Survivor: Τι προετοιμασίες γίνονται και τι θα δούμε στον τελικό;

Άρης Κατσιφής
0


Οι προετοιμασίες για το φινάλε του Survivor συνεχίζονται και έχουμε τις πρώτες εικόνες από το μέρος που θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός!

 Η αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης έχει ξεκινήσει! Η παραγωγή εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα πανέτοιμα πρώτα για την Κυριακή κι ύστερα για τη Δευτέρα. Τα δύο live του Survivor θα γίνουν την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

 Οι παίκτες επέστρεψαν εχθές το απόγευμα στην Ελλάδα, ενώ αμέσως «κρύφτηκαν» για να μη τους δει κανείς. Ήταν τόσο προσεκτική η παραγωγή που δεν επέτρεψε ούτε ένα πλάνο από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να τραβήξουν κάτι Οι παίκτες όμως, όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου από το Ευτυχείτε, βγήκαν από την έξοδο του VIP του αεροδρομίου. Τώρα οι παίκτες είναι απομονωμένοι σε μία βίλα, όπου δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, το κινητό και τα social media.


Όλα  όσα θα γίνουν στο μεγάλο τελικό…

Στο Ανοιχτό Θέατρο του Γαλατσίου θα υπάρχουν δύο μεγάλοι πάγκοι, όπου θα κάθονται όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει από το φετινό Survivor. Πέρα από τους πρώην παίκτες, στα live θα βρίσκονται και οι συγγενείς τους.

 Όσον αφορά το στυλιστικό κομμάτι του τελικού, οι 4 φιναλίστ του Survivor θα είναι ντυμένοι έτσι ακριβώς όπως τους έχουμε συνηθίσει, με τα αθλητικά τους ρούχα. Σε αντίθεση με τους πρώην παίκτες που θα είναι περιποιημένοι και με τα καλά τους. Βέβαια και οι τελευταίοι παίκτες θα έχουν κάνει μπάνιο, κατά πάσα πιθανότητα.

Μάλιστα, όσο γίνονται οι προετοιμασίες, ξέρουμε ότι ο μεγάλος τελικός του Survivor θα έχει και ορισμένες εμφανίσεις. Ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Πάνος Καλίδης θα τραγουδήσουν.

 Υπενθυμίζουμε ότι στον ημιτελικό θα υπάρχουν δύο αποχωρήσεις, προκειμένου στον τελικό να είναι μόνο δύο φιναλίστ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !