Αυτό το σόου θα παρουσιάσει η Μαρία Μπεκατώρου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8


 Πριν από λίγες ημέρες το MEGA καλωσόρισε επίσημα τη Μαρία Μπεκατώρου στο δυναμικό του, αφού η παρουσιάστρια αποφάσισε μετά από αρκετά χρόνια να αναχωρήσει από τον ΑΝΤ1.

Ωστόσο στην ανακοίνωση του MEGA δεν γίνεται καμία αναφορά για το τι θα κάνει ενώ στο πλαίσιο της συμφωνίας λέγεται πως είναι ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι και ένα εβδομαδιαίο show.

Κι ενώ έχει γίνει γνωστό ότι το MEGA έχει πάρει τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «The Chase», ενισχύοντας τις φήμες που θέλουν… όταν ετοιμαστεί να βγει στον αέρα… να το αναλαμβάνει η Μαρία Μπεκατώρου, ουδείς γνωρίζει ποιο show περιλαμβάνει το «πακέτο» συμφωνίας.

Σύμφωνα με το newsit.gr και τον Γρηγόρη Μελά, το MEGA απέκτησε τα δικαιώματα ενός πολύ γνωστού μουσικού show, του «I Can See Your Voice», που «γεννήθηκε» στη Νότια Κορέα και έχει γίνει με επιτυχία σε πολλές χώρες. 

Τώρα θα μου πείτε τι σημαίνει ο τίτλος «Μπορώ να δω τη φωνή σου» και πώς γίνεται να… βλέπει κάποιος τη φωνή; Αυτό λοιπόν είναι το βασικό, έξυπνο και πολύ ανατρεπτικό εύρημα καθώς στις πολλές διαφορετικές εκδοχές του διεθνώς, αυτό που προσπαθούν να εντοπίσουν είναι το ποιος έχει καλή φωνή. Είτε κάποιος διαγωνιζόμενος, είτε κάποιος celebrity διεκδικεί κάποιο χρηματικό ποσό προσπαθώντας ανάμεσα σε παίκτες να καταλάβει ποιος από αυτούς έχει καλή φωνή και ποιος είναι… αλλού πατά η νότα και αλλού αυτός! Έτσι κρίνεται και ποιος είναι ο νικητής: ο διαγωνιζόμενος ή κάποιος παίκτης που θα… ξεγελάσει για τις φωνητικές του δυνατότητες; Κι αν νομίζετε ότι είναι εύκολο κάνετε λάθος γιατί στις δοκιμασίες, που μπορεί να είναι από τραγουδιστικές μέχρι… ομιλιτικές, κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική φωνή του κάθε παίκτη που είτε με πλέιμπακ, είτε με καραόκε, είτε με πολλούς ακόμα τρόπους δεν αποκαλύπτει τις φωνητικές του ικανότητες…! Οι διαδικασίες αυτές προκαλούν πολύ γέλιο, αλλά και εκπλήξεις, καθώς μπορεί ο… καλλίφωνος να είναι αυτός που δεν το περιμένει κανείς, ενώ ο άνετος και χορευταράς να είναι για… ωτοασπίδες. Και όπως καταλαβαίνετε το ανατρεπτικό αυτό μουσικό show που βγάζει και πολύ γέλιο φαίνεται ότι είναι… ταμάμ για τη Μαρία Μπεκατώρου.

Έχει ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία του με σκοπό να βγει στον αέρα στις αρχές της καινούργιας σεζόν και μία φορά τη βδομάδα η Μαρία Μπεκατώρου να καλωσορίζει στη συχνότητα του MEGA τους τηλεθεατές που θέλουν να γελάσουν αλλά και να διαπιστώσουν αν μπορούν να διαπιστώσουν ότι «I Can See Your Voice» των παικτών!

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Π@@@ιά μου φαίνεται το σόου. Κρίμα η Μπεκατώρου να πάει άπατη στο νέο της ξεκίνημα. Άραγε άξιζε τον κόπο να φύγει από το Αντ1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάσου πόσα ακόμα χειρότερα της πρότειναν στον Αντ1, για να αναγκαστεί να συμβιβαστεί με αυτό το χάλι και κουνήσει μαντήλι στον Αντ1.

    Κρίμα για τον Αντ1 που φέτος μάλλον θα κοιτάει την πλάτη των υπολοίπων καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε. Πάντως το συγκεκριμένο σόου από ότι είδα έχει γίνει επιτυχία και στην Αμερική και στην Αγγλία που ετοιμάζεται αμφότερα και στις δύο χώρες ο δεύτερος κύκλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To show είναι φοβερό!Μεγάλη επιτυχία σε Αγγλια και Αμερική.Μεγάλη σημασία θα έχει ποιοι θα είναι οι 4 γνωστοί τραγουδιστές που θα συμμετέχουν όπως και το στήσιμο με τους καλούς και κακούς τραγουδιστές.Οι 4 βασικοί συντελεστές θα πρέπει να έχουν χιούμορ και αμεσότητα.Προβλέπω πως θα σκίσει!
    Όσο για αυτούς που πριν το δούνε το καταδίκασαν ας δουνε στο youtube ένα Αμερικάνικο ή Αγγλικό επεισόδιο και θα αλλάξουν γνώμη στο πι και φι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εννοείς ποιος θα τραγουδάει; Μα φυσικά η Μπεκατώρου. Εδώ τραγουδούσε καθημερινά παραφωνα στο still standing, σε αυτό που είναι τραγουδιστικό, θα κωλώσει;

    12 μαντολίνα
    Εις τον αφρό της θάλασσας
    Και όλες τις άλλες παραφωνες επιτυχίες της.

    Ίσως η πιο υπερεκτιμημένη παρουσιάστρια. Στο πρωινό στάνταρ ήταν η χειρότερη στα χρονικά. Στα τηλεπαιχνίδια γίνεται αφάνταστα κουραστική. Και μην μου πείτε είναι γλυκιά και άμεση, γιατί δεν σέβεται το concept και του αλλάζει τον αδοξαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσες ακόμα εισαγόμενες ΜΠΟΥΡΔΕΣ talent shows θα φάμε στη μάπα?

    Τι με ενδιαφέρει εμένα αν έχει κάνει επιτυχία στην Αμερική ή την Αγγλία όταν διαβάζω την περιγραφή και με πιάνει πονοκέφαλος από την ανουσιότητα...

    Και το ''Bachelor'' επιτυχία είναι στην Αμερική όπως τόσες και τόσες άλλες μπούρδες και τρασίλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και η Μπεκατώρου στο Τηλεάστυ, τον κύριο Παπη και την υπόλοιπη εγχώρια τρασιλα παρουσίαζε. Μια χαρά θα τα καταφέρει σε ένα trash πρόγραμμα.

    Θα πλακωθεί και στα μποτοξ και θα είναι αγνώριστη πριν την πρεμιέρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ντρέπεστε?? Από όλες τις παρουσιάστριες στην Μπεκατώρου βγάζετε την χολή σας??μαλον κάποιοι ζοριστηκαν πολύ στον αντεννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !