Αποκαλυπτικό: Neon ΤV ή κάτι άλλο; Τι τρέχει με το Μακεδονία TV του ομίλου Antenna ;

5



Το αδελφό κανάλι του ANT1, το Μακεδονία TV, το κανάλι το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί το 1990 και 31 χρόνια μετά με ένα τρέιλερ που ανέβηκε στα social media, ενημέρωνε ότι σύντομα το Μακεδονία TV θα γίνει Neon TV. 


Νέο όνομα και νέο στιλ, πιο νεανικό για τον σταθμό που ανήκει στον όμιλο Antenna υποσχέθηκαν, ωστόσο το εγχείρημα φαίνεται σύμφωνα με πληροφορείς που φτάνουν στο TVNEA.COM ότι κολλάει.

Στον Antenna μάλιστα  διαπιστώθηκε ότι το όνομα Neon tv παραπέμπει περισσότερο για μικρό περιφερειακό σταθμό κι όχι για κανάλι εθνικής εμβέλειας.


Έτσι για την ώρα το Μακεδονία TV, θα κρατήσει την ονομασία του ως έχει. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ήδη αποσύρθηκε τόσο απ' τον αέρα του σταθμού, όσο κι από τα social media του, το συγκεκριμένο ID με την ονομασία NeonTv.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια χαρά είναι το όνομα Μακεδονία tv.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Αντ1 θεώρησαν ότι το Νεον παραπέμπει σε περιφερειακό κανάλι ενώ το Μακεδονία Tv οχι... Η ορθότερη απόφαση θα ήταν να γίνει Αντ2 όπως ώστε να ειναι πρώτον ξεκάθαρο πως πρόκειται για τον ίδιο όμιλο και δεύτερον να χρησιμοποιηθεί το ήδη δυνατό και αναγνωρίσιμο brand του Ant1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζετε αν θα γίνει αναβάθμιση του ERTFLIX όπως ακουγόταν με προσωποποιημένη πρόσβαση στα πρότυπα του netflix κι αν ναι ξέρετε περίπου την ημερομηνία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός νομίζεις ασχολείται με το Ertflix; Πολύ σχετικό το θέμα με το ερώτημα σου.
    Κι εγώ πιστεύω ότι Αντ2 έπρεπε να το πουν αλλιώς ας μείνει το Μακεδονία Tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ! Αν θέλουν να αλλάξουν το όνομα μόνο ΑΝΤ2 αλλιώς να μην αλλάξει καθόλου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν του δίνουν την ονομασία αυτή ίσα ίσα που το κανάλι θα έχει μεγαλύτερη απήχηση έτσι. Να βάζουν το πρωί παιδικά,το μεσημέρι νεανικές σειρές τύπου Χάνα Μοντάνα,το απόγευμα τηλενουβέλες και επαναλήψεις του ΑΝΤ1 εκπομπές όμως που δεν παίζουν συχνά όπως το wipe out, και όταν πάρουν την άδεια να δώσουν και εκπομπές σε γνωστά πρόσωπα όπως Λαμπρή,Ράλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !