H σειρά που κόπηκε λόγω κορονοϊού στο ΣΚΑΪ επιστρέφει...

Άρης Κατσιφής
1

 


Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν είχαμε αφήσει τον Αλί σε μεγάλη συναισθηματική ένταση, καθώς είδαμε ότι επέστρεψε στη ζωή του ο πατέρας του, ο Φικρέτ, που τον είχε διώξει από κοντά του, θεωρώντας λανθασμένα πως το σύνδρομο του ήταν η αιτία που έφυγε από τη ζωή ο άλλος του γιος.

 Εμφανίστηκε όμως ξαφνικά στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ο Αλί, καθώς αργοπέθαινε από επιθετικής μορφής καρκίνο... Με τη συνάδελφο του Ναζλί στο πλευρό του, αλλά και τον αγαπημένο του δρ. Αντίλ, τον οποίο αν μπορούσε θα διάλεγε για πατέρα, όπως λέει ο ίδιος, ο Αλί πέρασε στα τελευταία επεισόδια της α' σεζόν τις δυσκολότερες μέρες της ζωής του.

 Τώρα, στον νέο κύκλο, προσπαθώντας να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και να οργανώσει το μέλλον του, ο Αλί έρχεται αντιμέτωπος με νέα ζητήματα: με το ενδεχόμενο να χάσει τη δουλειά του έως και την απειλή φυλάκισης, ενώ και με τον έρωτα της ζωής του, τη Ναζλί, θα περάσουν κυριολεκτικά από σαράντα κύματα. Άραγε η αγάπη μπορεί να νικήσει τα πάντα;

 Οι άλλοι ήρωες

 Αντίλ: Ο γιατρός που ενέπνευσε τον Αλί και του στάθηκε κυριολεκτικά σαν πατέρας σε όλη τη μέχρι τώρα ζωή του παύει πια να είναι άτρωτος... Χρειάζεται να χειρουργηθεί άμεσα, καθώς η υγεία του κινδυνεύει, ενώ η σχέση του με την κόρη του, Φερντά, είναι πολύ άσχημη. Την ευθύνη του δύσκολου χειρουργείου φέρει ο Αλί, ο οποίος όμως θα το ολοκληρώσει με επιτυχία. Παρ' όλα αυτά, στη συνέχεια θα υπάρξει μια σοβαρή επιπλοκή, και ο Αλί, συντετριμμένος από την αδυναμία του να βοηθήσει ουσιαστικά, θα αναλάβει το πικρό καθήκον να αποκαλύψει στον δρ. Αντίλ την αλήθεια για την κατάσταση του... Αυτή η περιπέτεια ωστόσο θα κάνει τον Αντίλ να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τη ζωή του και θα του δώσει την ευκαιρία να ανοίξει την πονεμένη του καρδιά στην κόρη του, η οποία για πρώτη φορά τον ακούει χωρίς οργή και μάλιστα δέχεται να μη φύγει ακόμα από την πόλη, αλλά να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγο καιρό ακόμα.



Ναζλί: Η νεαρή όμορφη γιατρός δείχνει" να προοδεύει όλο και περισσότερο επαγγελματικά, στην προσωπική ζωή όμως... πάσχει. Αισθάνεται να απογοητεύεται διαρκώς από τους άντρες της ζωής της, αλλά και από τον μέχρι πρότινος εξαφανισμένο πατέρα της, που παρουσιάζεται από το πουθενά και αναστατώνει τη ζωή της.

 Η Ναζλί, η οποία την προηγούμενη σεζόν ένιωθε ενδιαφέρον για τον δεσμευμένο γιατρό Φερμάν, τώρα νιώθει να απογοητεύεται ακόμα και από τον πράο Αλί, που πίστευε πως δεν θα την πλήγωνε ποτέ! Όταν μάλιστα θα μάθει από τρίτους και όχι από τον ίδιο για μια κίνηση του που αφορά το ορφανό μωρό της Κιβιλτσίμ, θα νιώσει αφάνταστα προδομένη που ο αγαπημένος της πήρε μια τόσο σοβαρή απόφαση χωρίς να τη σκεφτεί καθόλου και χωρίς να της πει τίποτα. Έτσι, η σχέση τους θα περάσει την πρώτη πολύ σοβαρή κρίση.

 Φερμάν: Ο γοητευτικός γιατρός αναλαμβάνει μαζί με την αγαπημένη του, Μπελίζ, μια πολύ μεγάλη ευθύνη, η οποία όμως σύντομα θα αποδειχτεί βόμβα στα θεμέλια και της δικής τους σχέσης. Εκτός όμως από τον Φερμάν, τώρα θα δούμε την Μπελίζ να κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τα ηνία του νοσοκομείου, του οποίου είναι επικεφαλής από πολύ μικρός την έλλειψη της οικογένειας, μια και ο πατέρας του τον απέρριψε και τον έδιωξε από το σπίτι μετά τον θάνατο του αδελφού του. Έχοντας βιώσει αυτό το άσχημο συναίσθημα, η καρδιά του θλίβεται όταν μαθαίνει ότι το μωρό της Κιβιλτσίμ θα πρέπει να παραμείνει στο ορφανοτροφείο επ' αόριστον. Έχοντας και ο ίδιος στερηθεί την αγάπη, δεν μπορεί με τίποτα να αντέξει τη σκέψη ότι το μωρό δεν βρίσκεται στην αγκαλιά μιας οικογένειας που θα το φροντίζει και θα το αγαπάει. Έτσι, νιώθοντας σαν «μεγάλος αδελφός», θέλει να είναι κοντά του πάση θυσία. Χωρίς λοιπόν να το συζητήσει προηγουμένως με κανέναν άλλον, λαμβάνει μια απόφαση που θα ξαφνιάσει τους πάντες!

Πηγή: Τηλέραμα


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έλεος με τα τούρκικα πιά. Και εντάξει το τουρκοκάναλο ο Σκάι και το Σταρ; Αϊ συχτήρι πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !