Πονοκέφαλος στον ΑLPHA

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 


Προβληματισμός επικρατεί στον ΑLPHA σχετικά με μία απόφαση που θα κληθούν να πάρουν το προσεχές διάστημα. Επιθυμία του σταθμού είναι να μεταφερθεί η Τατιάνα στο slot 1-3, να ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και στις 4 το «Style me up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. 

Αυτό θα σήμαινε όμως πως το ριάλιτι μόδας θα βρεθεί απέναντι από το «Shopping Star», δηλαδή από ένα ομοειδές πρόγραμμα, κάτι που τα δύο κανάλια θέλουν να αποφύγουν καθώς ανήκουν στον ίδιο όμιλο. 

Από την άλλη, το σενάριο η Τατιάνα να προβάλλεται στο 3-5 τη φέρνει απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο για 40 λεπτά. Ούτε εκείνη θα το ήθελε, αλλά ενδεχομένως ούτε και το κανάλι που γνωρίζει πως το Live News δεν αφήνει πολλά περιθώρια σε άλλο πρόγραμμα να «χτυπήσει» με κοινωνικό ρεπορτάζ. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 1-2 deltio
    2-3 style me up
    3-5 t live
    5-6 oikogeniakes ist
    6-7 Deal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στον ALPHA δεν κοιτάτε να ενισχύσετε την μυθοπλασία που σας έκανε κάποτε πρώτο κανάλι με νέα προιόντα και να αφήσετε τα bachelor και της καμένες παρουσιάστηκε στην άκρη γιατί μόνο με σασμό που φαίνεται αξιόλογη δουλειά δεν βγαίνει η σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί στον ALPHA δεν κοιτάτε να ενισχύσετε την μυθοπλασία που σας έκανε κάποτε πρώτο κανάλι με νέα προιόντα και να αφήσετε τα bachelor και τα παλιακά πρότζεκτ στην άκρη γιατί μόνο με σασμό που φαίνεται αξιόλογη δουλειά δεν βγαίνει η σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !