Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα που είναι κοντά στο να «κλειδώσουν» για το νέο πρωινό του STAR

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Η «Φωλιά των Κου Κου» κατεβάζει αυλαία αύριο και ήδη έχει αρχίσει να στήνεται το επόμενο πρωινό που θα φέρει τη σφραγίδα της Green Pixel.

Όπως είναι ήδη γνωστό, την παρουσίαση θα αναλάβουν δύο νέα πρόσωπα που δοκιμάζονται για πρώτη φορά στην τηλεόραση, ο Γιώργος Καρτελιας και η Ελινα Παπιλα. Πρόκειται για ένα ραδιοφωνικό δίδυμο που συνεργάζεται στο ΣΟΚ FM, το οποίο εντυπωσίασε στα δοκιμαστικά που έγιναν.

Μία καινούργια εκπομπή, με παρουσιαστές που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία χρειάζεται ικανούς συνεργάτες. Ο Γιώργος Ευφραιμίδης που είχε την αρχισυνταξία των «Κου Κου» τα τελευταία τέσσερα χρόνια και κατάφερε με την πολύτιμη βοήθεια της Χριστιάννας Μπεξεβάνη και των υπόλοιπων συνεργατών του να φέρουν το πρωινό του Star πέρσι στην πρώτη θέση, θα αναλάβει ένα καινούργιο project του σταθμού.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, την αρχισυνταξία του νέου πρωινού του Star θα αναλάβει η Ελεάνα Τρυφίδου, που ήταν υπεύθυνη για το Pop UP της Ηλιάννας Παπαγεωργίου. Δεν είναι όμως το μόνο μέλος της ομάδας της Ηλιάννας που από τον Alpha θα πάρει μεταγραφή στο Star. Σε προχωρημένες συζητήσεις για να έχουν μία θέση στο πάνελ είναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο znews,  η Νανά Ηλιοπούλου που στο Pop Up είχε τη στήλη του Survivor και ο Τάσος Μπιμπιζίδης.

Το πάνελ, εκτός απροόπτου, θα αποτελείται συνολικά από τέσσερα άτομα οπότε τα άλλα δύο ακόμα αναζητούνται.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !