Χαμηλά ποσοστά για το Πρωινό. Στην 1η θέση η Δανάη... Δείτε τα 15' στα ψυχαγωγικά προγράμματα...

35

 

4η ημέρα στον αέρα για τα πρωινά ψυχαγωγικά. Τόσο ο ΑΝΤ1 και το MEGA, όσο και το OPEN , μπήκαν στην αρένα για να παλέψουν με την πρωτιά. Η συγκεκριμένη ώρα απο τη Δευτέρα αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη, καθώς όλα τα κανάλια θα έχουν ψυχαγωγικό ή ενημερωτικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά χθες

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 11,0

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ (10:45) 16,4

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 6,0




Δημοσίευση σχολίου

35Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ακόμα ψαχνονται οι τηλεθεατες. Που και να μπει και η Κατε Κεν, εκει να δουμε ανατροπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμενα μου αρεσει πολύ φετος το Πρωινο του ΑΝΤ1. Με κραταει χωρις να κανω ζαπιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα αλλάξουν τα δεδομένα όταν ξεκινήσει η Καινούριου και τα πρωινά του Star. Άρα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για νικητές και χαμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς ειναι πολυ νωρίς για συμπεράσματα το μόνο που μπορεί να σημειωθεί ειναι πως η Δαναη τις 4 μέρες που ειναι στον αέρα τα ποσοστά της έχουν μια σχετική σταθερότητα σε σχέση με αυτα του πρωινού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα αν δεν βγει όλος ο ανταγωνισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ότι το πρωινό του αντ1 κάνει ήδη 11, λίγο πριν τα μονοψήφια, με τον μισό ανταγωνισμό στο παιχνίδι, χτυπά όχι καμπανάκια αλλά τα καμπαναριά όλης της πρωτευούσης και περιχώρων. Ant1 alert!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από την 4η μέρα το πρωινό του αντ1 είναι λίγο πριν τα μονοψήφια. Πού να μπουν και η ΚατΚεν και το Σταρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ νωρίς άρχισε η κατρακύλα των Λιάγκα-Σκορδά. Τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα που θα μπουν και άλλοι στον ανταγωνισμό; Θα πέσουν κι άλλο; Θα κάνουν μονοψήφια; Η Δανάη σταθερή, πολύ καλύτερη από πέρυσι και η ίδια και η εκπομπή. Μπράβο της! Η Μαγγίρα ελαφρώς ανεβασμένη, δεν είναι κακή αλλά πιστεύω πως θα συνεχίσει να κάνει μονοψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι σας κάνει να πιστευετε οτι θα ειναι έτσι τα νουμερα με Καινουργιου; Ειναι πολλά τα πρωινά προγράμματα και χθες υπήρχε επικαιορτητα με Θεοδωρακη. Προχθες ηταν με 19αρι, μη λέτε χαζομαρες μονο και μονο γιατι σας συμφερει. Η ΚΑΤΕΚΕΝ στα ίδια ποσοστα με Πρωινο θα κινηθει, μπορει και πιο κάτω αν δεν εχει τηλεφωνικές και διλλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάντε παρτακι οσο μπορειτε τώρα γιατι απο Δευτέρα θα κλάψουμε μαζι με ΚΑΤ ΚΕΝ , γιατι π-ροβλέπω να κάνει κι αυτη μαζι με την Μαγγιρα μονοψηφια. Η έπαρση θα την φάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατά την προσωπική μου άποψη, ένας από τους λόγους που δε βοηθούν το Πρωινό να αποκτήσει μία σταθερή πορεία είναι ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο η πλειοψηφία του πάνελ αντιμετωπίζει θέματα τα οποία παρουσιάζει και πασάρει γιατί ξέρουν ότι ενδιαφέρουν τον κόσμο. Τα προηγούμενα χρόνια το έκανε και ο Ουγγαρέζος, που είναι της Σχολής Λιάγκας. Από πέρυσι που επέστρεψε ο ίδιος ο "Δάσκαλος" σε συνδυασμό και με τον πάντα... γλυκομίλητο Περρή, το πράγμα έχει ξεφύγει. Και δυστυχώς παρασέρνουν και τους υπόλοιπους. Εδώ μέχρι και ο Τεργιάκης που είναι από φύση πιο σοβαρός και διακριτικός πετάει ώρες ώρες πολλά καρφιά. Κι ενώ χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της συμπεριφοράς γενικά ήταν η χθεσινή κοροϊδία προς την Ελευθερίου. Προσπαθούσε να πει δυο κουβέντες και γελούσαν στα μούτρα της. Μόνο η Σκορδά είναι πιο καλοσυνάτη και εγκρατής. Θα μου πεις, μπορεί να το παίζει. Δεν πειράζει, ο κόσμος θέλει μια ποικιλία... και την ευγένεια και την μπηχτή εκεί που πρέπει. Όχι συνέχεια. Η Δανάη ουσιαστικά εξαργυρώνει το καλό πρόσωπο και τη γλυκύτητα που έβγαλε από πέρυσι. Βέβαια πράγματι είναι νωρίς για τελικά αποτελέσματα, απλά προς το παρόν, κρίνουμε αυτά που έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα φταίει που έφυγε ο Ασημακοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποτέ δεν έκανε 19 το πρωινό φέτος, προχθές έκανε 17,4 και χθες κατρακύλησε στο 11. Αρκετά με τα ψέμματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Μπάρκα καρπώνεται τα καλά νούμερα της Μελέτη, γλυκό κορίτσι αλλά χωρίς ευχέρεια λόγου. Άσε που την κραξανε για έπαρση καθώς με την πρώτη της νίκη, έγραψε θα μάθετε ποια είναι η Μπάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9:36 π.μ
    Καθαρό μέσο όρο δεν έκανε 17,4 αλλα 19,1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί τέτοια χολή ρε παιδιά. Μια μέρα έχασε το πρωινό και βγήκατε να τους φάτε. Χθες δεν σας είδα να σχολιάζεται. Ελάτε χαλαρώστε και μην κάνετε λες και χάνετε λεφτά. Εκτός κι αν χάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @9:46
    Αν δεν κάνω λάθος δεν δημοσιεύθηκαν τα καθαρά νούμερα. Εσείς από πού τα γνωρίζετε; Ποιες είναι οι πηγές σας; Όλα τα σάιτ γράφουν για 17,4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά ρε παιδιά μερικοί έχετε εμμονή με την καινούργιου και λέτε ότι θα κάνει μονοψήφια σοβαρά τώρα ; Εδώ χτυπούσε 20 άρια σε ένα μικρό κανάλι και χαλιά lead in και στο άλφα θα πέσει στα μονά ; Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά κακά τα ψέματα οι νοικοκυρές αυτοί προτιμούν και αυτό το είδος εκπομπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χτυπουσε γιατι έκανε κακη τηλέοραση , τηλεφωινικες διλλήματα, σχολιασμο φουλ ριαλιτι απο άλλα καναλια . ο αλφα δεν ειναι οπεν ξαναλεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9:55 π.μ. γελάω αλήθεια. Αν εισαι απλά τηλεθεατης, ξυπνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντί να γελάτε μπορείτε να δώσετε μια απάντηση; Αφού δεν δημοσιεύονται τα καθαρά εσείς από πού τα γνωρίζετε; Αν έχουν δημοσιευθεί πείτε μας πού να τα δούμε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το πρωινό ειναι πολύ δυνατο φέτος. Η καινουργιου θα έχει σίγουρα θέμα και θα το δειτε. Το πανελ που έχει δε φαινεται και πολύ δυνατό και χωρις Μειμαριδη να κάνει τα κατινίστικα δενννν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10:03 Αυτό που λες ότι ο άλφα δεν είναι όπεν δεν νομίζω ότι ισχύει δες bachelor οικογενειακές ιστορίες κ.α Επίσης ούτε η καινούργιου νομίζω είναι χαζή να αφήσει στήλες που της έκαναν νούμερα Άμα δεις πάλι η Μεϊμαρίδη είναι στην ομάδα της φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάνεις δεν συμπαθεί πλέον τους Σκορδολιάγκες και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα, απλά τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτο το καταλαβες απο τη χθεσινη ημερα που τον πρωτο λογο ειχε η ενημερωση; ΜΑΛΙΣΤΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. H KATERINA THA KANEI PARTA STON ALPHA MESA STHN METAGRAFH METEFERE THN EKPOMPH WS EXEI THA MPOREI NA PAIZEI OTI THELEI.. DEN EINAI XAZH STON ALPHA NA ALAKSOUN THN EKPOMPH.... ETSI YPEGRAPSE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 11:06 π.μ.
    Μη φωνάζεις, δεν σε ακουει κανεις. Δεν θα ειναι ίδια η εκπομπή. Θα το δειτε σε λίγες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δηλαδή μια μέρα ενημέρωσης ο κόσμος προτίμησε την Δανάη και όχι τον Λιάγκα; Αυτό είναι μεγάλη απόρριψη για τον Λιάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 11:35 π.μ.
    απλά το πρωινό έχασε κόσμο και πήγε στην ενημερωση. δεν βλέπεις οτι η ερτ έκανε 10αρι και όσοι είχαν Θεοδωρακη ήταν ανεβασμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πάντως δεν βλέπω να έφυγαν οι τηλεθεατές από την Δανάη για να πάνε στην ενημέρωση το αντίθετο χθες αυξήθηκαν επίσης αν θυμάμαι καλά πέρσι είχε ξεκινήσει με 14% και από τη δεύτερη κιόλας μέρα άρχισε να πέφτει τώρα συμβαίνει το αντίθετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Για μένα το μεγαλυτερο πρόβλημα από Δευτέρα θα το έχει το Πρωινό και όχι η Δανάη, καθώς αυτά τα δυο είναι θεματολογικα κοντά (gossip, lifestyle), ενώ η Δανάη παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική εκπομπή. Αν ο κόσμος ήθελε να παρακολουθησει αυτά, θα μπορουσε να το κάνει από αυτήν την εβδομάδα κιόλας... Δεν είναι ανάγκη να περιμένει την ΚατΚεν. Επομένως, ναι μεν θα πέσει και η Δανάη, αλλά πιστεύω θα έχει τις μικρότερες απώλειες. Άλλωστε όλη αυτήν την εβδομάδα η πορεια της είναι η πιο σταθερή από όλα τα πρωινά, χωρίς μεταπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγω πιστεύω η Καινουργιου θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα φέτος. Μου κανει πολύ δευτερη η Καινουργιου για ALPHA. Αλλωστε γι αυτο έβλεπαν το πρωινο του στο OPEN , ηταν ανταξια του καναλιου με τηλεφωνικες κι πολύ δευτερη εκπομπή.
    Φέτος όμως που τα ριαλιτι δεν πάνε καλα τι θα λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κατά την άποψή μου η Καινούργιου θα κάνει αντίστοιχα ποσοστά με πέρυσι. Έχει μία δυνατή ομάδα με ρεπορτάζ και άποψη , και χειρίζεται πολύ ορθά το πάνελ και όλη την εκπομπή.Το πρόβλημα κατ'εμέ εντοπίζεται κυρίως στο lead in που θα λαμβάνει καθώς η Σταματίνα από οτι φαίνεται τα έχει βρει σκούρα απέναντι με την Ελεονώρα και παραδίδει στη ζώνη 10-1 μονοψήφια, ενώ πέρυσι η ενημερωτική εκπομπή του οπεν πήγαινε πολύ καλύτερα. Η μεγάλη εκπληξη ειναι η Δανάη Μπάρκα , η οποία φαίνεται ότι έχει πια ωριμάσει τηλεοπτικά και αισθάνεται και καλύτερα σε αυτό που κάνει ,ίσως γτ η εκπομπή είναι μικρότερη σε διάρκεια φέτος και μπορεί να χειριστεί τα θέματα πιο ευέλικτα. Σκορδά-Λιάγκας για μένα έχουν το μεγαλύτερο θέμα φέτος, γτ αισθάνομαι σαν να βλέπω ξαναζεσταμένο φαγητό , δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική αλλαγή στην προσέγγιση των θεμάτων. Το πρωινό σώζεται χάρη στον Λιάγκα και τις ατάκες του , διαφορετικά θα κατρακυλούσε στα μονοψήφια. Η Μαγγίρα χρειάζεται χρόνο ακόμα , αλλα για μένα ειναι αρκετά καλή και επικοινωνιακή. Τέλος, τεράστιο ερωτηματικό το καινούργιο δίδυμο του σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για εμένα το πρόβλημα στον ΑΝΤ1 είναι πως κάθε χρόνο είναι σαν να βλέπεις τα ίδια πράγματα. Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να αλλάξει η εκπομπή, αλλά η μόνη αλλαγή αφορά στα πρόσωπα. Βγαίνει το ζευγάρι, λέει το δώρο κάθονται σε ένα τραπέζι, σχολιάζουν ( σημειωτέον ξέρουμε πια και τι σχόλια θα κάνει ο καθένας), μαγειρική ζώδια, κλπ. Όσο για την Καινούργιου το θέμα είναι πως προηγείται μια εκπομπή με παρόμοιο περιεχόμενο. Πιστεύω ότι μία από τις δύο εκπομπές θα έχει πρόβλημα. Επίσης δεν ξέρω πόση ελευθερία θα έχει στον Άλφα. Θα μπορεί να κάνει καυστικά σχόλια για BACHELOR ή GNTM ή επειδή είναι στον ίδιο σταθμό θα κάνουν την πάπια όπως στο HAPPY DAY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θα κάνουν την πάπια όπως στο Happy Day

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !