ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 στο PRIME TIME... Πότε κάνουν πρεμιέρα τα προγράμματα;

19

Κλείδωσε ο προγραμματισμούς του ΑΝΤ1 στο PRIME TIME. Και μπορεί ακόμα οι Ράδιο Αρβύλα να μην έχουν αποφασίσει που θα υπογράψουν, μιας και γίνονται αντιπροτάσεις, ο ΑΝΤ1 φαίνεται ότι και φέτος δεν είναι διατεθειμένος να πειράξει τις ώρες στα προγράμματα του.

Έτσι στις 20:00 παραμένει ο ΗΛΙΟΣ, παρα τις φήμες για αλλαγή ώρας με την πιθανή έλευση του Κανάκη. Μάλιστα πληροφορίες του TVNEA.COM θέλουν το κανάλι να μην μετακινεί την σειρά ακόμα κι αν οι Αρβύλες υπογράψουν σε αυτούς... Ο Ήλιος θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και θα παίζει καθημερινά από Δευτέρα με Παρασκευή.

Στις 21:00 θα προστεθεί τελικά το GAME OF CHEFS. Το νέο παιχνίδι μαγειρικής του ΑΝΤ1 (κι όχι ριάλιτι , μιας και επικεντρώνεται στην μαγειρική καθαρά (θα το δείτε στα επεισόδια)) σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM κλείδωσε για να κάνει πρεμιέρα κι αυτό τη 13 Σεπτεμβρίου και θα παίζει καθημερινά από Δευτέρα με Παρασκευή..

Στις 22:00 θα βλέπουμε τη σειρά ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ . Η σειρά που σάρωσες και τη περασμένη χρονιά, έρχεται στην ώρα που προβάλλοταν για να μην χαλάσεις τις συνήθειες... Θα παίζει λοιπόν από την Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη στις 22:00 μέχρι 23:30. Ακόμα δεν κλείδωσε η πρεμιέρα. Πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ωραία ώρα για τις μέλισσες τους ταιριάζει αλλά φέτος δεν θα έπαιζαν και Παρασκευή; Ο ήλιος καλύτερα να πήγαινε 9 και το ριάλιτι 8 πέρσι είχε ένα κουρασμένο έλα στη θέση μου ενώ φέτος θα ζοριστει με μουρμούρα και τη νέα σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Μέλισσες θα έπαιζαν και Παρασκευή αν έπαιζαν μονο μια ώρα. Τελικά στον ΑΝΤ1 οπως μας γραφει το tvnea , αποφασισαν ν παίζει 1.30 λεπτα το κάθε επεισόδιο, όποτε και η Παρασκευή απορρίφθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Game of Chefs βγαίνει πολύ ριάλιτι! Το ξέρω ότι στον Αντ1 το πλασάρουν ως μαγειρικό παιχνίδι αλλά να μην κοροϊδευόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα νέα γραφικά πότε θα τα δούμε; Ή δεν έχει φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι όμως,
    πληροφορίες μου θέλουν το πρόγραμμα να είναι πολύ χαλαρό, σε σημείο ίσως βαρετό... Επικεντρώνεται καθαρά στο μαγειρικό κομμάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου δεν έχει εγκλεισμό 9:04 μ.μ., το ριαλιτι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά κάνουν κ δεν αλλάζουν προγραμματισμό τς Μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά κόψτε κάτι για τις μελισσε, πέρσι στο β μισό είχε πέσει αισθητά και πιστεύω πως φέτος θα πέσει κ άλλο μετά τους πρώτους δύο μηνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην λέτε ό,τι θέλετε πέρυσι οι Μέλισσες ήταν οι μόνες που στάθηκαν απέναντι από τα ριάλιτι και άντεξαν. Την ώρα μετάδοσής τους τερμάτισαν πρώτες! Ούτε σημάδια κόπωσης έδειξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κακά τα ψέματα αν δεν έχει ριάλιτι μέσα δεν πρόκειται να το δει κανείς. Ειδικά όταν απέναντι θα έχει το τοπ σεφ που ο Τούρκος θα το κάνει τσίρκο στο ριάλιτι. Γενικά ο Αντ1 τα τελευταία χρόνια δεν το έχει καθόλου με την παραγωγή ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι δεν φταίει ένα κανάλι για κάποιο ριάλιτι αλλά η παραγωγή που το κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο χαίρομαι για τον τελικό προγραμματισμό σε Mega και ΑΝΤ1 γιατι το αύριο μας ανήκει θα είναι στις 18:40 και δεν θα πέφτει τελικά απέναντι από τον ήλιο στις 20:00 και θέλω να τα βλέπω και τα δύο και που οι Άγριες μέλισσες δεν θα είναι τελικά στις 21:00 και θα μπορώ να βλέπω και την γη της ελιάς αλλά δυστυχώς από ότι φαίνεται τις εβδομαδιαίες σειρές του Mega θα πρέπει να τις βλέπω στο web

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά εμένα το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 φέτος μου φαίνεται πολύ φτωχό σε σύγκριση με MEGA ALPHA. Δύο σειρές, δύο παιχνίδια, ένα ριαλιτυ και οι γνωστές εκπομπές το πρωί. Επίσης για άλλη μία χρονιά ένα άδειο Σου Κου. Τα άλλα δύο κανάλια έχουν πολλές σειρές, πολλές εκπομπές και γεμάτο Σου Κου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν δεν το καταλαβατε, ο ΑΝΤ1 πάει εκ του ασφαλους. Ακομα κι αν δεν το βγει το Game of chefs θα εχει 1.30 λεπτα Άγριες Μέλισσες. Νομίζω όσοι παρακολουθουν τα νουμερα ψυχραιμα, καταλαβαινουν τι σημαινει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα συμφωνήσω με τον 9.24. Και μάλιστα θα προσθέσω μαζί με τις Άγριες Μέλισσες και τον Ήλιο. Οι 2 αυτές σειρές στην ώρα τους, θα συνεχίσουν να χτυπούν σταθερά καλά (αν όχι πολύ υψηλά) ποσοστά τηλεθέασης και να δυσκολεύουν σημαντικά κάθε αντίπαλο. Οπότε 2,5 ώρες είναι κάπως εξασφαλισμένες. Όσον αφορά το Game of Chefs θα φανεί. Μπορεί να πάει άπατο, μπορεί και να κάνει καλά ποσοστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ασφάλεια είναι ένα δεδομένο ωστόσο εμένα που είμαι τηλεθεατρια με ενδιαφέρει η ποικιλία. Ακόμα και η ΕΡΤ φέτος έχει πιο πλούσιο πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το celebrity Rouk zouk θα παει τις Παρασκευες; ή δεν θα ξεκινησει τωρα αλλα απο Ιανουαριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το game of chefs προβλέπω να πατώνει. Ελπίζω ο αντ1 να έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του, ελπίζω κάποια καλή κωμική σειρά, όχι σαν αυτές των τελευταίων ετών και κυρίως ο τίτλος της να μην είναι πάλι στην προστακτική! Γιατί όχι ο εκατομμυριούχος; Κανένα τηλεπαιχνίδι δεν παίζει αυτήν την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγχαρητήρια για την εγκυρότητα TVNEA ❤️! Βγήκε το τρέιλερ του Game of Chefs και όντως κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου 21:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !