Στις 17.45 το «5χ5», αλλά μέχρι πότε;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
10

 


Στις 17.45 «κλειδώνει» το «5χ5», σύμφωνα με το trailer του ΑΝΤ1 που κυκλοφόρησε χθες. Το τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Κατά πάσα πιθανότητα 1,5 μετά θα γίνει και αλλαγή προγράμματος, όταν δηλαδή αρχές Νοεμβρίου θα προστεθούν στο πρόγραμμα οι «Ράδιο Αρβύλα» στο slot 20.00-21.00, κάτι που σημαίνει ότι θα εκτοπίσουν τον «Ήλιο». 

Το αν θα πάει στις 17.45 ή 16.45 ο «Ήλιος», είναι κάτι που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τις επιδόσεις του Μάρκου Σεφερλή. 

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Προσωπικά επιμένω στην αποψή μου ότι καμία από τις δύο ώρες δεν κάνει για σήριαλ μπορεί όσον αφορά το ποσοστό να μείνει το ίδιο ή ακόμα και να αυξηθεί αλλά η ποσότητα των τηλεθεατών αποκλείεται να μείνει στους 800-900 χιλιάδες που είχε κααφέρει να σταθεροποιηθεί φέτος τον χειμώνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κακως ας μεινει στην ζωνη του ο Ηλιος δεν γινεται να βαζεις μια σειρα σε μια στανταρ ωρα να συνεχιζεις την δευτερη σεζον στην ιδια ωρα ορθως φυσικα αφου εχει χτισει μια σχεση μεταξυ κοινου-καναλιου και μετα απο 1,5 μηνα να της αλλαζεις ωρα θα το καψεις το προγραμμα οτι σονυ και ντε πρεπει να ειναι οι Αρβυλα στην τηλεοραση ε σιγα τα προσωπα κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι να'ναι είναι αυτό που χαρακτηρίζει φέτος τον ant1!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι ότι είχε ασκήσει βέτο στο οπεν για την ώρα προβολής ήθελε το 8. Είχε πει δεν θα έκανε εκπομπή αν ήταν prime time απέναντι από ριαλιτι και μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μόνο που το περσινό τρέιλερ έλεγε καθημερινά ο Κανάκης στο όπεν, αυτά δεν γίνονται και όμως γίνονται, ήταν προσβολή σε όλους τους σκληρά εργαζόμενους της τηλεόρασης που όντως δουλεύουν 7 και όχι πέντε μέρες και αμοίβονται ελάχιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί σας έχει πιάσει αυτή η ανυπόφορη γκρίνια για τον Κανάκη? Θα μπορούσα και εγώ με την σειρά μου να σας απαριθμήσω ένα σωρό άλλα ονόματα ατόμων με απαιτήσεις και κασε στο Θεό. Αν κάποιος τα φέρνει, ας τα πάρει κι ας δουλεύει λιγότερους μήνες. Φτάνει με την γκρίνια και την μιζέρια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Παίζει έξυπνα ο Κανάκης κάθε χρόνο, αρχίζει τελευταίος και τελειώνει πρώτος, έχοντας "εξαντληθεί" από την κούραση. Βλέπει αναλυτικά ποια ζώνη είναι πιο εύκολη και ζητάει να τοποθετηθεί εκεί ώστε κάνει καλά νούμερα στο νεανικό.

    Κρίμα που ο Αντ1 το πρώτο κανάλι της χώρας, να αλλάξει όλο τον προγραμματισμό του για τις προσταγές του Κανάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ανωνυμος 8:51 μας ενοχλεί επειδή για φέτος ο Αντ1 έχει κλείσει το πρόγραμμα του γιατί Σόνυ και ντε πρέπει να αλλάξει όλον τον προγραμματισμό για να κάνει την χάρη σε 5 άτομα και όχι στα 3.000.000 τηλεθεατές γιατί μην ξεχνάμε ότι πέρυσι ο Ήλιος ήταν πρώτος στην ζώνη του απέναντι από τους Αρβύλα κάτι που βλέπω να μην θυμάται ο Αντ1 ότι τους έβγαλε ασπροπροσωπους και ζητάνε από τον ηττημένο να πάει στο κανάλι του και ορθώς να πάει και αντί να γυρίσει ο Κανάκης με την ουρά στα σκέλια και να τοποθετηθεί στην ζώνη που θα του δώσει ο σταθμός έχει και απαιτήσεις εγώ ελπίζω να μην κλείσει στον Αντ1 πάντως οι Αρβύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κανάκης ήταν πρώτος στη χρονιά ολόκληρη. Επίσης ήταν σε ένα κανάλι που δεν είχε δει ξανά νούμερα τη συγκεκριμένη ώρα. Μην λέτε ανυπόστατα πράγματα. Μάλλον τσούζει λίγο που έκλεισε ΑΝΤ1 τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολόκληρη χρονιά;;ποιος τι Χαχα χαχα. Ιανουάριο ξεκίνησε και έκλεισε τον Μάιο. Σκάρτα 5 μήνες. Μην λέμε ανυπόστατα πράγματα. Με το που άρχισε να παίρνει κεφάλι ο Σεφερλής κατέβασε ρολά ο Κανάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !