Επίσημα η Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA!

17

Εν όψει της νέας σεζόν ο ALPHA ενισχύει το νέο του πρόγραμμα, επενδύοντας σε δυνατά τηλεοπτικά πρόσωπα και προσφέροντας καθημερινά περισσότερη ψυχαγωγία.

Ο ALPHA καλωσορίζει το λαμπερό χαμόγελο της ψυχαγωγίας και με χαρά υποδέχεται και πάλι την Κατερίνα Καινούργιου.

Αν έπρεπε να βάλεις βαθμό στην Κατερίνα Καινούργιου, θα έβαζες «Α»!

Λαμπερή, αυθόρμητη, άμεση, συναισθηματική, ακομπλεξάριστη, με έντονο ταπεραμέντο και πάντα με καλή διάθεση, η Κατερίνα Καινούργιου έχει κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των τηλεθεατών και είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί στο δικό τους νέο ραντεβού!

Της ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά γεμάτη «Καινούργιες» επιτυχίες!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στον ALPHA και είναι Super!

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πουλησε αυτους που της εδωσαν μεγαλη ευκαιρια.Ντροπη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αλφα δεν ηταν ετσι επι κοντομηνα.φτηνια και ριαλιτυ κατεντησε.Ο καινουργιος διεθυντης προγράμματος τον καταστρεφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τετοιοι..''επαγγελματιες'' εχουν συνεχως ιδια συμπεριφορα..Τωρα σας συμφερει αλλα θα τα λουστειτε και στον αλφα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σίγουροι είναι Alpha και Καινούργιου για τη συνέχεια της επιτυχίας και δε θα τους βγει σε καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακομπλεξαριστη και αυθορμητη?Για αλλη Κατερινα γραφτηκε το δελτιο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αγνωμοσύνη της, να πουλήσει ένα κανάλι (open) που την πίστεψε εκεί που δεν την ήθελε κανεις, μάλλον θα της βγει σε κακό.
    Το παρελθόν στην τηλεόραση αποδεικνύει περίτρανα ότι οι τηλεθεατές δεν κυνηγούν τους μέτριους παρουσιαστές, απλά τυγχάνει κάποια στιγμή να κάνουν την επιτυχία τους.
    Τα μονοψήφια θα πάνε σύννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Chris υπήρξε λόγος που αποχώρησε από το Open αφού έφευγαν δημοσιογράφοι έστελνε απανωτά email στην διεύθυνση για να κάνουν κάτι αλλά δεν έκαναν τίποτα και το νερό που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αποχώρηση του Κοκλώνη και του Θέμη Μαλλη οπότε τι ήθελες να κάνει ορθώς έκανε και έφυγε το ίδιο είχε γίνει και με τον Μουτσινά και τα ίδια λέγατε ότι θα πατήσει όχι μόνο δεν πάτωσε αλλά έσκισε τα πάντα στην ζώνη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @konis
    Ο Μουτσινας έκανε κάτι ιδιαίτερο, μοναδικό και διαφορετικό από τις υπόλοιπες εκπομπές. Προφανώς κ θα συνέχιζε επιτυχία.
    Εδώ δεν πιστεύω ότι μιλάμε για παρανομία περίπτωση και γι Αυτό δε θεωρώ ότι θα τα πάει κ καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. chris το συμβολαιο ειναι συμβολαιο! την παρεσυραν....και εκεινη πουλησε αυτους που την εφταξαν.ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΟΚΛΩΝΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταρχάς είναι αχάριστη, γιατί στο οπεν είχε το ελεύθερο και την πίστεψαν... κακά τα ψέμματα πέρσι έκανε επιτυχία επειδή έπαιζε μόνο survivor ... ο αλφα νομιζει οτι θα την αφηνει να παιζει ριαλιτι απο αλλα καναλια? και επιπλεον επεστρεψε εκει που την εδιωξαν με κλωτσιες... κριμα... την παρασυρανε ... θα παιζει μονο μπατσελορ... χαχαχαχαχα καλα μονοψηφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί τέτοια κακιά απ ολουσ Σας έλεος δλδ είμαι σίγουρος ότι θα είναι πρώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @konis Αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτά είναι επιχειρήματα των δικηγόρων της Καινούργιου για τα δικαστήρια που θα τη πάνε και καλώς που θα τη πάνε. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι εκεί.
    Από τη στιγμή που είχε συμβόλαιο έπρεπε να το τιμήσει. Και η Χρηστίδου έφυγε από το οπεν αλλά έφυγε κυρία. Και η Καραβάτου έφυγε από το σταρ αλλά έφυγε κυρία.
    Αλλά μιλάμε για ένα αχάριστο πλάσμα, από παντού έχει φύγει τσακωμούς και με προβλήματα είτε με το κανάλι είτε με τις γυναίκες κυρίως συμπαρουσιάστριες της. Με ποια γυναίκα που έχει συνεργαστεί σαν συμπαρουσιάστρια όμως μαζί της δεν έχει τσακωθεί; Με την Ηλιάκη; Με την Μαγγίρα; Με την Καμηλά; Τα έλεγε ο Φουρθιώτης για το ποιόν της αλλά δεν τον πιστεύαμε γιατί ήταν ο Φουρθιώτης. Της εύχομαι μονοψήφια, αυτά της αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kala anwnyme apo to open se exoun valei e?? xaxaaxxa H kainouriou sigoura tha kanei patago ston alpha ..... Fetos o alpha exei neo dieuthinti programmatos kai autos einai o kompos apo ton skai .... H katerina kala ekane kai arpakse thn eukairia na paei se ena megalutero kanali... Alla paei me thn omada pou eixe sto open kai thn paragwgara tou koklwni den paei moni ths... Kane ligo upomoni.... H katerina tha mporei na paiksei oti thelei ston alpha ... Kai mhn ksexnas ola ta proionta pou epeze einai twra ston diko ths omilo to star pou einai sto adrfaki tou alpha..... Ta monopsifia fetos tha einai pali sthn skorda alla kai sto prwino tou open me thn maggira.... H katerina katafere kai efere tiletheates ston open to prwi OSO KAI AS SAS PONAEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά δεν θεωρώ ότι είναι τόσο κακιά η Καινούργιου όσο την παρουσιάζετε αλλά και εγώ δεν πιστεύω ότι θα κάνει την ίδια επιτυχία στον Alpha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ισχύει ότι η εκπομπή θα λέγεται Super Κατερίνα; Θυμάμαι στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω στο Epsilon έτσι λεγόταν ένα ένθετο στην έναρξη της εκπομπής όπου η Καινούργιου έδινε λεπτομέρειες για το ντύσιμό της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @5.18, σε μεγαλύτερο κανάλι πήγε, αλλά είναι άτιμο να μη τιμάς την υπογραφή σου. Απλά τα πράγματα. Είτε έχεις υπογράψει στο φούφουτος tv είτε στο cnn. Το κατάλαβες τώρα κολαούζε της Καινούργιου; χαχαχα Κι αυτό ισχύει για όλες τις δουλειές. Είναι άτιμη και της εύχομαι ξανά μονοψήφια γιατί αυτή της αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ίσως η πιο υπερεκτιμημένη παρουσιάστρια της ελληνικής tv σήμερα. Ένα στημένο marketing γύρω από ένα ατάλαντο κορίτσι.

    Πολύς λόγος - κυριολεκτικά - για το τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !