Αλλάζει το πρόγραμμα του πάλι;

4



Μέσα σε τρεις εβδομάδες και ο ΣΚΑΪ αλλάζει το πρόγραμμά του για τρίτη φορά για να υποδεχθεί ένα νέο μεγαλεπίβολο πρότζεκτ. Πρόκειται για το Top Chef που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Ωστοσο, το σόου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.00 στέλοντας τον Μεγάλο Αδελφό που για μια εβδομάδα έβγαινε νωρίς στις 23.00 για να μπορεί να παίζουν τα καθημερινά επεισόδια χωρίς την Δαμόκλειο σπάθη του ΕΣΡ. Μάλιστα, το παράδοξο είναι ότι και το live του Βig Brother τις Παρασκευές θα προβάλλεται επίσης στις 23.00, αντί για τις 21.00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και με την πρεμιέρα του Big Brother είχαν έρθει επίσης τα πάνω κάτω στο προγραμματισμό με αποτέλεσμα ο “Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος” να μετακομίσει το απόγευμα στις 17.45 από τις 21.00 που έπαιζε όλο το καλοκαίρι.




Tinamess 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν προκειται για αλλαγη,απ' την αρχη ηταν προγραμματισμενο να παιζει στις 23:00 το big brother.Απλως ισως να το εβαλαν μονο για την πρωτη εβδομαδα στις 21:00 για να το μαθει ο κοσμος και επειδη δεν ειχαν κατι αλλο να βαλουν στις 21:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είχε γράψει και ο Μελάς πριν αρχίσει το BB, που γνωρίζει από τηλεοπτικό ρεπορτάζ πως για μια εβδομάδα θα έπαιζε στις 9. Η Μεσσαροπουλου μάλλον αγνοεί τα βασικά. Ίσως η χειρότερη τηλεκριτικος, με καθόλου καλό ρεπορτάζ, μόνο να γλύφει τον Alpha είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρέ μια χαρά ξέρει η Τίνα. Απλά λιβανίζει τον Alpha που της δίνει ψωμί και γράφει πάντα με απαξίωση για τα άλλα κανάλια. Ιδιαίτερα για το ΣΚΑΙ που κάθεται στο λαιμό όλων και δε χάνουν ευκαιρία να τον κράζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ναι φοβερη ιδεα η μαραγκουδακη, τωρα θα φτασει σε μονοψηφια μεχρι αυριο...το μαθαν μια χαρα...χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !