Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
10

Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η μεγάλη σύσκεψη με τους επικεφαλής του προγράμματος και κλείδωσαν τα ονόματα για το σόου «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», που φέτος επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η επιτροπή αποτελείται από μια γυναίκα και δύο άνδρες.

Η κυρία της παρέας θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια που επιστρέφει στην prime time ζώνη μετά την παρουσίαση του «The Final Four».

Oι κύριοι της επιτροπής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτουγλου, που τελικά είπε το πολυπόθητο «ναι», αλλά και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Τι θα γίνει με τον Σάκη Τανιμανίδη; Θα είναι ή παρουσιαστής του σόου ή ο 4ος κριτής.

Σε περίπτωση που ο Σάκης είναι στην κριτική επιτροπή, κάτι που ο ίδιος δείχνει να προτιμά, για τον ρόλο του παρουσιαστή τα ονόματα που ξεχώρισαν με διαφορά στα δοκιμαστικά που έγιναν ήταν η Έλενα Τσαβαλιά καθώς και ο Νικόλας Ράπτης.

primetime.gr

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τραγωδια και ανακυκλωση....ουτε ενας καινουργιος????ουτε ενας???ποιος ζαχαρατος??ποιον εχει βυσμα εκει στον αντεννα και ασχολουνται μαζι του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μακρυπούλια;Ο Αρναούτογλου; Ο Μπόμπος;Θα κρίνουν;Με ποια εχέγγυα;Αυτοί που θέλουν να πάνε,πρέπει να ζητήσουν ένα σκασμό λεφτά για να ΣΚΕΦΤΟΥΝ αν θα συμμετάσχουν για να τους κρίνουν οι εν λόγω ΄΄κριτές''.Ανακύκλωση προσώπων,βασιζόμενοι στις δημόσιες σχέσεις και τα αλληλογλυψίματα.Η Ελληνική τηλεόραση έχει γεμίσει σάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @οξύς ο Τανιμανίδης ειναι αρκετα καλος το εχει ξανακάνει στον ΣΚΑΙ με μεγάλη επιτυχία οσο για την Ζέτα ειναι αρμόδια εφοσον έχει τελειώσει υποκριτικη και μπορει να ξεχωρισει ταλεντα το ιδιο και ο Ζαχαρατος ο μονος που δεν ταιριαζει ειναι ο Αρναουτογλου στην επιτροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ko Όλα αυτά τα πρόσωπα είναι αναρμόδια να κρίνουν.Η Μακρυπούλια δεν έχει τελειώσει δραματική σχολή.Ήταν απλά,στο Ciao Ant1κι έτσι εξελίχτηκε.Ο Τανιμανίδης είναι αντιτηλεοπτικός και δευτεράντζα.Ο Ζαχαράτος μανιέρα πια.Όσο για τον Αρναούτογλου......απορώ με την πορεία του.Βλέμμα νυφίτσας,τουπές ορατότατος και μηδενική αισθητική-και δεν εννοοώ τα κιλά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ζετα σπούδασε ηθοποιός στον Ιασμο αλλα ναι γενικά πολυ ανακύκλωση έπεσε αν και νομίζω οτι Ζαχαράτος θα είναι πολύ καλος σε αυτό το show

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TV ο Ίασμος δεν είναι δραματική σχολή αλλά ένα είδος θεατρικού Εργαστήριου.
    Όσο για το Ελλάδα έχεις ταλέντο όπως και για όλα τα τέτοιου είδους προγράμματα,γίνονται για να τ'αρπάζουν άκοπα οι φερόμενοι ως κριτές.Κριτές που κανείς από αυτούς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΠΟΤΕ.Και χώνονται στις θέσεις αυτές λόγω δημοσίων σχέσεων.Και τους τρώμε στην μάπα διαρκώς,Γι'αυτό και η τελεόραση έχει απαξιωθεί πλήρως από ένα μεγάλο μέρος του κοινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζαχαρατος και Μακρυπουλια οκ δεν ειναι και το καλυτερο μου αλλα δε μπορω να πω οτι με χαλανε κιολας.Οσο για τη τριτη θεση προτιμω 1000 φορες Αρναουτογλου απο τον Μαιντανο Τανιμανιδη που δεν εχει καμια ιδιοτητα να κρινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο μαρεσει η επιλογή Ζαχαράτου και Μακρυπούλια και πόσο δεν μαρεσει η επιλογή Αρναούτογλου! Τουλάχιστον να μην είναι ο Τανιμανιδης ελπίζω. Αλήθεια, αφού ο Αντ1 θα συνεργαστεί με τον Καπουτζίδη, πως και δεν του έγινε πρόταση, ειδικά τώρα που τα έχει βρει με τη Ζέτα; Σίγουρα είναι πιο αγαπητός από τον Αρναούτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά τους συμπαθώ και τους παρακολουθώ όλους αυτούς, πράγματι αξιόλογοι αλλά φτάνει ρε ΑΝΤ1 τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σε ολο τον κοσμο οι παρουσιαστες φευγουν στα 70 plus εδω θελουν να βγαλουν την θεά ζετα στην συνταξη...εχετε τρελαθει.σιγα τα μουτρα σας, να σας αλλαζουν ολα τα προσωπα καθε 5 χρονια .Οι συγκεκριμενοι 3 και πολυ σας ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !