Σάκης Κατσούλης: Γι' αυτήν την γυναίκα άφησε την Μαριαλένα...

Άρης Κατσιφής
0


Λίγο πριν τον ημιτελικό του "Survivor", αρχίζουν να βγαίνουν στην φόρα διάφορα για τους εναπομείναντες παίκτες. Εννοείται πως πρωταγωνιστές της υπόθεσης είναι το "ζεύγος" Κατσούλης - Μαριαλένα.

Όλοι γνώριζαν πως Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφάλα υπήρξαν ζευγάρι. Οι δύο πρωταγωνιστές υπήρξαν ζευγάρι. Αυτό το ήξερε και η Μαριαλένα, η οποία όταν μπήκε και ο Σάκης και η Χριστίνα έπαθε σοκ και έλεγε μπήκε ο πρώην μου με τη νυν του.

Αυτός που δεν το ξέρει είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος φυσικά και το αρνήθηκε στην προσπάθειά του για να διεκδικήσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά με την ευκαιρία και τις ωραίες πόζες της Χριστίνας από το instagram να θυμίσουμε του Σάκη ποια φωτογράφιζε στην πολυθρόνα του σπιτιού του.

Η Χριστίνα που μίλησε όταν βγήκε από το "Survivor" για τη σχέση αυτή τόνισε ότι δεν πρόλαβε να ερωτευτεί ή να νιώσει κάτι ιδιαίτερο για το Σάκη γιατί ήταν λίγο καιρό μαζί, ενώ χώρισαν όταν αυτός θα έμπαινε στο survivor.

 Η σχέση Χριστίνας και Σάκη…

«Δεν τον ερωτεύτηκα τον Σάκη. Δεν πρόλαβα. Εγώ με τον Σάκη δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξαναβρούμε. Με τον Σάκη χωρίσαμε γιατί έμαθα πως θα μπει στο "Survivor" που ήταν και η Μαριαλένα. Μου είχε κρύψει και κάποια πράγματα… Εγώ πήγα γιατί μου ήρθε πρόταση. Δεν το ήξερα πως θα είναι και ο Σάκης. Στα γραφεία τον συνάντησα. Είναι πολύ κοινωνικό παιδί. Δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εγώ όταν μπήκαμε στο Survivor δε ζήλεψα καθόλου τη Μαριαλένα. Δεν περίμενα να ξαναέρθουν τόσο κοντά. Είναι έκπληξη για μένα. Δεν υπήρχε από μέρους μου ενδιαφέρον από τον Σάκη. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει από πριν. Για αυτό είχα και τέτοια σχέση με τη Μαριαλένα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !