Πότε κάνει πρεμιέρα ;

0


 

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο και πιο αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον υπέροχα απρόβλεπτο Πέτρο Πολυχρονίδη, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, επιστρέφει ανανεωμένος, με νέο λογότυπο αλλά και πιο συναρπαστικός από ποτέ, με την εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη, να αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Σταθερές αξίες και αυτή τη χρονιά, το αστείρευτο χιούμορ του Πέτρου Πολυχρονίδη, οι απίθανες απαντήσεις των παικτών που γίνονται viral, η χαρά του παιχνιδιού, η αγωνία του αποτελέσματος, τα πολλά μετρητά και βέβαια το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δηλώνει πανέτοιμος να υποδεχθεί πάντα με χαμόγελο, καλοπροαίρετο χιούμορ και με αποστάσεις ασφαλείας, τους παίκτες. Όπως πάντα, συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης, που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη.

 Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 18:40 στο STAR!

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !