Big Brother: Άποψη...

5

 


Τον «χορό» των ριάλιτι άνοιξε το βράδυ της Κυριακής ο δεύτερος κύκλος του Big Brother. Στο τιμόνι θα βλέπουμε -τελικά- τον Γρήγορη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα. 

Μαγνητοσκοπημένο μεν το χθεσινό επεισόδιο, ωστόσο αυτό που είδα σχετικά με τους παρουσιαστές ήταν αναμενόμενο. Ένα ζευγάρι που πλέον είναι τηλεοπτικό αλίμονο εάν δεν είχαν χημεία. Ευχάριστοι και οι δύο και το κονσεπτ τους ταιριάζει.

Στην Αφροδίτη Γραμμέλη θα πάω τώρα και στον νέο της ρόλο -και τηλεοπτικό σπίτι-. Χρέη «σχολιάστριας» έχει αναλάβει η δημοσιογράφος στο ριάλιτι και δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου φάνηκε λίγο μαγκωμένη καθόλη την διάρκεια της εκπομπής. Τι να φταίει άραγε; 

Τώρα, η επιλογή προσωπικοτήτων δείχνει να είναι όχι καλύτερη αλλά λιγότερο υπερβολική με...ξέρετε τι.Άνετοι όλοι τους και φυσικά φαινόταν μόνο απο τον τρόπο που κινούνταν στο σπίτι, πως ήρθαν διαβασμένοι  από τους περσινούς.

Αλλαγή είδαμε και στην αρένα όπου θα διεξάγονται τα παιχνίδια, αφού έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος διαφορετικός από το σπίτι όπου μένουν οι παίκτες.

Η απώλεια 6 μονάδων στους πίνακες τηλεθέασης και δε στην πρεμιέρα συγκριτικά με πέρσι, είναι πλήγμα για τον σταθμό του Φαλήρου. Τα live επεισόδια δεν έκαναν ποτέ «μεγάλα» νούμερα όποτε θα δούμε και την Παρασκευή. 

Όπως και να έχει όμως, πολλά θα κριθούν τις υπόλοιπες μέρες και ας μην ξεχνάμε πως πίσω καραδοκούν και αλλά ,πολλά ριάλιτι και όχι μόνο.


Καλημέρα σας.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν καραδοκούν μόνο κι άλλα ριάλιτι(σκουπίδια). Καραδοκούν και σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίμενα χειρότερα νούμερα και εντυπωσιάστηκα που έφτασε σχεδόν 25%. Τα live πέρυσι δεν τραβούσαν και είχαν και Μικρούτσικο. Για αυτό το λόγο φέτος θα μικρύνουν σε διάρκεια. Οι παίκτες μου φάνηκαν καλύτεροι, πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες από πέρυσι. ο κρητικός φαίνεται ο πιο αθώος όπως και ο Ισίδωρος. Το πρόγραμμα θα πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Σκαι θα πληρωσει την κλεφτοκοταδικη του κινηση.Βιαστηκε.Ο κοσμος ειναι ακομα εξω.τα νουμερα για μονο του ηταν μετρια. Επισης λαθος ηταν και το 9 η ωρα καθε μερα εστω για μια εβδομαδα.Το προγραμμα μολις βγουν και τα υπολοιπα θα χαθει.Θα παει κατω και απο μετρια. Το διδυμο ειναι χλιαρο και ετσι θα ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο συνδυασμός bb με survivor -δες αρένα- δε θα λειτουργήσει γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από καμία σειρά. Νισάφι πια με τα ριάλιτι εγκλεισμού. Κυριακή βράδυ κ χωρίς καθόλου Ανταγωνισμό πήγε άσχημα.
    Ξεκινώντας τις σειρές, τα νέα σεφ ριάλιτι αλλά και το gntm, θα αρκεστεί σε μονοψήφια - στην καλύτερη.
    Ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:59 αυτά τα ο κόσμος έχει ανάγκη από σειρές εγώ τα ακούω βερεσε.η ανάγκη φάνηκε από πέρσι που εκτός από τις μέλισσες όλες οι υπόλοιπες σειρές πάτωσαν. Ο κόσμος έχει ανάγκη από ΚΑΛΕΣ σειρές,δε θα δει μια σειρά απλά για να μη δει ριάλιτι ,αν υπάρξει καμία καλή σειρά σαφώς και θα τη δούμε αλλά από ότι είδαμε στα τρέιλερ οι κωμωδίες τουλάχιστον είναι στο ίδιο επίπεδο με τις περσινές καρακιτσαριο,έλλειψη φαντασίας και όλα τα κλισέ. Επίσης το ββ παίζει μεσάνυχτα άρα δε κινδυνεύει από καμία σειρά πέρα των μελισσών βέβαια. Όσο για το gntm γιατί είστε σίγουροι ότι φέτος θα σκίσει? Ήδη πέρσι είχε υποστεί πτώση και φέτος χωρίς την Καγιά θα πάει ακόμα χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !