Μαρία Αλιφέρη: «Ζορίστηκα πάρα πολύ- Ήταν μεγάλη η αδικία»

0

Η Μαρία Αλιφέρη μίλησε στο «Λοιπόν» και μέσα σε ολα,αναφερθηκε στο πώς βίωσε την καραντίνα, αλλα και για την συιγμη που ξεχώρισε στην καριέρα της.

-Πως βιώσατε την περίοδο της καραντίνας;

Την βίωσα μια χαρά, χωρίς να θέλω να ακουστεί προκλητικό. Η αμέσως προηγούμενη περίοδος είχε πολλή κούραση με πάρα πολλά. Ήταν ευκαιρία για ηρεμία, για εσωτερική ματιά στον εαυτό μου. Όσα είχα στερηθεί, βρήκα τον χρόνο να τα κάνω. Ασχολήθηκα με το σπίτι, με τους φίλους μου, με το διάβασμα. Τα έκανα όλα, χωρίς το τρέξιμο. Επίσης έχω συγκεντρωθεί να γράψω έναν θεατρικό μονόλογο που με ενδιαφέρει και μακάρι να μου βγει. Δεν μπορώ ακόμα να σου πω πιο πολλά.

Τα τετράγωνα των αστέρων» ένα τηλεπαιχνίδι που παρουσιάσατε με μεγάλη επιτυχία. Τι ήταν αυτό που το έκανε πρώτο στην προτίμηση του κόσμου;

Πρώτα από όλα, υπήρχε πολλή δουλειά από πίσω, την οποία καλώς ή κακώς την είχα αναλάβει μόνη μου. Έγραφα ερωτήσεις/απαντήσεις, ερχόμουν σε επικοινωνία με όλους τους παίχτες για να νιώσουν άνετα, ήταν πιο προσωπικό όλο αυτό. Τώρα είναι πιο διεκπεραιωτικά τα πράγματα.

«Σας αγαπώ», ατάκα μου έμεινε στην ιστορία. Πώς νιώθετε που ακόμα και σήμερα σας ταυτίζουν με αυτή τη φράση;

Το χαίρομαι αφάνταστα και τότε και τώρα. Δεν υπάρχει σημαντικότερη αξία από την αγάπη. Αυτή τα καπελώνει όλα. Αν δεν απορρέουν από εκεί όλα, δεν έχουν κανένα νόημα. Επειδή λοιπόν ήταν τόσο αυθόρμητο και ειλικρινές, εισπράχτηκε και μου ανταποδόθηκε μέχρι σήμερα από τον κόσμο. Είναι το καλύτερό μου παράσημο, καλύτερη υπογραφή δεν θα μπορούσα να έχω.

-Ποια τηλεοπτική στιγμή είναι αυτή που ξεχωρίζετε μέσα από την μεγάλη καριέρα σας:

Επειδή είμαι παθιασμένο άτομο, κάθε φορά που αναλαμβάνω μια δουλειά, την κάνω σαν να είμαι μαθήτρια από την αρχή. Έτσι κάθε φορά, η δουλειά με την οποία καταπιάνομαι, είναι για εμένα η καλύτερη.

-Έχετε πει ότι σας εξαφάνισαν σε μια νύχτα από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Τώρα που έχει περάσει ο καιρός, σκέφτεστε ότι θα μπορούσατε να είχατε κάνει κάτι διαφορετικά; Να είχατε αντιδράσει αλλιώς;

Όχι, ούτε με σφαίρες. Ό,τι έγινε τότε, είτε που μου ζητήσανε εξαγορά, είτε οτιδήποτε άλλο, είπα όχι. Δεν έχω μετανιώσει. Ζορίστηκα πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Ήταν μεγάλη η αδικία, αλλά δεν θα έκανα τίποτα διαφορετικό. Ούτε να γλείψω, ούτε να σκύψω το κεφάλι, ούτε να ξεπουληθώ. Θα αποσυρόμουν στην σιωπή, όπως και έκανα. Δεν θα άρχισα να βρίζω, να φωνάζω και να κατηγορώ. Δεν μίλησα τότε καθόλου για όλο αυτό. Το έκανα μετά από χρόνια. Το πέρασα μόνη μου, το σκέφτηκα, το επεξεργάστηκα. Όλο αυτό το ζόρι τελικά με έκανε καλύτερη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !