Μέτρια νούμερα για την πρεμιέρα του «Big Brother 2» - Μεγάλη πτώση συγκριτικά με πέρυσι. Αναλυτικά τα 15' σε σύνολο και δυναμικό κοινό.

Κωνσταντίνος Κότσαρης
17


 Δύσκολα τα πράγματα σήμερα για τον ΣΚΑΙ καθώς η τηλεθέαση της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του «Big Brother 2» φαίνεται να μην έπεισε τους τηλεθεατές. 

Το ριάλιτι εγκλεισμού κατάφερε να περιοριστεί στο 23,3% στο δυναμικό κοινό χωρίς ανταγωνισμό, ενώ σημαντική είναι και η πτώση συγκριτικά με την περσινή πρεμιέρα η οποία έκανε μέσο όρο 29,7%. Μιλάμε δηλαδή για μία μία απώλεια 6,5 μονάδων. 

Οι επόμενες πρώτες μέρες θα είναι καθοριστικές για την πορεία του παιχνιδιού

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης:

Δυναμικό κοινό: 23,3%


Σύνολο κοινού: 19,6%




Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εύχομαι το ριάλιτι να πάρει τον κατήφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπαιζε και μόνο του. Πραγματικά του αξίζει μόνο η κατηφόρα, γιατί η θεματολογία και εικόνα του μόνο εμετό προκαλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αηδία. Μόνο Mega φέτος Μέλισσες και Ήλιος. Τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα live ποτέ δεν έκαναν μεγάλα νούμερα. Πιστεύω θα χτυπήσει μεγαλύτερα απ' εδώ και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι και τα υπόλοιπα ριάλιτι όλων των καναλιών να έχουν την ίδια και χειρότερη τύχη. Στηρίζουμε σειρές! Φέτος προσωπικά ανυπομονώ για τον Σασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σασμό κιόλας; Αντιγραφή από τη σειρά του ΑΝΤ1 "ΤΗΣ ΑΓΑΟΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ". Νομίζω οι Μέλισσες πάλι θα ξεχωρίσουν, μακράν κιόλας.

    Οσο για το BB,ειναι αλήθεια οτι ειναι ο ΑΤΖΟΥΝ απο πίσω; Ξέρει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν περίμενα να κάνει πάνω από 20. Είναι ανησυχητικό το ότι έκανε πάνω από 20. Αυτό δείχνει ότι προς το παρόν τα ριάλιτι αντέχουν. Μακάρι να πέσει, να κάνει μονοψήφια και να κοπεί. Έτσι ίσως να μην ακολουθήσουν και τα άλλα κανάλια με τις άθλιες παραγωγές ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Της αγάπης μαχαιριά παίχτηκε πριν 15 χρόνια. Υπάρχει κοινό που δεν έχει παρακολουθήσει κάτι παρόμοιο. Επίσης και η γη της ελιάς έχει θέμα την βεντέτα. Καιπριν το σήριαλ του αντ1 υπήρχαν σήριαλ με θέμα την βεντέτα. Ποιον αντέγραψε τότε ο αντ1; Δεν γυρίζει όλος ο κόσμος γύρω από τον αντ1 ούτε είναι πρωτοπόρος. Πάντα ήταν άλλωστε ο βασιλιάς των αντιγραφών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να θυμίσω πως ο πρώτος που έφερε στην Ελλάδα τα ριάλιτι είναι ο Αντέννα με αυτό το σκουπίδι, το Μπιγκ Μπράδερ. Ο σκάι αντιγράφει τον Αντέννα στα σκουπίδια. Δηλαδή η αρχή του κακού των σκουπιδοριάλιτι ήταν ο αντέννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια χαρά μου φάνηκαν τα νούμερα ειδικά για το τρισαθλιο του πράγματος. Δεν έπαιζε κάτι απέναντι αλλά θυμηθείτε ότι πέρσυ ήταν ο Αντρέας που τον περίμεναν όλοι. Θα φανεί στην πορεία. Εγώ προσωπικά περιμένω μέλισσες και συμπέθερους από τα Τίρανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ περιμένω σασμό,μέλισσες, συμπέθεροι από τα τίρανα και ίσως γη της ελιάς(το ότι είναι του Γεωργίου μου τσινάει αλλά έχει γερά ονόματα). Ελπίζω να μη συμπέσουν. Και κομάντο και δράκοι έχω περιέργεια. Το ΒΒ άθλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να προσθέσω και το καρτ ποστάλ στην ΕΡΤ. Χαμός θα γίνει φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το mega θα σαρώσει φέτος. Θα φάνε τη σκόνη του! Έχει πολύ δυνατές σειρές! Μιλάμε για σειράρες! Επιτέλους ελληνική μυθοπλασία, αυτό που τόσα χρόνια αναζητούσαμε και δεν βλέπαμε. Και άσε τα υπόλοιπα κανάλια να κονταροχτυπιούνται πιο θα πιάσει 10% με τα άθλια ριάλιτι τους. Μόνο οι μέλισσες στον αντ1 και ο σασμός στον άλφα δεν τους σώζουν από την κατρακύλα. Τον Μαρινάκη δεν τον πάω καθόλου αλλά φέτος έχει φτιάξει δυνατό πρόγραμμα. Μην ξεχνάμε και τις Μεναγάκη, Νικολούλη, Χριστίδου, Καραβάτου. Η ενημέρωση χωλαίνει γιατί κάνει κυβερνητική προπαγάνδα αλλά και τα υπόλοιπα κανάλια δεν πάνε πίσω. Ευτυχώς που υπάρχει και το Ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταρχάς δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε δύο χρονιές και ειδικά από την πρεμιέρα ,άλλες συνθήκες πέρσι άλλες φέτος .Πέρσι υπήρχε άλλο promo του reality , παίκτες με "αμφιλεγόμενες" προσωπικότητες που είχαν διαρρεύσει , την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου και το σημαντικότερο επέστρεφε το παιχνίδι μετα από χρόνια. Άρα αναμενόμενη η πτώση στα νούμερα ,αν κερατίσει αυτά τα νούμερα θα είναι επυτιχια. Στα νούμερα αυτό που πρέπει να ανησυχήσει τον ΣΚΑΙ είναι τα τελευτέα τέταρτα που εμφανίζει μια μεγάλη πτώση ,που συνίθος στα τελευτέα τέταρτα τέτοια προγράμματα πιάνουν πικ .Εγώ νιώθω ότι απογοήτευσε εν τέλι το κοινό .Η σεζόν είναι μπροστά με πολλές ακόμα ξανά ζεσταμένες σούπες που έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:00 π.μ. πρόσεχε μην σκοντάψεις. Έτσι έλεγα και την περασμένη χρονιά και τελικά πάτος. Το MEGA τελείωσε. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν μερικοί εκεί , ότι το όνομα του καναλιού έχει σβήσει, τόσο πιο γρήγορα θα χτίσουν το νέο MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:06 Το mega είναι εδώ ενωμένω δυνατο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλα βαρετά μου φαίνονται εμένα. Και στο Mega και στον Skai και στον Ant1 και στον Alpha και στο Star.

    Από αυτά που έχουμε διαβάσει/δει, οι κωμικές σειρές συνεχίζουν να είναι μετριότητες απλά για να γεμίζει το πρόγραμμα, οι δραματικές σειρές σαπουνόπερες με ωραία σκηνοθεσία, τα ριαλιτι το ενα χειρότερο από το αλλο και τα talent shows τα ίδια και τα ίδια με τα μέλη των κριτικών επιτροπών να πηγαινοέρχονται από το ένα project στο άλλο. Μια βαρεμάρα αφόρητη.

    Η μόνη περιέργεια που έχω είναι να δω μεσα σε ΟΛΗ αυτη τη μετριότητα ποιος μέτριος θα κερδίσει. Αυτό που λέμε ''στους τυφλούς ο μονόφθαλμος''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !