Τέλος η Αννίτα από το OPEN-Αυτή η παρουσιάστρια παίρνει τη θέση της...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Από τις αρχές του καλοκαιριού είχαν αρχίσει τα σύννεφα στη σχέση της Αννίτας Πάνια με τον Φίλιππο Βρυώνη αλλά και την διοίκηση του Open. Ο λόγος; Οι χαμηλές επιδόσεις της εκπομπής τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στις πωλήσεις των προϊόντων του Φίλιππου Βρυώνη που προβάλλονταν μέσα από το «Ανντίτα Κοίτα».

Η παρουσιάστρια προσπάθησε πολλές φορές να πείσει και τις δυο πλευρές ότι ο χρόνος της εκπομπής ήταν μεγάλος. Ήταν πολύ δύσκολο να βρίσκει θέματα για τέσσερις ώρες που να αφορούν το τηλεοπτικό κοινό και να σημειώνουν και υψηλά νούμερα τηλεθέασης και μάλιστα με μια πολύ μικρή ομάδα να την στηρίζει δημοσιογραφικά.

Στο φινάλε της εκπομπής ,η Αννίτα Πάνια ευχαρίστησε τον Φίλιππο Βρυώνη για την συνεργασία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο της ήταν με τον Φίλιππο Βρυώνη και όχι με το Open και είχε διάρκεια έναν χρόνο.

Το ρεπορτάζ του okmag.gr θέλει τον Φίλιππο Βρυώνη, παραγωγής του οποίου είναι και η εκπομπή που θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του Open, να έχει ήδη συμφωνήσει με την Νικολέτα Ράλλη για ένα δίωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα προβάλλεται τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Με θέματα lifestyle και καλεσμένους από την showbiz, η νέα εκπομπή που θα δημιουργηθεί θα βγαίνει από τα Μελίσσια και από το studio που έβγαινε η Αννίτα Πάνια.

Τώρα μένει να πέσουν οι υπογραφές με την Νικολέτα Ράλλη να επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά από τρία χρόνια, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και απέναντι από την Ναταλία Γερμανού, τον Γρηγόρη Γκουντάρα με την Ναταλί Κάκκαβα και την Κατερίνα Καραβάτου που θα είναι οι τηλεοπτικοί της αντίπαλοι τη νέα σεζόν.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάντως το Μαίο που ήταν καλεσμένη στο πρωινό είχε δώσει τις απαντήσεις αλλά είχε απόλυτο δίκο δεν γίνεται εκπομπές γεμάτες εμπορικά πως περιμένεις πωλήσεις και τηλεθέαση καλύτερα περισσότερο εκπομπή και δυο τρία εμπορικά που θα εξασφαλίσουν και πωλήσεις παρά αυτό το χάος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !