινούργιου από 4% ξεκίνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν είμουνα Οπεν, εφόσον "μου πήραν" την ΚατΚεν, θα έφτιαχνα ένα πρωινό ίδιο, ολόιδιο, με τηλεφωνικές, ανάλυση, αναπαράσταση κλπ την ίδια ώρα, απλά με άλλη παρουσιάστρια. Κακώς πίστεψαν σε κάτι εναλλακτικό αφού βλέπουν ότι έχουν καταστροφικές τάσεις και τρελό ανταγωνισμό. Ίσως πίστεψαν ότι πρωινό=Καινούργιου που είναι λάθος σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @perastikos Είσαι μέσα στο μυαλό μου. Κρατάς το προϊόν και το προσαρμόζεις στην παρουσιαστρια. Αλήθεια ξέρει κάποιος αν η Κατ Κεν θα έχει διλήμματα και στον άλφα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η εκπομπή της Δανάης και τα θέματα της είναι χειρότερα από πέρυσι.Πρεπει να βελτιωθεί και η ίδια λίγο,είναι δεύτερη χρονιά και οφείλει να είναι καλύτερη.Δεν αρκεί η ομάδα και η θετική διάθεση της.Ειναι παρουσιάστρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !