Έκλεισε η Ντορέττα στο «Game of chefs»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το νέο παιχνίδι μαγειρικής του ΑΝΤ1 «Game of chefs». Εδώ και μήνες έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα, όπως η Μαρία Μπεκατώρου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Τζένη Θεωνά και η Αθηνά Οικονομάκου. 

Τελικά, φαίνεται πως η θέση αυτή «κλειδώνει» στη Ντορέττα Παπαδημητρίου που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μετά από 7 χρόνια από τον backstage ρόλο της στο «Dancing with the stars 4». 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο πολυ καλη επιλογή! Η Ντορέττα είναι ταλαντούχα, αυθόρμητη και εξωστρεφής. Βεβαια ο ρόλος είναι αρκετά διεκπεραιωτικός αν κρίνω από τα παλαιοτερα Masterchef, αλλά θεωρώ ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω όπου μπορεί. Άλλωστε δεν έχω κρυψει και την συμπάθεια μου προς την Ντορέττα σε πολλα σχόλια εδώ ☺. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο ανταγωνισμός απέναντι. Ο Acun έχει αποδείξει ότι ξέρει να στήνει πολυ καλά reality και από ό,τι διαβάζω έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στο Top Chef, τόσο με το χρηματικό έπαθλο (το οποίο θα είναι διπλάσιο) , όσο και με τα λεφτά που θα δίνουν εβδομαδιαίως για να κλείσουν τους παίκτες που θέλουν. Έτσι και αλλιώς, το Top Chef θα ξεκινήσει σχεδόν σιγουρα πρώτο, όπως γίνεται πάντα με τα project του Acun (παρα την καθυστερημένη έναρξη της ανακοίνωσης του) και αυτό ίσως να μετρήσει αρκετά από την στιγμή που 2 ομοειδη προϊόντα θα παιζουν ακριβώς απέναντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !