Στην 1η θέση η Καινούργιου! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στα πρωινά ψυχαγωγικά! (23/9/2021)

17

 

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ. 
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

SUPER KATEΡINA 19,8
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 13,8
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ (10:45) 14,7
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 7,5
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 6,0
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ  7,8
LOVE IT 8,4
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 3,7
BREAKFAST@STAR 11,1
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 16,3

ΜΗ  ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. για άλλη μια μέρα πρώτη με τεράστια διαφορά η Καινούργιου! πλέον κάνει καλύτερα νούμερα από πέρυσι και σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής της. πέρυσι 11:30 με 13:00 έπεφτε. φέτος κάνει σταθερά πολύ υψηλά νούμερα μέχρι τη 13:00!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι αρχίζει και ξεκαθαρίζει σιγα σιγα το τοπίο στη ζώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη μια μέρα πρώτη η Καινούργιου. Πιστεύω ότι τις 3 πρώτες θέσεις θα τις έχουν οι: Καινούργιου, Δανάη, Ζήνα(με εναλλαγές). Στις θέσεις 4-5: πρωινό και μπρέκφαστ(με εναλλαγές) και 6η η Μαγγίρα. Οποιαδήποτε αλλαγή θα είναι εξαίρεση και συγκυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρίαρχος στην ζώνη ο όμιλος άλφα-σταρ με πολύ δυνατό αντίπαλο το μέγκα. Ο αντ1 παραπαίει. Σκάι και όπεν εξαφανισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω ότι μόλις ξεκινήσουν κι άλλα προγράμματα θα υπάρξουν ανατροπές . Εμένα φέτος μου αρέσει το πρωινό του Αντ1 και του Σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ξέρουμε. Θα έρθουν οι μέλισσες και θα σαρώσουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί που έλεγαν ότι θα εξαφανιστεί η Καινούργιου τελικά ο Alpha τής ταίριαξε και στον Alpha η Καινούργιου..... Τόσο υψηλά νούμερα καμία παρουσιάστρια δεν είχε κάνει....Παίρνει το 14 από το Happyday και το κάνει 19 Μπράβο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελπιζω οι μελισσες να μην μας πρηξουν με την χουντα....δεν ενδιαφερει κανεναν.αν χαθουν οι ερωτικες ιστοριες θα χασουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσα προγράμματα έμειναν να ξεκινήσουν ακόμα; Και πόση δυναμική μπορεί να έχουν; Τόση ώστε να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν νομίζω πως θα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήμουν στο σπίτι σήμερα όταν ξεκίνησαν τα πρωινά ψυχαγωγικά των 10. Και αυτό που θέλω να πω είναι: ΌΧΙ ΆΛΛΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ. Δεν αντέχεται αυτή η μαυρίλα όλη μέρα. Έκλεισα την τηλεόραση και έφυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εβλεπα σημερα πρωινο και πραγματικα τι αθλιοτητες ηταν αυτο που εβλεπα. Ξεφτιλισαν το θεμα της δολοφονιας της κοπελας με μια Σκορδα να φωναζει ο λογος της να μην εχει καμια συνοχη.Τοσο φτωχο εξιλογιο σε παρουσιαστρια που θελει να καταπιαστει με ενα τοσο σοβαρο γεγονος δεν εχω ξαναδει. Απορω γιατι δεν την προστατευουν ο Αντενα και ο Λιαγκας, που ξερει να μιλαει με αποτελεσμα να ψιλοπατωνουν. Βγαζει ενα αγχος η Σκορδα να φανει καινα το παιξει ξερολας και παντα "εξαγριωμενη" αναλογα με το ρευμα. Η Καινουργιου τοσο υψηλα νουμερα γιατι;;; Σημερα που την ειδα ειχε τον Βασιλακο,τι να δουμε τον Βασιλακο γιατι;; Η πρωινη ζωνη βγαζει αγχος, γιατι οι περισσοτεροι παρουσιαστριες/ες δεν τους νοιαζουν οι τηλεθεατες και η ψυχαγωγια, αλλα αν θα κανουν νουμερα για δικο τους συμφερον. Κριμα ολα αχταρμας τα θεματα των ψυχαγωγικων εκπομπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειδικός για θέματα Τηλεόρασης και Διαδικτύου24 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:49 π.μ.

    Θα συμφωνήσω με τα σχολια παραπάνω. Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά η ζώνη. Πρώτη η Καινούριου μέχρι τώρα τις περισσότερες μέρες και μάχη για την δεύτερη θέση θα δώσουν Μπάρκα και Σκορδά. Βέβαια μην σας φανεί περίεργο να κάνει την έκπληξη και το πρωινό του star που αν και πολύ νωρίς έχει ήδη μια δυναμική.
    Απο την άλλη απογοητευτικά τα νούμερα Μαλέσκου και Μαγγίρας. Η Μαλέσκου με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα με την Καινούριου, μαλλον θα χάσει και άλλο κοινό παρά θα κερδίσει.Οσο για την Μπέττυ για μενα αξίζει καλύτερη τηλεθεαση. Προσπαθεί πολύ και πρέπει να της δοθεί χρόνος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν σας αρέσει λέτε το πρωινό αλλά σας αρέσει
    Η καινούργιου που ξεφτιλίζει της γυναίκες με τα τηλεφωνήματα. Εκανε την Δευτέρα μια συνέντευξη και την έπαιζε 5 μέρες κατά αλλά δεν παταει πάνω στο πόνο της κάθε γυναίκας για νούμερα άσε που παίζει Batchelor που ξεφτιλίζει παντελώς της γυναίκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ότι δεν μας αρέσει το πρωινό και η Σκορδά δεν σημαίνει ότι μας αρέσει η Καινούργιου. Κάποιοι βλέπουν την Καινούργιου παντού, μέχρι και στον ύπνο τους. Και ναι η Σκορδά δεν ξέρει να μιλήσει. Όλο κομπιάζει, λέει συνέχεια «σαφώς» χαμογελάει και είναι μονίμως αδιάβαστη στις συνεντεύξεις της με τους καλεσμένους και το έργο τους. Στα κουτσομπολιά και στις κιτρινίλες είναι πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αθλιοτητες Καινουργιου. Αυτη η τηλεοραση σας αξιζει. Με τρεσες και γενικα τρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν θελω να σε χαλασω αλλα και η Σκορδα παιζει bachelor και εχει καλεσμενους απο ριαλιτι. Επισης η Σκορδα μας εδειχνε τον τροπο που εκανε μπανιο η Παναγιωταρου στην Φαρμα με οχι και τοσο κομψο τροπο κοροιδευοντας την. Μαλλον γιατι "σεβεται" τις γυναικες ε;; Δυστυχως ουτε το γυναικειο κοινο ακολουθει την Σκορδα. Ποσο κοροιδια να αντεξει απο την Σκορδα που εκραζε γυναικα γελοντας με το σεξιστικο ποιημα που ελεγαν στην εκπομπη της για το στηθος και τα δοντια. Και ναι δεν ξερει να μιλαει. Καμια συνοχη ο λογος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πλατινέ μαλλί, trash, ψευτοκοινωνική κριτική και κατιναριό κυριαρχούν σε αυτή τη ζώνη σταθερά.

    Θα μου πεις ποιος ανθρωπος κάτω των 50 ετων βλέπει πρωιναδικα, λογικό να επικρατούν αυτές οι νόρμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !