Βαγγέλης Χαρισόπουλος-Μαριλού Ρεπαπή το δεύτερο δίδυμο της πρωινής ζώνης του STAR

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Με δύο εκπομπές back to back, ξεκινώντας από τις 08:00 το πρωί σκέφτονται να διαμορφώσουν την πρωινή ζώνη στο Star. Mετά το τέλος της «Φωλιάς των Κου Κου», οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να ενεργοποιήσουν την πρωινή ζώνη από τις 8 το πρωί.

Η αρχική σκέψη είναι να γίνουν δύο εκπομπές, η μια 8-10 το πρωί, που θα παίζει απέναντι από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη Ελεονώρα Μελέτη και τις αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές και η άλλη 10-12 που θα δίνει lead in στο ισχυρό χαρτί του καναλιού που ακούει στο όνομα, Ζήνα Κουτσελίνη.

Για την ψυχαγωγική εκπομπή των 8, εκτός απροόπτου στην παρουσίαση θα βρίσκεται το ραδιοφωνικό δίδυμο από τον Σοκ FM της Χαλκίδας, Γιώργος Καρτέλιας και Ελίνα Παπίλα. Tο τιμόνι της εκπομπής  θα αναλάβει η έμπειρη δημοσιογράφος Ελεάνα Τριφύδου, που την φετινή σεζόν είχε την επιμέλεια της εκπομπής Pop – Up στον Alpha.

Από το Pop – up στην νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Star και στο πάνελ θα δούμε τη δημοσιογράφο Νανά Ηλιοπούλου, ενώ δεν αποκλείεται σε ρόλο έκπληξη να δούμε και τον δημοσιογράφο Αρτ που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου.

Για την πρωινή εκπομπή λέγεται πως δοκιμαστικά έχουν κάνει η Χαρά Παππά και η Μαρία Λουίζα Βούρου. Η πρωινή εκπομπή στο μεγαλύτερο μέρος της θεματολογίας της θα ασχολείται με την προώθηση των project του καναλιού όπως το Dancing with the stars, το Master Chef και το GNTM. Μια δίωρη εκπομπή με χιούμορ και άλλη προσέγγιση της επικαιρότητας, φαντάζονται οι ιθύνοντες του σταθμού, που ευελπιστούν πως θα μπορέσουν να «χτυπήσουν» τον ανταγωνισμό με το νέο δίδυμο από τη Χαλκίδα.

Στη ζώνη 10 -12 υπάρχει η σκέψη να γίνει μια εκπομπή με τη Μαριλού Ρεπαπή και τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο – τον δημοσιογράφο που είναι η φωνή του shopping star και που είχαμε δει και τηλεοπτικά στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, «Καλημερούδια» στο Mega. Το κανάλι πιστεύει πως το δίδυμο έχει καλή χημεία -στο παρελθόν έκαναν μαζί ραδιοφωνική εκπομπή στο Nitro- και πως θα μπορέσει με μια χιουμοριστική εκδοχή αντιδελτίου για τη showbiz και θέματα επικαιρότητας να αντισταθεί στον ανταγωνισμό και να δώσει καλύτερο lead in από τους «Κου Κου» στις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως στη συγκεκριμένη εκπομπή θα υπάρχει και στήλη με αστρολογικές προβλέψεις, τις οποίες και θα παρουσιάζει η Άση Μπήλιου, η οποία παραμένει κανονικά στο Star και θα συνεχίσει και με την εκπομπή Star System στον τηλεοπτικό σταθμό.

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δεν ισχυει το διεψευσε η ιδια η Ρεπαπή μεσω FB και ειπε οτι τα 4 χρονια που ηταν στο Πρωινο του σταρ ηταν αρκετα για δυο ζωες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !