OPEN: O προγραμματισμός της νέας σεζόν

8

Πολύ σκληρό για να πεθάνει αποδεικνύεται τελικά το OPEN. Kι αυτό γιατί παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, τις αποχωρήσεις αλλά και τους ατυχείς χειρισμούς, το κανάλι φαίνεται σιγά σιγά να βρίσκει ξανά τα πατήματά του με μικρές και στοχευμένες κινήσεις.

Μετά την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη, η ενημερωτική εκπομπή “Ωρα Ελλάδος” συνεχίζει με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Ακη Παυλόπουλο. Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία επιδιώκει να δώσει άλλον αέρα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη εμπλουτίζοντας την εκπομπή με νέες στήλες, την αισθητική της αλλά και το πηγαία ταλέντο της που ξεκινά από το stand up comedy και τις μιμήσεις και τελειώνει εκεί που τελειώνει η φαντασία του καθενός. Επίσης, τα social media θα χρησιμοποιηθούν ώστε η εκπομπή να είναι διαδραστική και να καθιερωθεί μια καθημερινή επικοινωνία με τους τηλεθεατές. Μαζί της θα είναι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Δημήτρης Σαράντος και ο σεφ Κυριάκος Μελάς.

Στις 13.00 ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με την Λίνα Δρούγκα και αμέσως μετά πιθανότατα θα παίζει το Glam Wars με την Κάτια Ταραμπάνκο στην παρουσίαση. Στις 15.00 περίπου ακολουθεί η μαγειρική εκπομπή με την Βαγγέλη Δρίσκα “Κάθε μέρα σεφ” και αμέσως μετά στην απογευματινή ζώνη το κανάλι της Παιανίας φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια άλλη εκδοχή των “Οικογενειακών Ιστοριών” με παρουσιάστρια την Τζωρτζέλα Κόσιαβα και ζητήματα καθημερινά με κοινωνικό υπόβαθρο που ζητούν τη λύση τους. Lead in στο κεντρικό δελτίο με την Πόπη Τσαπανίδου θα δίνει η νέα καθημερινή σειρά του σταθμού με τίτλο “Η τελευταία ώρα”, ενώ ένα μεγάλο ερωτηματικό παλνάται γύρω από την παρουσία των “Αρβύλα” τη νέα σεζόν στο κανάλι. Κι αυτό γιατί το κανάλι επέστρεψε με μια καλύτερη πρόταση που δίνει και διοικητικό ρόλο στον Αντώνη Κανάκη άρα διευρυμένες αρμοδιότητες, ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να είναι κάτι που ενδιαφέρει τον ίδιο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία.

Δυο φορές την εβδομάδα θα παίζει η έτερη σειρά με τίτλο “Σ’ αγαπώ μεν αλλά” που βασίζεται σε ισραηλίτικο φορμά με τη μόνη διαφορά ότι η εξέλιξή της θα είναι πολύ πιο γρήγορη. Επίσης, το πρόγραμμα του σταθμού θα εμπλουτιστεί τη νέα σεζόν με νέες ταινίες πρώτης μάλιστα διαλογής όντας μάλιστα και το μόνο κανάλι αυτή τη στιγμή με ανάλογο προσανατολισμό, ενώ θα δοθεί μεγάλη σημασία και στις ξένες σειρές. Ηδη το OPEN διαπραγματεύεται μια σειρά από το BBC ενώ έχει αποκτήσει και τα δικαιώματα του “Narcos”, γύρω από τη ζωή και κυρίως η αιματοβαμμένη δράση του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Η Ελένη Τσολάκη θα μεταφερθεί το ΣΚ μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ παράλληλα, συνεχίζεται η μαγειρική εκπομπή με την Madama Ginger, οι Εικόνες με τον Τάσος Δούση, ενώ εντάσσεται μια νέα ειδική εκπομπή για μαμάδες με την Μυρτώ Καζή και τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά και η “Πρόκληση” μια νέα εκπομπή με την Ιωάννα Λίλλη με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο που θα βάζει τους αθλητές σε δοκιμασίες και νέες προκλήσεις.


Tinamess

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μοναδικη αντιρρηση η αντιπαθεστατη Τζωρτζελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω ποιος είναι στο τιμόνι του προγράμματος, αλλά νομίζω κατάφερε να γεμίσει ένα πρόγραμμα από το τίποτα. Μακάρι να αξίζουν κάποιες επιλογές. Σε κάποιες ζώνες τα 5-6% θα κυριαρχίσουν, νομίζω είναι ξεκάθαρο.

    Γενικά πάντως το θέμα με το ΟΡΕΝ είναι η κρίση ταυτότητας. Δε χωράνε στο ίδιο πρόγραμμα, πρωινό σταντ απ κόμεντι, κατινίστικη εκπομπή με την Τζωρτζέλα, διάσπαρτες σειρές, ξένες ταινίες πρώτης προβολής και σοβαρό δελτίο.

    Για να έχουν ελπίδες θα έπρεπε να κάνουν το κανάλι πλήρως τρας με ριάλιτι και εκπομπές, χωρίς μυθοπλασία και με ξένα ριάλιτι ή ξένες κωμωδίες για να γεμίζουν ζώνες. Τότε, με πολύ χαμηλό κόστος θα κατάφερναν να μαζέψουν κοινό και να ανεβάσουν το σταθμό. Το Τρας πουλάει και το ΟΡΕΝ έπρεπε να το εκμεταλλευτεί. Το τουρλού δυστυχώς δεν έχει καλά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εξαιρέσεις την εκπομπή με την Τζωρτζελα (δεκτό οτι το κανάλι θέλει να γεμίσει τηλεοπτικό χρόνο με μικρό κόστος), το πρόγραμμα του σταθμού είναι πιο εμπλουτισμένο από ότι πέρυσι. Το μόνο που μένει να δούμε είναι τι θα πιάσουν τα νέα προγράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπως ο καθενας που κανει για πρωτη φορα πρωινο ετσι και η Μαγγιρα φετος θελει να κανει κατι διαφορετικο λεει. Ο κοσμος ομως δε θελει κατι διαφορετικο απο το κλασσικο πρωινο και εχει αποδειχθει απειρες φορες αυτο,μιμησεις και σταντ απ κομεντι δε κολλανε στην ωρα αυτη και σε ενα μηνα το πολυ θα το εχουν γυρισει σε κανονικο πρωινο, και θα ειναι κριμα για την Μαγγιρα να καει γιατι ειναι ταλαντουχα και η τηλεοραση τη χρειαζεται,αλλα σε καποιο αλλο ποστο οπως για παραδειγμα το Ελλαδα εχεις ταλεντο η το your face soynds familiar η ακομα και καποια εκπομπη μοδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι εκπομπές πρέπει να πάρουν χρόνο για να χτίσουν συνήθεια. Αν αλλάζουν το κονσεπτ κάθε μήνα, ο τηλεθεατής δεν θα ξέρει τι να δει, για αυτό χρειάζονται υπομονή και ωραίες ιδέες. Εδώ η Καινούργιου που πριν τρια χρόνια ήταν στο 4%, με υπομονή και σταθερότητα στην θεματολογία της(οποια και να είναι αυτή) έφτασε να έχει την πρωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ούτε φέτος θα ξεπερνάει τον μέσο όρο ημέρας το 8%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόγραμμα τύπου παλιού STAR πριν τα ριάλιτυ. Με ελαφρές εκπομπές το daytime και ταινίες πρώτης προβολής το primetime συν κάποιες σειρές. Προσωπικά μου αρέσει γιατί το παλιό STAR το λάτρευα. Μακάρι να τους βγει και να μην αρχίσουν κι αυτοί τα ριάλιτυ. Τώρα για το μέχρι 8%, αν τους βγαίνει το budget και δεν μπαίνουν μέσα με το 8% τότε μια χαρά. Δεν γίνεται να κάνουν 7 πανελλαδικά κανάλια 20%, δεν βγαίνουν τα κουκιά:) Ποικιλία να έχουμε στα κανάλια, αυτό έχει σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κανάλι θέλει χρόνο και μακάρι να πάει όλο το πρόγραμμα καλά.Από την άλλη συνήθως το πρωί πηγαίνει πάρα πολύ καλύτερα ενώ μετά από το μεσημέρι μέχρι μεσάνυχτα πάει ψιλομέτρια.
    Τώρα για τις εκπομπές η Ρέβη που μπήκε τέλεια για πολύ πρωί,η Μαγγίρα θα δωσει έναν άλλον αέρα στα πρωινά και θα πάει καλά.Αν και νομίζω θα έχουμε 4 εκπομπές κολλητά στα ποσοστά και θα αλλάζουν συνέχεια πλην μέγκα-σταρ που θα είναι χαμηλά.
    Η Τσολάκη μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά στην παρουσίαση (δεν το περίμενα όπως όλοι μάλλον) που το Σ/Κ αναμένετε κι αυτό να είναι σκληρό μιας που θα πέσουν αρκετές εκπομπές μαζί και ίσως είναι σας τώρα.Για τα κορίτσια που θα είναι το απόγευμα θα είναι κάτι το ασυνήθιστο.Ταινίες/σειρές μία χαρά για το βράδυ και μπράβο στο κανάλι που έφτιαξε ωραίο προγραμματάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !