Lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN η νέα εκπομπή της Τζωρτζέλας;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

 


Πρεμιέρα στις 6 Σεπτέμβριου, σύμφωνα με  πληροφορίες του okmag.gr, θα κάνει η πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, Τζωρτζέλα Kόσιεβα με μια εκπομπή που θέλουν να ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη -και ίσως να δίνει και lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών που θα παρουσιάζει η Πόπη Τσαπανίδου.

Η νέα εκπομπή θα θυμίζει πολύ τα «Διλήμματα ζωής» που γνωρίσαμε ως ενότητα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου. Θα έχει βίντεο όπου κάθε καλεσμένος θα εξομολογείται την προσωπική του ιστορία, ενώ στο πλατό ειδικοί θα προσπαθούν να δώσουν λύση στα προβλήματά του.

Αν ισχύει η παραπάνω πληροφορία πως θα είναι το Lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, τότε επιβεβαιώνεται πως οι «Ράδιο Αρβύλα» αποχαιρετούν το κανάλι, καθώς ενδεχομένως η λογική επιτάσσει τη νέα καθημερινή δραματική σειρά «H τελευταία ώρα» να «κλειδώνει» στο slot 20.00-21.00.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι βύσμα έχει αυτή η τηλεκατινα και πρέπει να την τρώμε στη μάπα; Ουτε 5% δεν θα κάνει και θα κοπεί πριν τα Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαμηλού κόστους, χαμηλού επιπέδου, χαμηλού IQ, ό,τι πρέπει για τις αγράμματες θείτσες και για να βγάλει ένα μεροκάματο η Κατινο-Τζωρτζέλα. Ποιο 5, ούτε 3 δεν πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώμε τους προλαλλησαντες. Πως είναι δυνατόν να περνάει εκπομπή η συγκεκριμένη... Πέρα από αχωνευτη, δεν ξεχνιέται και το παρελθον με Μένιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γίνεται ένας σταθμός που υποτίθεται θέλει να έχει τον πιο ισχυρό ενημερωτικό τομέα να έχει παράλληλα στο πρόγραμμά του -και μάλιστα ακριβώς πριν το δελτίο- μια εκπομπή τόσο χαμηλού επιπέδου με μία αμόρφωτη και κακιασμένη παρουσιάστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !