New Amsterdam στον ΑΝΤ1. Τουλάχιστον τα μεσάνυχτα δύσκολα θα κοπεί...

5

Μια ιστορία που μας βάζει στα άδυτα του παλιότερου δημόσιου νοσοκομείου στη Νέα Υόρκη, του New Amsterdam, ήρθε στον ΑΝΤ1 σε Α’ τηλεοπτική προβολή!

Το «New Amsterdam» είναι βασισμένο στο βιβλίο του Dr. Eric Manheimer, «Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital» (Δώδεκα Ασθενείς: Ζωή και Θάνατος στο Νοσοκομείο Bellevue) σχετικά το πραγματικό Bellevue Hospital.

Η σειρά προβάλλει τη δράση και το έργο του ευφυούς και γοητευτικού δόκτορα Μαξ Γκούντγουιν, του νεότερου ιατρικού διευθυντή του ιδρύματος, που αποφασίζει να έρθει σε σύγκρουση με τη γραφειοκρατία προκειμένου να αναβαθμίσει την ιατρική φροντίδα του νοσοκομείου.

Η διαχείριση του κολοσσιαίου πια ινστιτούτου υγείας αποτελεί άθλο, με τη διεύθυνση να αδυνατεί να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο, έχοντας αλλάξει 5 ιατρικούς διευθυντές τα τελευταία 5 χρόνια! Όλα αλλάζουν όταν προσλαμβάνουν τον νεαρό, ταλαντούχο και ιδεολόγο Μαξ Γκούντγουιν, που έχει σκοπό να βάλει πάνω απ’ όλα το καλό του ασθενή, αγνοώντας το οικονομικό κόστος.

Πώς μπορεί ο Μαξ Γκούντγουιν να βοηθήσει;

Με το να μη δέχεται το «όχι» ως απάντηση, ο δόκτορας Γκούντγουιν επιδιώκει να ανατρέψει το κατεστημένο και να αποδείξει πως τίποτα δεν θα τον σταματήσει να φέρει νέα πνοή σε αυτό το υποτιμημένο, με ελλείψεις σε προσωπικό και χρηματοδότηση, νοσοκομείο - το μοναδικό σε όλον τον κόσμο που μπορεί να περιθάλψει ασθενείς του ιού Έμπολα, φυλακισμένους της νήσου Ράικερς και τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών κάτω από την ίδια στέγη - ώστε να ανακτήσει τη χαμένη δόξα του.

«NEW AMSTERDAM», καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, μετά τα μεσάνυχτα.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ότι προβλήθηκε χθες το 1ο επεισοδιο χωρίς καμία προώθηση με κάποιο τρέιλερ και έχοντας στο πρόγραμμα τους ξένη ταινία με ξεπερνά. Πως περιμένει ο Αντ1 να γίνει 1ο κανάλι; Κατέστρεψε και το webtv που είχε. Τι άλλο θα κάνει; Σκάβει τον λακο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμάζει ο Αντ1 νέα γραφικά για τη νέα σεζόν; Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς όλες οι mainstream αμερικάνικες σειρές στα ιδιωτικά κανάλια (πλην του Star, που είχε ανέκαθεν άλλη φιλοσοφία) είναι καταδικασμένες λόγω σύγκρουσης... ενδιαφέροντος. Το κοινό των σειρών τις έχει ήδη παρακολουθήσει μέσω συνδρομητικής ή από το διαδίκτυο και το κοινό των καναλιών προτιμάει ριάλιτι, ελληνικές επαναλήψεις, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, ετοιμαζει νέα γραφικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα τα βγάλουν με τα καινούργια τρέιλερ τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !