Ο προγραμματισμός του καναλιού...

5

Το μόνο ίσως κανάλι που δεν ετοιμάζεται αυτή τη σεζόν για μεγάλες ρήξεις και αλλαγές είναι το STAR. Tο κανάλι της Κατω Κηφισιάς ετοιμάζεται να βγάλει τα προγράμματα της νέας σεζόν την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου με μικρές εξαιρέσεις.

Κατά τα άλλα ο κόρμος του προγράμματος παραμένει ο ίδιος. Αυτό σημαίνει ότι το νέο πρωινό Breakfast@Star με τoν Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα θα ξκινάει στις 09.50. Στις 12.00 ακολουθούν οι “Αλήθειες με την Ζήνα” για 7η χρονιά στο Star, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν … Με αλήθειες μικρές και μεγάλες, αποκαλύπτοντας ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες, καλά κρυμμένα μυστικά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι, αλλά και ανθρώπινες εξομολογήσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Μάλιστα, η Ζήνα Κουτσελίνη με παλιούς και νέους συνεργάτες φιλοδοξεί να λέει μόνο αλήθειες τη νέα σεζόν.

Στις 15.00 θα βγαίνει στον αέρα το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού με τον Γιώργο Ευγενίδη ο οποίος ήρθε από τον ΣΚΑΪ για να ενισχύσει με το σχόλιό του και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα. Ακολουθεί το Shopping Star με την Βίκυ Καγιά. H μεσημεριανή συνήθεια, που έγινε λατρεία, επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022, ανανεωμένο, να αποθεώσει, να δικαιώσει, να απενοχοποιήσει το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της! Aμέσως μετά συνεχίζεται η Elif με έναν ακόμη κύκλο προτού δώσει κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν τη σκυτάλη για τη νέα ελληνική καθημερινή σειρά που ετοιμάζει το κανάλι.

Πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα, για 8η χρονιά επιστρέφει το αγαπημένο τηλεοπτικό παιχνίδι “Τροχός της Τύχης” με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Στο πλευρό του φέτος θα είναι η Νατάσα Κουβελά.

Οσον αφορά στην πράιμ τάιμ ζώνη, το πρώτος μέρος της τηλεοπτικής σεζόν περιλαμβάνει GNTM το οποίο όπως και πέρσι θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Μάλλον Πέμπτη θα παίζει η εβδομαδιαία σειρά “Ερωτας με  διαφορά” που επιστρέφει με τον β’ κύκλο στο πρόγραμμα του star. Οι υπόλοιπες μέρες θα καλυφθούν με ξένες ταινίες, ενώ το DWTS προορίζεται για την Κυριακή του βράδυ στις 21.00 όπως άλλωστε αρμόζει σε τέτοια σόου, αλλά η πρεμιέρα του σόου αργεί ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, προγραμματίζεται για τα μέσα Οκτωβρίου με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.




Tinamess

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να αλλάξει γραφικά και σήματα. Τα έχει από τότε που έγινε η αλλαγή στο λογότυπο το 2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας αλλάξει πρώτα ο Alpha που έχει τα ίδια από το 2013 και το star ας ακολουθήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΤ1 άλλαξε γραφικά στο δελτίο. Αλλάζει ανά δύο χρόνια με παρόμοια λογότυπα κτλπ. Μάλλον από 13 θα αλλάξουν τα πάντα στον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα και τελειώνει η Ελίφ τη φετινή τηλεοπτική χρονιά!! Ανάσταση!! Και το ακόμα καλύτερο νέο είναι πως θα βάλουν εγχώρια καθημερινή σειρά και όχι κάποιο καθημερινό τούρκικο. Κατά τ' άλλα δεν βλέπω καμία μεγάλη έκπληξη στον προγραμματισμό του ΣΤΑΡ. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τί θα κάνει το νέο πρωινό και το ριάλιτι μόδας χωρίς την Καγιά άντε και πως θα πάει η Καγιά ως παρουσιάστρια σε βραδινό σόου. ΤΟ DWTS δεν το θεωρώ ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά στις 9:50 όπως γράφει θα ξεκινάει το νέο πρωινό του Star; Νόμιζα ότι θα ξεκινάει στις 9:00. Τι θα παίζει νωρίτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !