Μάρα Μεϊμαρίδη: Έτοιμη για το JSUS

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Κι όμως, η Μάρα Μεϊμαρίδη βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Η μεγάλη πρόταση ήρθε από ένα αγαπημένο show, το οποίο ετοιμάζεται δυναμικά για τη νέα σεζόν. Μία εκπομπή γεμάτη μουσική, κέφι, χορό και εκρηκτικές εμφανίσεις! Θα είναι η Μάρα Μεϊμαρίδη μία από αυτές, στο J2US;

Τα πρώτα ονόματα έχουν ακουστεί, με τρία τα “θ” να ετοιμάζονται για την μεγάλη τους εμφάνιση στο πρώτο live. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Θάνος Πετρέλης και ο Θοδωρής Φέρρης, μαζί με την Ιωάννα Τούνη έρχονται στο J2US τη νέα σεζόν, για να δώσουν τον δικό τους «τόνο» στο φιλανθρωπικό show. Οι ρόλος τους θα είναι να κατευθύνουν φωνητικά τις παρτενέρ τους, σχηματίζοντας υπέροχα δίδυμα.

Η Πηγή Δεβετζή, την οποία δεν είδαμε πέρσι λόγω κορονοϊού, έρχεται σε ένα μοναδικό ντουέτο με τον Θάνο Πετρέλη. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και ο Δημοσθένης Τζουμάνης έχουν έρθει σε επικοινωνία με την παραγωγή.

Στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη θα βρίσκεται η Ζώζεφιν, η οποία θα καλύπτει τα backstage, παίρνοντας μικρές συνεντεύξεις από τους διαγωνιζόμενους. Παράλληλα, θα έρχεται σε επικοινωνία με τους τηλεθεατές, διαβάζοντας τα σχόλιά τους.

Μένει να δούμε εάν η Μάρα Μεϊμαρίδη θα πει τελικά το μεγάλο ναι στο J2US! Οι συζητήσεις γύρω από το όνομά της συνεχίζονται στην παραγωγή, καθώς η ίδια έχει εξαίρετη φωνή μαθαίνουμε. Μία προσθήκη που θα απογείωνε το ανανεωμένο show!

youfly:com

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !