Ζήνα Κουτσελίνη: Ο νέος συνεργάτης της

0

Οι Αλήθειες με τη Ζήνα” επιστρέφουν ξανά ,μέσα από την συχνότητα του Star. Μαλιστα, η Ζήνα Κουτσελινη ανακοίνωσε τον νέο της συνεργάτη,μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram. Ο λογος για τον Δημήτρη Μαρέδη ο οποίος ήταν 16 χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό Astra.

«Αυτή τη σεζόν, η εκπομπή ενισχύεται με τον έμπειρο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη, ο οποίος εγκαινιάζει στο Star ένα νέο επαγγελματικό κύκλο, μετά από 21 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην περιφερειακή τηλεόραση».


Τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Μαρέδη.

«Έπειτα από 21 χρόνια στην περιφερειακή τηλεόραση, περνάω το κατώφλι του Star για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Θα τα λέμε καθημερινά στις 12.00 με 14.00 στις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Με αλήθειες μικρές και μεγάλες, αποκαλύπτοντας ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες, καλά κρυμμένα μυστικά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι, αλλά και ανθρώπινες εξομολογήσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκονται πάντα οι αξίες της ζωής. Αυτές που προσπαθώ να υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια. Δε φεύγω από τη Θεσσαλία όμως. Παίρνω τη Θεσσαλία μαζί μου, μέχρι να γυρίσω ξανά σε αυτήν. Σας ευχαριστώ όλους για όσα όμορφα ζήσαμε μαζί. Συνεχίζουμε όπως εμείς ξέρουμε, να μιλάμε πάντα με ειλικρίνεια».

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», έρχονται στο νέο πρόγραμμα του Star για 7η χρονιά, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν … Με αλήθειες μικρές και μεγάλες, αποκαλύπτοντας ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες, καλά κρυμμένα μυστικά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι, αλλά και ανθρώπινες εξομολογήσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκονται πάντα οι αξίες της ζωής… Συνεχίζουμε με αλήθειες γιατί ακόμη και τα πιο δύσκολα ομορφαίνουν με αγάπη και αλληλεγγύη. «Ας γεμίσουμε και αυτή την τηλεοπτική σεζόν τον διάφανο κόσμο μας με φως, συναίσθημα, πολύτιμες στιγμές. Και πάνω απ’ όλα, με αλήθειες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !