Στο χέρι μας είναι να μην ζήσουμε ένα νέο lockdown...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4



 Και ξαφνικά συζητιέται συνεχώς πως σύντομα θα μπούμε ξανά σε lockdown ή στην καλύτερη θα έχουμε νέα περιοριστικά μέτρα, όπως κλειστά κέντρα διασκέδασης ή απαγόρευση κυκλοφορίας μετά από κάποια συγκεκριμένη ώρα. 

Επίσημα δεν επιβεβαιώνεται αυτό, αλλά αντιλαμβανόμαστε πως προσπαθούν να προετοιμάσουν έδαφος για μία τέτοια εξέλιξη για να μην πέσουμε από τα σύννεφα όταν θα συμβεί. Και όλα αυτά, όταν περίπου 4.150.000 συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Συζητώντας αυτές τις μέρες με αρκετούς σοβαρούς ειδικούς, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε νέα αλλαγή στην καθημερινότητά μας είναι οι εμβολιασμοί του ενήλικου πληθυσμού να φτάσει τα 7.500.000. 

Θα τα καταφέρουμε; Κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί να προβλέψει. Ίσως γιατί δεν έχουμε στατιστικά που να μας δείχνουν τους λόγους που αρκετοί ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί. 

Από φόβο; Από αμέλεια; Από πίστη πως τα εμβόλια είναι κακά; Θέλουν μετά το Καλοκαίρι; Περιμένουν να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός; Νόσησαν πρόσφατα και έχουν αντισώματα; 

Μόνο αν γνωρίζαμε το γιατί δεν έχουμε φτάσει τα επιθυμητά νούμερα, θα μπορούσαμε και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. 

Την ημέρα γίνονται περίπου 45.000 ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί. Νούμερα πολύ χαμηλά που δείχνουν ότι θα αργήσουμε πολύ να πάμε στα 7.500.000. 

Για αυτό, απευθύνομαι σε εκείνους που θέλουν να εμβολιαστούν αλλά δεν το έχουν κάνει ακόμα. Διότι οι αντι-εμβολιαστές δεν θα ακούσουν τίποτα, όσα επιχειρήματα και να τους παραθέσεις. Εμβολιαστείτε άμεσα διότι είναι στο χέρι μας το Φθινόπωρο να μας βρει χωρίς περιορισμούς. Πιέστε φίλους και συγγενείς σας που δεν τολμούν να το κάνουν. 

Είναι κρίμα να έχουμε περάσει όλα αυτά και να μην χαρούμε την ελευθερία μας επειδή κάποιοι αποφάσισαν να είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. 


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν είναι μόνο οι αντιεμβολιαστες αλλά και κάποιοι άνθρωποι που στο παρελθόν είχαμε κάποιο σοβαρό θέμα υγείας που μπορεί να μας γυρίσει πίσω εκεί όπως και να έχει τα εμβόλια δεν είναι αξιόπιστα γιατί δεν ξέρουμε ούτε τα υπέρ αλλά ούτε και τα κατά αφού δεν έχουν περάσει αρκετά χρόνια έρευνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά τα λέτε παιδιά. Μπράβο σας για την πρωτοβουλία του site μιας κι αντιλαμβάνομαι ότι μπαίνουν και μικρότερες ηλικίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ προσωπικά δεν ειμαι αντιεμβολιαστής. Εχω κανει πολλά εμβόλια στην ζωή μου. Της γριπης καθε χρόνο το κανω απο τους πρώτους. Αλλά το συγκεκριμένο ούτε νεκρος δεν το κάνω και ας με αποκλείσουν απο παντου.
    Οχι μόνο γιατι είναι ένα πειραματικο εμβόλιο που κανεις δεν ξέρει τι μπορεί να σου προκαλέσει στο μέλλον ( αν σου προκαλέσει φυσικά), αλλά κυρίως γιατί όταν ακούς απο το πρωί μέχρι το βράδυ ολους να μιλάνε για αυτό, κάτι σε προβληματίζει... Οταν βλέπεις να σου τάζουν ακομα και 150 ευρώ για να πας να το κανεις επισης σε προβληματίζει. Γενικά όλοι αυτοι οι απαράδεκτοι χειρισμοι της κυβέρνησης σε αυτο το θέμα εφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Και αν τώρα νομιζει η κυβέρνηση οτι μπορεί να μας πείσει η Μπομπα ή ο κάθε τραγουδιστης να εμβολιαστούμε , την ώρα που απέτυχαν να μας πείσουν οι κορυφαιοι επιστήμονες, μαλλον κοροιδευουν τον εαυτο τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα. Βλέπουμε χώρες που τα πήγαν πολύ καλά στους εμβολιασμούς όπως η Αγγλία και το Ισραήλ και βιάστηκαν να διαφημίσουν ότι επιστρέφουν στην κανονικότητα, να ξαναγυρίζουν σε έκτακτα μέτρα ή να παρατείνουν τα παλιότερα γιατί εμφανίζονται νέες μεταλλάξεις που μειώνουν την αποδοτικότητα των εμβολίων. 7% των ανθρώπων που νόσησαν βαριά το τελευταίο διάστημα στο Ισραήλ είχαν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους!

    Από την άλλη το να εμβολιαστούν όλοι ΠΑΛΙ δεν σε σώζει από τις μεταλλάξεις αφού οι φτωχότερες χώρες δεν έχουν επάρκεια σε εμβόλια (αρα εκει θα συνεχίζονται οι μεταλλάξεις) και ταυτόχρονα ο τουρισμός θα παραμένει ανοιχτός (αρα οι μεταλλάξεις θα ''ταξιδευουν'' από χώρα σε χώρα).

    Με λίγα λόγια πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο ιός ήρθε για να μείνει. Ο Υπουργός Υγείας της Γερμανίας δήλωσε προχτές ότι ''θα συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες μέχρι και τον χειμώνα του 2022''! Αυτή θα είναι δυστυχώς η νέα μας ''κανονικότητα''. Όσο η τραγική κυβέρνηση που έχουμε δεν το καταλαβαίνει αυτό και αντιμετωπίζει την πανδημία βλέποντας και κάνοντας, με αντιφάσεις και πισωγυρίσματα και με πρακτικές επιβολής, διχασμού και μεταφοράς κάθε ευθύνης στον πολίτη στα ίδια και χειρότερα αποτελέσματα θα είμαστε. Κανείς δεν πρόκειται να παει ''με το ζόρι'' να εμβολιαστεί αν έχει αμφιβολίες, επειδή του υπόσχονται ότι θα έχει free pass στα...μπουζουξίδικα του Κιάμου και του Βέρτη. Αστεία πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !