Το κόκκινο δωμάτιο: Ο ΣΚΑΪ κάνει ανατροπή με νέα σειρά

1



Ένα πολύ σύγχρονο θέμα, ή για να ακριβολογώ πολλά σύγχρονα θέματα εμπεριέχονται στην καινούργια σειρά που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ.

Το «Κόκκινο Δωμάτιο», όπως μεταφράζεται ο πρωτότυπος τίτλος του στα ελληνικά, θα πάρει θέση στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν.

Εννοείται, αλλά να το διευκρινίσουμε για να μην γίνονται παρεξηγήσεις και… κακές αναπαραγωγές, πως δεν έχει καμία σχέση με την ομότιτλη σειρά που έγραφαν πριν από χρόνια για το MEGA ο Δημήτρης Αποστόλου με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ έρχεται από την Τουρκία και ο πρωτότυπος τίτλος της είναι «Kirmizi Oda» που σημαίνει «Κόκκινο δωμάτιο», όπως είναι προς το παρόν κι ο προσωρινός τίτλος για τον ΣΚΑΪ, αλλά για ευνόητους λόγους προφανώς και θα αλλάξει. Η σειρά σημειώνει επιτυχία στην Τουρκία και μάλιστα πολλές χώρες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποκτήσουν το πρωτότυπο και με πολλά σύγχρονα θέματα σενάριό του.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο Newsit, κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζει να εντάξει το «Κόκκινο δωμάτιο» στο πρόγραμμά του… και όχι μάλιστα αργά… στο βάθος της νέας σεζόν! Το σενάριο βασίζεται σε αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται στο μυθιστόρημα «Inside of the Medallion» («Madalyonun Ici») της Gulseren Bugdaycioglu και στο επίκεντρο είναι μία πολύ διάσημη ψυχίατρος-ψυχολόγος που έχει θεραπευτική κλινική και το γραφείο της είναι γνωστό ως «Κόκκινο Δωμάτιο» από το χρώμα που κυριαρχεί στη διακόσμησή του.  Οι ασθενείς και οι ιστορίες τους αποκαλύπτονται στην κεντρική ηρωίδα και ανάμεσά τους είναι πχ κακοποιημένα παιδιά και γυναίκες που προσπαθούν να βρουν διέξοδο μέσα από τη θεραπεία. Κάθε μία μάλιστα από αυτές τις ιστορίες εξελίσσεται σε πέντε περίπου επεισόδια με τους πρωταγωνιστές της να προσπαθούν να βρουν τη λύση στο «Κόκκινο Δωμάτιο». Δεν είναι τυχαίο που το βιβλίο, αλλά και η σειρά γνωρίζουν τεράστια επιτυχία αφού στις σελίδες του… στα πλάνα και τις ιστορίες… πολλοί θα αναγνωρίσουν… πολλούς.

Tην παραγωγή για την καινούργια αυτή σειρά για τον ΣΚΑΪ θα κάνει η Acun Medya που όπως αποδεικνύεται σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί και στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας, ανοίγοντας πολύ σύντομα το «Κόκκινο Δωμάτιο» στο τηλεοπτικό τοπίο …!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ακουγεται ενδιαφέρον αλλά στο πρώτο μισό τουλάχιστον που ακριβώς θα χωρέσει στο πρόγραμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !