Παπαναστασίου για πυροσβέστες: «Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες»

1



Για τα οσα δύσκολα βιώνει τις τελευταίες μέρες η Ελλάδα,μίλησε στο «Καλοκαίρι μαζί» ο Ολυμπιονίκης αργυρού μεταλλίου,Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

«Δεν είναι μόνο για εμένα και την οικογένεια μου, γνωρίζουμε πόσο δύσκολα περνάνε όλοι οι Έλληνες αυτή την περίοδο και το μυαλό μας είναι μαζί τους από την πρώτη στιγμή. Αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτό το μετάλλιο και αυτές οι νίκες που κάναμε, σημαίνουν δέκα φορές πιο πολά για εμάς απ’ ότι από μόνο του το μετάλλιο αν καταφέραμε με αυτό να δώσουμε έστω και για ένα λεπτό ένα χαμόγελο σε ανθρώπους που περνάνε δύσκολα».

Ένα μέρος του δικού μας σπιτιού στην Αγία Άννα κάηκε αλλά ευτυχώς ήταν μόνο υλικές οι ζημιές και όλα τα μέλη της οικογένειας μου, όπως και οι γείτονες μας, είναι καλά.Θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε και πνευματικά και υλικά με μια προσφορά που θεωρούμε χρέος μας να κάνουμε προς αυτούς τους ανθρώπους ώστε να τους βοηθήσουμε. Θέλουμε πραγματικά να υποκλιθούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους. Πυροσβέστες, εθελοντές και όσους έχουν διαθέσει έστω και το ελάχιστο από το υστέρημα τους για τους ανθρώπους που το χρειάζονται. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες αυτή την εποχή».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !