Αντίθετα στις προβλέψεις, το OPEN ενισχύεται...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9

 


Μετά το διαζύγιο του Νίκου Κοκλώνη με το OPEN, πολλοί θεώρησαν πως το κανάλι της Παιανίας παροπλίζεται τελείως και πως μπαίνει σε μία φάση τηλεοπτικής παρακμής. 

Η πορεία έδειξε πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι, καθώς το πρόγραμμα του σταθμού τη νέα σεζόν φαίνεται αρκετά πιο πλούσιο από αυτό των τελευταίων δύο χρόνων. Ετοιμάζονται δύο νέες σειρές μυθοπλασίας και παράλληλα το «X-Factor», ενώ γίνονται διαπραγματεύσεις με παρουσιάστριες και πανελίστες πρώτης γραμμής, ώστε να αναλάβουν τις πρωινές ζώνες-κλειδιά, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα. 

Την ίδια ώρα, και το «Glam Wars» είναι ένα νέο παιχνίδι μόδας που θα προσπαθήσει να πάρει σημαντικό μερίδιο στην μεσημεριανή ζώνη, ενώ ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» πως το «Ράδιο Αρβύλα» θα μείνει εκτός σταθμού. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως το OPEN ενδέχεται να βγάλει και άλλα project στο καθημερινό πρόγραμμα, αλλά και στο prime time. Έτσι, αποδεικνύει πως μετά τον Νίκο Κοκλώνη, όχι μόνο αποδυναμώνεται αλλά ενδεχομένως να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατό. 

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ε ναι σιγα πια και ο κοκλωνης τις επιτυχιες που εχει κανει..ενα just 2 of us πηγε καλα και κάτι εγινε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανωνυμος βασικα εχει τρια προγραμματα που πηγαν πολυ καλα το Ευτυχειτε.Ελα χαμογελα αλλα και το just στα δυο πρωτα ειχε την παραγωγη και σαρωναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατι μου λεει οτι το open θα τα πάει μια χαρα και χωρις αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ko, συμπαραγωγές Κοκλώνη ήταν. Και το ευτυχείτε και το έλα χαμογέλα τα έχτισε η Μαραγκουδακη πριν καν πάει ο Κοκλώνης στο οπεν. Και πήγαιναν καλά από τότε.
    Καλά κάνουν στο οπεν και δεν θέλουν σχέσεις με τον Κοκλώνη. Για μένα είχε χτίσει ένα κανάλι μέσα στο κανάλι και έπαιρνε κόσμο από το κανάλι για την εταιρεία του. Στον άλφα δεν νομίζω να τον αφήσουν να κάνει τα ίδια. Τώρα γιατί βγαίνουν τα περί παροπλισμού, είναι γνωστό ότι ο Κοκλωνης έχει άκρες στη δημοσιογραφική πιάτσα. Μακάρι να πάνε καλά οι σειρές που ετοιμάζουν, και του όπεν και σε όλων καναλιών, όσες περισσότερη μυθοπλασία τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτε θα τελειωσει η γελοιοτητα κοκλωνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω γιατί όλοι εσείς της κριτικής έχετε αναγάγει σε θεότητα τον Κοκλώνη!!!
    Αυτός δεν ήταν της air fast tickets που χρεωκοπησε???
    Άντε περιμένετε να δείτε και την νέα φούσκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το just the 2 of us θεωρείται επιτυχία; Βάση νουμερων και δεδομένου το πανάκριβου καστ, δεν μπορώ να το καταλάβω. Και πλασάρεται από όλα τα κανάλια και δημοσιογράφους ως τεράστια επιτυχία, προφανώς για να τα έχουν καλά με τον Κοκλώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μωρέ πάλι 6-7% μέσο όρο θα κάνει και δυστυχώς δεν βλέπω να τα πηγαίνουν και πολύ καλά οι σειρές που θα έχει και τα νέα πρωινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ''Just'' του 11% θεωρείται ''επιτυχία'' για τον ίδιο λόγο που όλοι αποθεώνουν τον Κοκλώνη ενώ ως παρουσιαστής είναι απλώς...ατάλαντος. Γιατί μοιράζει αβέρτα χρήμα.

    Καλά έκανε το Open και δεν συνέχισε μαζί του. Τίποτα ιδιαίτερο δεν του προσέφερε πέρα από κακή αισθητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !