Δείτε αναλυτικά τους μέσους όρους των καναλιών για χθες Τρίτη 14/9/2021;

14

 

Πώς διαμορφώθηκαν οι μέσοι όροι των καναλιών εθνικής εμβέλειας για την  Τρίτη 14/9/2021;
ΚΑΝΑΛΙ - 18/54

MEGA  16,7
STAR 13,4
ALPHA 12,5
ΣΚΑΙ 10,2
ANT1 8,9
ΟPEN 7,0
ΕΡΤ1 3,4
ΜΑΚ 1,0


ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Reserch

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αξιοσημείωτη η πρωτιά του mega για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και με μεγάλη διαφορά απο τον ανταγωνισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ακομα δεν αρχισε η νικολουλη οι 3 σειρες και η καραβατου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχνάς τους παράγοντες ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ και LATE NIGHT σε πολλά κανάλια, οπως και πρωινές εκπομπές. Θα υπάρξουν επίσης πολλές αλλαγές σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ . Επίσης κάποια προγράμματα όπως ΕΛΕΝΗ από Δευτέρα θα ξεφουσκώσουν ως είθισται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν εσυ θεωρεις οτι με τετοια ποσοστα μπορει ενα προγραμμα απο μονο του οπως οι Αγριες Μελισσες να το ανεβασει το καναλι 10 μοναδες εισαι γελασμενος. Και απο Μαθηματικης αποψης μονο αν κανει 50 τα εκατο μπορει να ανεβασει ενα καναλι τοσο. οσον αφορα τα late night ουτε δυναμικη τρελλη ειχαν ποτε ουτε παιζουν σε ωρα π επηρεαζουν τα ποσοστα δραματικα. και 50 τα εκατο σε late night να συμβει το πολυ να ανεβασει ενα καναλι 1 μοναδα!!! Οσον αφορα την Ελενη. δε καταλαβαινω γιατι αναφερεσαι σε οτι παιζει ηδη. με αυτη τη λογικη ολες οι εκπομπες σε ολα τα καναλια μπορουν να ξεφουσκωσουν γτ δεν εισαι μεντιουμ!!! και απο 8 το αντεννα να παει και 3. μιλαμε γ αυτο που βλεπουμε ηδη και το νεο. και οχι αν αλλαξει κατι στα παλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι και να πούμε το mega σκίζει .Ακόμα και η νεα σειρα " το αυριο μας ανηκει " που ξεκινησε προχθες με μονοψηφια χθες ξεπερασε το 14% και εχει ταση ανοδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε και; Ξεχνας οτι η Γη της ελιας παιζει μεχρι 23:30? Ξεχνας οτι μάλλον θα ειναι κοντα στο 15 αν παρεις την πρωτη ωρα μονο; Ο Σασμός σαρωνει και αμεσως μετα θα πάνε στις Μελισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα επηρεάζουν το μεσο ορο . Πρόσθεση και διαίρεση γίνεται για να βγει, δεν πάει αναλογικά με βάση τον πραγματικών ανοικτών δεκτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η γη της ελιάς δεν έχει μεσο ορο 15% όταν παίζει απέναντι από τον σασμό αλλά 19% και μιλάμε μερικοί είναι φανερό ότι σας τσούζει η επιτυχία του Mega μέχρι τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παντως το mega θα πεσει σημερα επειδη εχει champion's league και το ενδιαφερον ειναι περιορισμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Σκαι και ο Αντένα θα είναι οι χαμένοι της σεζόν γιατί πόνταραν πολύ στα ριαλυτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα απόκτηση 15 μέσο όρο.Η σειρά δεν βλέπετε. Σασμος και Άγιες Μέλισσες μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΚΑΪ είναι σίγουρα στους χαμένους τουλάχιστον για το Α μισό καθώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Στον ΑΝΤ1 είναι αναστρέψιμη λόγω των Μελισσών και μόνο που σίγουρα θα σηκώσουν και τα πεσμένα νούμερα της late night. Δεν αποκλείεται ο ΑΝΤ1 να καταφέρει να βγει στο Α μισό ακόμα και 2ος ή 3ος αν υποθέσουμε ότι το MEGA θα είναι 1ο και η 2η θέση πάει ή στον ALPHA ή στον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειλικρινά είναι αστείο που οι περισσότεροι προμυνευετε ποσοστά και "ξεφουσκωματα" εκπομπών.. σημασία δεν έχει ούτε τι νούμερα κάνει η έλια απέναντι στον σασμο, ούτε σε ποια θέση θα έρθει ο αντ1 όταν ξεκινήσουν οι μέλισσες... τα νούμερα ειναι απόλυτα και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση. Το mega είναι πρώτο είτε σας αρέσει είτε όχι.. Ο χρόνος και μόνο θα δείξει αν θα κρατήσει την δυναμική του, όχι οι δικές σας καθημερινές προβλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόσο να ανέβει ο ΑΝΤ1 με Τις Μελισσες;
    Το ριαλιτι μαγειρικής άς το πάνε 16.45 ,μου θυμίζει το η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα που παρουσίαζε ο Αρναουτογλου, Μάρκος κόψιμο και στην θέση εκατομυριουχος,και οπωσδήποτε τους ράδιο αρβύλα στις 21.00 για να κόψει ότι μπορεί από μεγκα άλφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !