Στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1 οι «Άγριες Μέλισσες»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Είναι γνωστό πως ο Όμιλος ΑΝΤ1 προγραμματίζει τη δημιουργία πλατφόρμας, ώστε οι συνδρομητές της να παρακολουθούν ξένες αλλά και ελληνικές παραγωγές, που θα προβάλλονται πρώτα μέσα από αυτήν, όπως η καινούργια σειρά που θα έχει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr,  στην πλατφόρμα θα μπουν και οι «Άγριες Μέλισσες», τόσο οι προηγούμενοι κύκλοι, όσο και ο τρίτος και τελευταίος της πετυχημένης σειράς. Μην βιαστείτε όμως να… τρελαθείτε οι πιστοί τηλεθεατές της ότι θα σταματήσει την προβολή της από την «ελεύθερη» μετάδοση.

Η σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται μέσα από τον ΑΝΤ1, αλλά οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα έχουν… προβάδισμα μίας εβδομάδας. Θα παρακολουθούν δηλαδή πρώτοι τα επεισόδια που την επόμενη βδομάδα θα προβάλλονται κανονικά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Με αυτή την απόφαση είναι λογικό στο κανάλι του Αμαρουσίου να εκτιμούν ότι αρκετοί θα αποφασίσουν να γίνουν συνδρομητές ώστε μαζί με το υπόλοιπο πρωτότυπο ελληνικό πρόγραμμα και τις ξένες σειρές, να απολαμβάνουν νωρίτερα τα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών». Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στον Όμιλο του Αμαρουσίου έχουν… γκαζώσει επιθυμώντας η πλατφόρμα να λειτουργήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου, ώστε να «μπουν» και τα καινούργια επεισόδια της πετυχημένης σειράς τους πριν ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 η προβολή της για τη νέα σεζόν! 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !