Όλες οι εξελίξεις για την εκπομπή που θα πάρει τη θέση του «Κάτι τρέχει με τη Μάριον»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Μετά τις εξελίξεις με την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη -που πλέον αποτελεί παρελθόν για την κρατική τηλεόραση παρόλο που η δημοσιογράφος παραμένει στο δυναμικό της ΕΡΤ.

Στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και στην εκπομπή που θα προβάλλεται 10 με 12 το πρωί, θα δούμε από τις αρχές του Σεπτέμβρη που θα γίνει η πρεμιέρα της νέας εκπομπής, την Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Η δημοσιογράφος πέρυσι με τις «Συνδέσεις» κέρδισε το στοίχημα στην καθημερινή ζώνη του κρατικού καναλιού.

Αν και χωρίς να έχει κάποιο ισχυρό συμβόλαιο παρά μόνο μια σύμβαση εργασίας με εταιρία παραγωγής που έχει αναλάβει τις μεικτές παραγωγές της ΕΡΤ, φαίνεται πως έπεισε τους ιθύνοντες ότι μπορεί να τα καταφέρει. Έτσι φέτος θα της δοθεί η ευκαιρία να αναλάβει μόνης της την εκπομπή που μέχρι πρότινος είχε η Μάριον Μιχελιδάκη.

Στην ΕΡΤ ακόμη δεν έχουν καταλήξει στον τίτλο της εκπομπής της, ενώ την Παρασκευή ανακοινώθηκε και η αρχισυντάκτρια που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας την νέα εκπομπή.

Μετά από πολλά ραντεβού για αρχισυντάκτες που έκαναν οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης, βρήκαν λύση εκ των έσω και κατέληξαν στην Δήμητρα Κόχιλα που ήταν και η αρχισυντάκτρια της Μάριον Μιχελιδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλεξάνδρα Καημένου είναι απών από όλες αυτές τις ζυμώσεις αφού όπως είδαμε και στα social media της βρίσκεται σε διακοπές και επιστρέφει στο γραφείο της στην ΕΡΤ την 1 του Σεπτέμβρη όπου όπως όλα δείχνουν θα της ανακοινωθούν και οι νέοι της συνεργάτες. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλο το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα ξεκινήσει στις 6 του Σεπτέμβρη, ενώ η εκπομπή με την Αλεξάνδρα Καϋμένου θα κάνει πρεμιέρα στις 11 του Σεπτέμβρη, εκτός και αν στην προλάβουν να είναι όλα έτοιμα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη.

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αυτη η γελοιοτητα πως...απεχει η καυμμενου για να μην πουμε πως εφαγε την μαριον μην την λετε..ειναι γραφικη..Την πεταξαν εξω .ειναι απλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !