Αποκαλυπτικό: Ο προγραμματισμός που επεξεργάζεται ο ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
16


 Και ενώ προς τα έξω δίνεται ένας συγκεκριμένος προγραμματισμός για την prime time του ΑΝΤ1, χθες έφτασαν στα αυτιά του tvnea.com κάποιες πληροφορίες που μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι. 

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχαμε με υψηλόβαθμο στέλεχος από το τμήμα του προγράμματος μάθαμε πως υπάρχει μία ιδέα που έχει "πέσει" στο τραπέζι και ενδέχεται να ανατρέψει αρκετά την τράπουλα. 

Συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη να μείνει στις 20.00 το βράδυ κανονικά ο "Ήλιος" παρά το γεγονός ότι απέναντι θα γίνει της μυθοπλασίας και με κωμικές και δραματικές σειρές. Η καθημερινή αυτή σειρά μπόρεσε πέρυσι να ξεχωρίσει σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού και εκτιμάται ότι δύσκολα θα απειληθεί από τις κωμωδίες του ALPHA ή τις δραματικές σειρές των Mega και OPEN. 

Στη συνέχεια, θα ακολουθούν οι "Άγριες Μέλισσες" στις 9 το βράδυ με διάρκεια επεισοδίου μόνο μία ώρα, αλλά με καθημερινή προβολή από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Έτσι, ο ΑΝΤ1 θέλει να κόψει τη φόρα σε νέες δραματικές σειρές που έρχονται στην prime time, όπως ο "Σασμός" και τη "Γη της Ελιάς". Θα ακολουθεί στο 10-11 το "Game of chefs" που μπορεί πάλι να έρχεται αντιμέτωπο μία ώρα με το ομοειδές "Top Chef", ωστόσο αφενός θα παίρνει ένα πολύ ικανοποιητικό lead in από τις "Άγριες Μέλισσες" και αφετέρου ο ΑΝΤ1 ποντάρει στο ότι η σειρά θα έχει ήδη ανακόψει σημαντικά ποσοστά από το μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ από την πρώτη ώρα με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο το project του ΑΝΤ1 να πάρει κεφάλι. 

Στις 11.00 το βράδυ από Νοέμβριο θα έρθουν οι "Ράδιο Αρβύλα" για μία ώρα, επιστρέφοντας στη ζώνη που καθιερώθηκαν το 2010 με την κίνηση-ματ του Γιάννη Λάτσιου να τους μετακομίσει από το απόγευμα το βράδυ.

 Και από τις 12 και μετά θα ξεκινά η late night ζώνη που θα περιλαμβάνει το "Ενώπιος Ενωπίω", το "Βινύλιο", το "2night show" και το "Special report". 

Δυνατός προγραμματισμός, που βέβαια αφήνει το κανάλι εκτεθειμμένο στην απογευματινή ζώνη, καθώς από τις 16.00 το απόγευμα που θα τελειώνει το "Ρουκ Ζουκ" μέχρι τις 17.45 που θα ξεκινά το "5χ5", θα υπάρχουν σχεδόν δύο ώρες που το κανάλι θα σηκώνει λευκή σημαία...

Για να δούμε αν ο παραπάνω προγραμματισμός θα γίνει πράξη ή θα γίνει το αρχικό σενάριο που θέλει τους "Ράδιο Αρβύλα" στις 8, το "Game of chefs" στις 9 και τις "Άγριες Μέλισσες" στις 10. 

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αφου πάλι τα δύο μαγειρικά θα παίζουν απέναντι γιατί δεν αφήνουν στις 22:00 τις μέλισσες που τις έχουμε συνηθίσει και το Game of chef στις 21:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς γιατί θα είναι διαφορετικό να παραλαμβάνει lead in από τον Ήλιο και άλλο από τις Άγριες Μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά καλά όλα αυτά αλλά εγώ ήξερα ότι δεν επιτρέπεται στις 9 να παίζει πρόγραμμα με σήμανση 16 που έχουν οι Μελίσσες αρκετές σκηνές. Σήμερα έχει το Big Brother στις 9 και η σήμανση είναι 16. Έχει αλλάξει κάτι; Δεν ήταν παράνομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μέχρι τον Νοέμβριο που θα ξεκινήσει ο Κανάκης, τι θα παίζει ο ΑΝΤ1; Η ξένη σειρά Brooklyn Nine-Nine που διαφημίζει, για ποια ζώνη προορίζεται; Τι γίνεται με το Μακεδονία TV που αλλάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Brooklyn 99 θεωρώ θα το βάλουν μεσημέρι μετά το Ρουκ Ζουκ ή πριν τον Σεφερλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως τα λέει ο/η 6:57!! Επειδή έχει χαθεί η μπάλα...: Το [Κ] μπορεί να προβάλλεται όλες τις ώρες, το [Κ8] και πάλι όλες τις ώρες αλλά όχι σε ζώνη παιδικού προγράμματος, το [Κ12] από τις 21:00 έως τις 06:00, το [Κ16] από τις 22:00 έως τις 06:00 και το [Κ18] από τις 00:00 έως τις 06:00.

    Και κάτι άλλο... Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι οι Μέλισσες προσπαθούν να καταστρέψουν οποιαδήποτε άλλη σειρά; Δηλαδή μετά από δύο χρόνια, πώς τους ήρθε να προβάλλεται στις 21:00, που θα έχει Σασμό και Γη της ελιάς;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αντ1 μπορεί να μην το κάνει σκόπιμα όμως ζορίζει κάθε χρόνο πολύ τις νέες σειρές με τις Μέλισσες. Κάθε χρόνο τις πηγαίνει μια ώρα νωρίτερα. Ξεκίνησε 11 μετά πήγε 10 και τώρα 9...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρίσκο μου φαίνεται είναι σίγουροι ότι τρίτη χρονιά η μέλισσες δεν θα κουράσουν ; Εγώ θα έλεγα αρβύλα στις 9 να μαζέψει και νεανικό κοινό τώρα τρία δραματικά σήριαλ απέναντι είναι ρίσκο τα βλέπω όλα να είναι γύρω στο 16-20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως αν το βάλουν τελικά στις 22:00 το Game of chef θα έχει να αντιμετωπίσει τρία ριάλιτι(gntm,batchelor,top chef)από δύο που θα αντιμετωπιζε στις 21:00 ή κανένα αν έπαιζε στις 20:00 αρα θα έχει μεγαλύτερη μοιρασιά άρα και μικρότερα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Μέλισσες με τόσο ακατάλληλες σκηνές δύσκολο να μπουν στις 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από την άλλη θα μπορούσε να μονταρει μεγαλύτερα επεισόδια στις μέλισσες να παίζουν 9-10:30, 10:30 με δώδεκα να παίζουν οι σεφ και οχτώ το βραδυ οι αρβύλες. Και ο ήλιος το απόγευμα. Αφού πέρσυ ποτέ δε διαρκούσαν 45 λεπτά οι μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για μένα η ώρα των Αρβύλα είναι σωστή. Νομίζω είναι η ώρα που τους ταιριάζει περισσότερο και εκεί τους είχε συνηθίσει και το κοινό του ΑΝΤ1. Οι Μέλισσες τώρα πιστεύω πως όποια ώρα και να μπουν θα πάνε καλά απλώς ελπίζω η ώρα να μην δυσκολέψει τους δημιουργούς στα όσα θέλουν να πουν και να δείξουν. Πέρυσι το Καφέ είχε θέμα με μία σκηνή του ακριβώς γιατί η ώρα περιορίζει τα όσα μπορούν να δείξουν. Οι Μέλισσες έχουν σκληρές σκηνές και δύσκολες και σωστά τις έχουν. Και τώρα που η ιστορία θα διαδραματίζεται στα χρόνια της χούντας σίγουρα οι δημιουργοί θα έχουν γράψει σκληρές σκηνές. Ελπίζω να τις δείξουν χωρίς κάποια παρέμβαση εξαιτίας της ώρας. Τώρα για το ριάλιτι δεν ξέρω αν θα πάει καλά. Το παλεύει χρόνια το κανάλι με τα προγράμματα αυτά αλλά δεν τους βγαίνουν έτσι όπως θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ βλέπουμε σκληρά ριάλιτι στις 21, πλάκα μας κάνετε μερικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το αν θα πάει καλά ένα ριάλιτι δεν είναι θέμα καναλιού αλλά παραγωγής που αναλαμβάνει το πρότζεκτ. Οι Μέλισσες δεν έχουν τις προδιαγραφές για το σλοτ 9 διότι έχουν πολύ δύσκολες, σκληρές και απαιτητικές σκηνές. Το καταλαβαίνω ότι θέλουν την πασα από τις Άγριες Μέλισσες για το ριάλιτι αλλά κάτι τέτοιο δεν ξέρω κατά ποσό μπορεί να λειτουργήσει. Μετά τις 10 γίνεται να προβάλλονται σκηνές με σήμανση 16. Αν θέλουν 9:00 ας το τελειώνουν στις 10:30 για να προβάλλονται και οι σκηνές αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το κανάλι εκτός από το α μισό σχεδιάζει και το β μισό για τη σεζον. Ο αντ1 στο β μισό θα έχει δυο ριάλιτι και τις μέλισσες καθημερινά. Ο προγραμματισμός αυτός δεν βγαίνει διότι στις 11 θέλουν και δεύτερο ριάλιτι για το β μισό. Ο προγραμματισμός μάλλον θα είναι κάπως έτσι:

    20:00 Ράδιο Αρβύλα - Ήλιος μέχρι να ξεκινήσουν
    21:00 Game of Chefs α μισό / Φάρμα β μισό
    22:00 Μέλισσες
    23:30 Late night α μισό / I’m a celebrity β μισό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόσο Β’ αυτός ο Αντ1…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !