Οργή για την κόρη του Νίκου Χαρδαλιά: «Ειδεχθές και ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη λύπη μας»...

Άρης Κατσιφής
1


Περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Νίκος Χαρδαλιάς καθώς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Η δυσάρεστη αυτή είδηση, ωστόσο, προκάλεσε απαράδεκτα χαμόγελα σε ορισμένους χρήστες του διαδικτύου προκαλώντας την οργή της κόρης του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων.

Η Ιωάννα Χαρδαλιά σχολίασε κάτω από πικρόχολο σχόλιο στο Facebook που ανέφερε «Να και ένα ευχάριστο, άντε καλά ξεκουμπίδια» τα εξής:

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου! Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας… Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ΄όλα σεβαστές – ή τουλάχιστον πρέπει να είναι – θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία… μιας ολόκληρης οικογένειας! Δεν είναι ευχάριστο, λοιπόν, και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται! Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας… Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο… χαρούμενο σήμερα».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. "οργή ΓΙΑ την κόρη" χαχαχα :) Φαντάζομαι θα μπήκαν όλοι να δουν τι κακό έκανε η έρμη..
    Τελικά για να αναρτά κάποιος για αυτό το site πρέπει να έχει ως απαραίτητο προσόν να είναι αστοιχείωτος και ανίκανος να συντάξει γραπτό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !