MasterChef 5: Τι κάνουν και πού βρίσκονται σήμερα οι παίκτες από το φετινό ριάλιτι;

Άρης Κατσιφής
0


Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την ολοκλήρωση του MasterChef 5, με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια του μαγειρικού διαγωνισμού του Star.

 Αμέσως, όλα τα φώτα έπεσαν πάνω της, αφού για πρώτη φορά στο ελληνικό ριάλιτι μαγειρικής γυναίκα διαγωνιζόμενη κέρδισε την πρώτη θέση.

 Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef  αυτή την περίοδο κάνει αιτήσεις για να εκπαιδευτεί στο εξωτερικό. Παράλληλα, ετοιμάζει και τα τηλεοπτικά της σχέδια. Βρίσκεται σε συζητήσεις με το Star, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό του σταθμού.

 Το MasterChef άνοιξε  πόρτες και για τους συμμετέχοντες που αποχώρησαν νωρίτερα από τον μεγάλο τελικό. Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα οι πρώην παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής;

Ο Νίκος Σκορδάκης αυτή την περίοδο μαγειρεύει σε σκάφος, συνδυάζοντας τη γεύση, τη θάλασσα και τον ήλιο για τους καλεσμένους του. Παράλληλα, ετοιμάζει ένα βιβλίο που θα περιέχει συνταγές μαγειρικής, μία από κάθε νησί. Επίσης, ετοιμάζει ένα κανάλι στο Youtube. Ήδη στα social media του κάνει ωραία βίντεο, οπότε θα το προχωρήσει και το εξελίξει επαγγελματικά.

 Ο Αλέξανδρος Συνοδινός δουλεύει σε ένα από τα μεγαλύτερα, τα πιο γνωστά και πιο πολυτελή ξενοδοχεία της χώρας μας.

 Ο Αντώνης Μητρόπουλος και ο Στέφανος Χίλας ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν ένα κανάλι στο Youtube, το οποίο θα έχει και χιουμοριστικό ύφος. Οι δυο έχουν χημεία μεταξύ τους, οπότε θα υπάρχει μια διάδραση στα βίντεό τους.

 Ο Αλέξανδρος Ακριτίδης δουλεύει σε ένα πολύ γνωστό fine dining εστιατόριο στο Χαλάνδρι, κάνει consulting σε γνωστό all-day bar, ενώ ετοιμάζει ένα site, το οποίο θα περιέχει συνταγές όχι μόνο φαγητών, αλλά και γλυκών, που θα επιμελείται η σύντροφός του.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !